• danis7

    Znáte? Byl se tam už někdo z místních podívat? Začínají 1.7.2013, tak jsem na to zvědavý a zajedu se podívat.

    http://www.koprivna.cz/…ot/bikepark/

    0 0
    • psedma  

      byls tam už? jedeme zítra, tak ať vím, co od toho čekat :-) ale když se na tom podílel Tatarkovič, tak by to nemuselo být úplně špatný :-)

      0 0
      • pavlik6022  

        My jedem az posledni veeekend v cervenci na Velokemp, uz nemuzu dospat :-)

        0 0
    • Lance  

      tak co? byl tam nekdo? za to se plati?

      0 0
    • psedma  

      tak včera jsme tam byli a docela zklamání teda. Jde vidět, že je vše nové, že fungují teprve první týden. Zatím cca jeden a půl tratě, freeridová se nám nakonec i celkem líbila, i když některá místa jsou nelogická, černá DH zatím dost katastrofa, místy spíš takový trial, žádná zábava, aspoň teda ne pro nás amatéry (ale třeba na černé v Koutech si i my pěkně zajezdíme), hlavně teda končí na sjezdovce, ani ne v půlce… tratě se časem snad zlepší, nebo spíš určiě, vzhledem k tomu, že se tam má jet MSDH cup. Co ale bude větší problém je lanovka. Rychlost jak na Monínci by se ještě dala přežít, ale to, že při nakládání a vykládání je lanovku potřeba zpomalit, to už je horší, nehledě na zastavování při nakládání tříkolek… navíc hák jen na každé druhé sedačce… docela rád bych viděl, jak to bude na zmiňovaném MSDH cupu vypadat…

      uvidíme, jak se to tam vyvine, za rok zase asi navštívíme, ale kopřivná se asi jen tak nestane hojně navštěvovaným bike parkem

      0 0
      • pavlik6022  

        Kdyz se otviraly Kouty, tak ne malo lidi nadavalo na lanovku, trate, obsluhu… Koprivna je v provozu tyden, snad to daji do poradku stejne jako po case v Koutech

        0 0
        • psedma  

          tak jasně, pevně v to doufám, bylo by fajn mít v Jeseníkách další kvalitní lokalitu, jen prostě teď situace není růžová a bude se tam muset ještě pořádně zamakat :-)

          0 0
      • Burizon  

        Jednou jsme tam byli v květnu zamakat, defakto jsme dělali úplný vrch DH lajny, což bylo jen očištění od volných šutrů, nějaký skoček apod. Byla jsme „levná“ pracovní síla :-) Trasu navrhl Tatarka a občas to tam projel, řekl k tomu své. Co bylo dál jsem z časových důvodů nesledoval.

        Ale chtěl bych tam co nejdříve zajet.

        Zato Kouty už začínají trpět tím počtem závodů a jezdců, DHčko je od lanovky rozmrdané jako prase a o užívání si může normální člověk nechat jen zdát… Je to BOJ! :-)

        0 0
    • sharkeeCZ  

      má někdo nějaké nové postřehy a zkušenosti? Za 14dní tam jedeme, tak ať vím, zdali se na ten park těšit?

      Můžete někdo doporučit v okolí nějaké zajímavé trasy pro MTB (žádné supertěžké a více jak 50km trasy, prosím). Díky všem

      0 0
      • pavlik6022  

        Byli jsme tam teď celý víkend na Enduro kempu a areál je SUPER, není to ještě úplně hotové, ale i tak paráda. Od trailíků přes Freeride po DH trať mě to bavilo všechno. Jediný problém prach, ale ten je ted asi všude, takže doporučuju

        0 0
    • Luk029  

      to je dobrý bydlím 15km odtud a nevím že tam něco takového vyrostlo :-))) se tam budu muset taky zajet podívat:-)

      0 0
    • b58  

      V posledních letech na tomhle svahu pěkně zapracovali jak v zimě, tak v létě, ještě jsem se tam nestihl vypravit, ale věřím, že to bude pěkný, viděl jsem jak to budují, pozitivum je, že by součástí měla být i půjčovna kol Ghost

      0 0
    • Burizon  

      Něco, co jsem dával kámošům na FB z dnešní návštěvy:

      BIKEPARK KOPŘIVNÁ v Malé Morávce (cca 35 km od Krnova) – report

      Tak dneska jsem se rozhodl zkusit po práci (!) nový park, co tu vyrostl společně s novou lanovkou. Otvíračka byla zhruba před měsícem, patronem je Kamil Tatarkovič, který trasoval lajny (a já společně s dalšími i kopali ).

