Bikeparky ve středních čechách a okolí

11 nepřečtených
  • Ramius

    Chtěl bych se zeptat , kde by se dalo dobře zajezdit. Bydlím ve Vlašimi to je 60 km od Prahy směrem na jih. Vím že je tady blízko Monínec, ale nevímm jaké to tam je . Jestli by to tam šlo na Hardtailu. Děkuji za radu :-)

    0 0
    • Mr.Duck  

      Nic kromě monínce tady ve středních tušim neni, teda nic s lanem. Monínec na HT de, já s mym naprosto nuznym uměnim sem s tim neměl moc problém, ale nedával sem šecko. Vlastně sem toho nedával moc, ale dost na to, aby mě to bavilo )

      Jinak na jih od prahy je eště pěkný poježdění ve všenorech, ale to chce nejlíp někoho na vyvážení, tlačenka je to docela slušná, teda aspoň na mojí fyzičku )

      0 0
    • Pedro404  

      Týjo, Monínec je tak blízko? To abych hned sehnal odvoz a jel.

      0 0
      • Mr.Duck  

        Máš káru a papír? ) Já bych se tam chtěl o prázdninách eště mrknout, byl sem na otvíračce jenom, a z hůrky to bylo tušim 75km, z jižního konce prahy to tipuju tak na 65, nic hroznýho ) Šak to je hned vedle Prčic, jak tam choděj pěšky z prahy lidi chůzechtiví )

        0 0
        • Pedro404  

          Řikam, musim sehnat odvoz:) Ale jakmile budou prachy tak dělam řidičák a kupuju nějakou kraksnu, řek sem si že je lepší vozit HT po světě než koupit fulla a šudlat na něm furt dokola Točnou.

          0 0
          • Mr.Duck  

            Já si to myslel, ale lepší se zeptat žejo ) A že sem tě na točný nepotkal eště ale? Ono tam se toho dá naučit taky dost, řek bych ) I když je to přesně to, co Monínec neni. Na točný je HT ideál, na Monínci bych dal za trochu zdvihu království a půl princezny ) Ale to neznamená, že to na HT nejde, jenom to neni zadarmo )

            0 0
            • Pedro404  

              Já tam teďka dycky skočim akorát po večerech na rychlý projetí po trailech, na hejníkárnu a podobný nemam morál, ale už sem přesedlal na platformy, chrániče a integrála se chystaj, tak pak začnu zjišťovat co všechno ten muj bajk vydrží.

              0 0
              • Mr.Duck  

                Teď tam byli 2 XCčkaři, bez chráničů a tak, dali wólo, první skok a už se jeden sbíral sedřenej a helma ruplá do půlky, no zlo, čili tu integrálu rači jo,no ) Ještěrka to dá jak zjara, i monínec, ale tam bych radši vzal větší pláště, je to docela na šutrech, no žádná bikroska to neni.

                0 0
                • Pedro404  

                  Což vo to, ještěrka dá všelico, ale já sem levej až to bolí. Sem zrovna dneska zkusil zajet na záběhlickou bikrosku a rozsekal se při prvnim pokusu o sjetí z rampy.

                  0 0
        • fousek  

          V patek odpoledne vytahni sedlovku, dojed tam v sobotu jezdi, v nedeli jezdi do obeda a potom jed domu a nemusis resit auto.

          Ty teenageri jsou dneska liny jako prase:-)

          0 0
          • Mr.Duck  

            Náhodou sem o tom i přemejšlel, ale kdybys viděl mojí fyzičku, tak bych řek že je blíž profesionálnímu hráči World of Warcraft než někomu kdo jezdí na kole aspoň do hospody. A že bys byl ňákej dědek teda… ;P

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.