      Ale pěkně popořádku. Přijíždím na parkoviště, volné, krásné, beru na sebe věci a razím do kasy, která je spole…čná i s obsluhou kiosku, velmi pěkného s příjemným a krytým posezením. Za „hrozivých“ 200 Kč kupuju permici na 4 hodiny a jedu k 4-sedačkové lanovce. Ta se spouští ve 2 hodiny jen díky mně a díky mně i pojede nonstop až do těch 6! Jsem tu sám, občas se sveze někdo s trojkolkou, pro které tu jsou taky tratě a může to být docela i sranda svezení . Za 8 – 9 minut jsem nahoře, kolo je bohužel upevněný na sedačce za vidli, na což se ptám a je mi odpovězeno, že to bohužel jinak nejde, nikdo zatím problém neměl, ale že se hledá i jiné řešení. Sjíždím prvně DH lajnu, druhou jízdu FR lajnu a pak už drtím jen DH, bo mě doslova přivádí k šílenství, bo co jízda, to jiná stopa, jinde zastavení, prostě nakoukat a najet to byla drbačka, ale snad se podařilo po těch 14 jízdách, které jsem stihl bez větších přestávek dát! (= 14× 1,5 km).

      A teď k tratím: FR – jel jsem jednou, bude docela zábavná, klopky pevné, veliké, neuzavřené. Skoky tak akorát, všechno se dá přejet, případně i nedoskočit Ideální trasa pro AM-EN kola…

      Zato DH lajna od začátku ostré kamení via ještědská špageta, bolelo mě to i za ráfky. Pak došlo na lesní úsek, dálnice mezi stromy, kde vybrat dobrou lajnu se mi podařilo snad všudyvšeho jen 3× – kamení a stromů a kořenů v cestě bylo prostě někdy dost. Super úsek! Pak docela rychlý úsek lesem s několika skočky – zábava. Pak přejezd do druhého lesa a zde zase rychlý úsek s několika skoky, kdy některé prostě nedám, ale dají se super objet nebo nedoskočit. A tak až dolů. Povrch tedy převážně jehličnatý, ještě nevybržděný, hliněný, kořenovitý, takže v zatáčkách to fakt (ne)drželo, což zvyšovalo level zábavy! Dole jsem na jeden zátah do cca 5 minut. Za mokra to musí být peklo!

      Po skončení ježdění omývám kolo hadicí a razím spokojen a unaven domů! Parádní popracovní DH ježdění za dvě kilča

      Samozřejmě jsem to hrotil, o víkendu bych tam zůstal celý den, občerstvil se, možná je koupačka v bazénu a za nějaký peníz i další blbiny jako ty trojkolky, trampolína, lezecká stěna, big air polštář pro zkoušku skoků atd, atd… Jo a maj asi nejpovedenější trička, co jsem zatím v parcích viděl

      Uff, příští týden musím zas :-)

      0 0
      • pavlik6022  

        líp bych to nenapsal, Super recenze

        0 0
        • X-biker  

          Taky jsem byl na Enduro/FR campu s Kamilem Tatarkovičem a Kopřivná mě mile překvapila, hlavně to mám 100km pěknou cestou, permice levné, obsluha příjemná, areál nový. Hlavně plány do budoucna jsou pěkné, jen, aby vše vyšlo.

          Začátek DH trati je ostřejší pro amatéry ani nedoporučuju. Pak následuje cestička plná půlmetrových seskoků, doporučuju si to předem přejít než to pálit na oči.

          FR trať je pohodička, cokoliv jde objet a sjede to amatér a letec si to proletí v rychlosti, že za ním bude jen oblak prachu :-))

          To věšení kola na lanovku za vidlici se mi taky nelíbí/lo, ale po dvou dnech nebyl žádný problém. Když přijede 40lidí tak už bude asi trochu fronta na lanovku kvůli hákům, které nejsou na každé sedačce.

          Tratě by bylo třeba více a častěji udržovat, hlavně ty klopenky, ale zase o to je to adrenalinovější, že člověk nejede po vymazlené cestičce :-D

          Za mě teda dobrý pojezd.

          0 0
          • Burizon  

            Jaké další plány? Já slyšel o další DH lajně…

            0 0
          • pavlik6022  

            Zdar Rosťo :), řešil jsem ty háky s klukama u vleku a mají se postupně dávat na všechny sedačky, bohužel kvůli tříkolkám asi zůstanou u verze za šavle vidlice.

            Jinak rýsuje se možná další kemp, protože je hodně velký zájem a kluci všechny do toho srpnového nenacpou, takže to vypadá na repete :). Pokud to klapne tak si to máme v plánu zopakovat.

            0 0
      • $tanley  

        souhlasím s tebou a jen doplním, že mě tam chybí ty velké skoky na konci co měli postavené, nebo jakýkoliv jiný velký. A pak ještě, že maj tu nešťastně zvolenou lanovku… Jinak já mám taky v plánu se tam vrátit a ten vršek si natrénovat :))

        0 0
        • Burizon  

          Jak znám kluky, tak nějaké dřevěné dropy budou co nevidět ;-) Dojezd k lanu se přímo nabízí :-)

          Škoda té lanovky, při velkém počtu bajkerů to asi bude problém…

          0 0
    • Kubiczech  

      Jak si vede Kopřivná ve srovnání s Kouty? Kouty mě baví, ale kdyby to bylo malinko blíž, tak bych se vůbec nezlobil.

      0 0
      • Burizon  

        Tuhle otázku myslíš vážně? :-D

        0 0
        • Kubiczech  

          Překvapivě ano. Je mi jasné, že v Koutech to už dělají nějaký ten pátek, ale přesto se ptám. Třeba i s výhledem do budoucna. V Kopřivné jsem v životě nebyl, netuším, jak to tam vypadá.

          0 0
        • KRAJIC  

          Od člověka, kterému věřím jsem na Kouty dostal preference „žádná hitparáda“ – tudíž mi tvůj příspěvek přijde kapku hysterický.

          0 0
          • Burizon  

            Žádná hitparáda v jakém směru? V délce lajn? V jejich náročnosti, technické i fyzické? V čem? Ať můžeme tedy srovnávat s Kopřvnou… ;-) Já třeba totiž na Kouty nedám dopustit, a to i po včerejší návštěvě Kopřivné…

            0 0
            • Kubiczech  

              V Koutech se buduje lanovka, takže v provozu jsou celkem tři lajny. To je řekněme plichta. Kdybys mohl porovnat délku, náročnost a zábavnost, tak bych ti byl vděčný.

              0 0
              • Burizon  

                Parametry tratí:

                • 2,6 km DH Kouty proti zhruba polovině v Kopřivné
                • 500 m převýšení v Koutech proti 185 m v Kopřivné

                Náročnost DH – Kouty jsou těžší, ale spíš fyzicky než technicky, Kopřivná a její povrch dokáže dost vyškolit. Nevím, no…se těžko posuzuje… A tak i u zábavnosti. Kouty už mají jisté pasáže dost vyladěné, zatímco Kopřivná ještě čeká na zpětnou reakci.

                Jediný bohužel v Koutech je, že se o tratě (hlavně DH) moc nestarají, takže děr tam je požehnaně. Ale to je tím, že lanovkáři teď nemají moc času robit na trati…

                Měl by si tam každý zajet a udělat si obrázek sám. V Koutech ani v Kopřivné tím nikdo chybu neudělá…

                0 0
                • Kubiczech  

                  Díky, pomohlo to. Kopřivnou mám blíž, navíc celkem příjemnou cestou, takže si zastavím udělat si obrázek sám.

                  0 0
            • KRAJIC  

              „Já třeba totiž na Kouty nedám dopustit“ – to je zcela patrné, proto ale asi není třeba s takový despektem odstřelit nějaký začínající provoz – věřím, že když to pomáhal projektovat Kamil Tatarkovič tak to úplná ********* nemůže být.

              0 0
              • Burizon  

                Despektem? Četl jsi mou recenzi?

                0 0
                • KRAJIC  

                  Ty vole tu recenzi jsem četl, ale těžce mi nekorespondovalo s tvými pozdějšími příspěvky – že jsi to psal ty by mne ve snu nenapadlo(na nick se dívat přece nebudu). Tak jsem za chuja – ale na to si člověk tak nějak zvykne – po čase.

                  0 0
      • Dav...1  

        Neco jsem nasel na youtube a nevypada to spatne, asi to tam navstivim.

        Vubec jsem o tom miste nevedel, takze diky za predchozi recenze :-)

        0 0
        • gazman  

          A je to v prdeli, z dalšího fajného zašitého bikeparku udělal burizon mediálně profláklý pičamrdán, hemžící se lidma. Tratě budou do dvou měsíců na sračky a ve frontě strávíš mládí.:-D

          0 0
          • Burizon  

            :-D :-D

            Neboj, už končím, tolik mi zase nedali :-)

            0 0
          • Dav...1  

            Nejdriv si otevrel hospodu u silnice na Pisek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na namesti v Opocne, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto.

            0 0
        • gazman  

          A je to v prdeli, z dalšího fajného zašitého bikeparku udělal burizon mediálně profláklý pičamrdán, hemžící se lidma. Tratě budou do dvou měsíců na sračky a ve frontě strávíš mládí.:-D

          0 0
      • gazman  

        Ty to jebeš, dobré věci se nerozmazávaj na netu přeci, jinak se z nich stanou tuctové hovna:-)

        0 0
      • pavlik6022  

        ta část z DH lajny je jak točená na mobil, jinak gut

        0 0
    • wilda81  

      Byl už letos někdo? Nějaké novinky, dojmy, fotky, videa …?

      0 0
      • Fredos  

        Nerozjíždí to náhodou až od června?

        0 0
      • Smazaný účet  

        Na koprive udelal koolis z ovy ty megalavice, nebo se mi to plete s koutama?

        0 0
      • goofy  

        Mám jen pár základních info z fejsíčku, nebo kde to bylo. Překopávala se červená na vyšší level. Pro mně bohužel. :-D

        Jak píše lukas aka mitro – v horní pasáži velké skoky – většinou asi lavice. Místo těch tří menších lavic je teď údajně taky jedná velká. Četl jsem, že má mít nějakých 7 metrů na délku. Pak se šejpovaly nějaké skoky a tak. No snad si tam ještě zajezdím. :-)

        0 0
        • jeniiiik  

          Za mě palec nahoru, podle FB to vypadá pěkně, lano jelo už teď, otevřeli to už dříve. Konečně se tam zase těším, loni mě to už nebavilo.

          0 0
        • Fredos  

          Tady mají fotku tý jedný lavice

          0 0
          • jeniiiik  

            Tohle je zrovna jedna z těch menších, skok u kterého je auto a nějaký borec byl o dost větší než je toto.

            0 0
            • Fredos  

              A to je vlastně začátek červené? Nějak si to nemůžu umístit..

              0 0
              • wilda81  

                Jj, loni to byla Spicy. Bude to hned v té její horní části.

                0 0
                • Fredos  

                  A to přibylo nebo je jenom zvětšená ta první a druhá lavice? Ta druhá už byla aj tak celkem dlouhá a spíš jsem to jezdil bokem:).. Jinak jestli zrušily ty tři malý za wallridem a udělali jednu větší tak to je chválím, na tu první jsem musel dost přibrzdit abych ji nepřeletěl.

                  0 0
        • wilda81  

          Co to hecnout příští víkend (tento nemůžu) společně?

          0 0
          • Carloss  

            já jedu určitě.. ale to tě asi moc nezajímá :D Spicy FR mě bavila hodně

            0 0
          • pavlik6022  

            na otviracku budem, minimalne v sobotu

            0 0
          • goofy  

            Nevím nevím.příští víkend to asi neklapne. navíc musím honit kiláky horekopcom, páč pár denní výlet se zase blíží. :-)

            0 0
        • Carloss  

          vypadá to hezky, ten druhej novej skok bude asi pěkná nakopávačka, jinak to vypadá že vyrušili hluchý místa a přescesťák na konci bude asi taky slušná otázka mentální síly :)

          0 0
          • Carloss  

            tak dodám zážitky ze soboty- první novej skok je pohodová lavice, druhej je ještě větší nakopávák než vypadá va videu, ale hned vedle je udělanej menší, ten jsem zas lítal až na placku, ale dobrý. dvě zatáčky, který jsem hodnotil jako vyrušení hluchýho místa mi přišly dost na prd bo jsem je musel jezdit minimální rychlostí a akorád zpomalovaly do té kaskády schodů před dřevěnou klopenkou. Skoky za klopenkou jsou o dost vyšší level než byly, ale hlavně nejsou jako lavice, ale je mezi odrazem a dopadem díra ( dle mě úplně zbytečná), takže nejdou naskákat postupně.. objezd tehle skoků zase vezme dost rychlosti do kořenové pasáže. Novej přescesťák na konci bude asi v pohodě, ale před ním jsou dvě prudký zatáčky a nebyl jsem schopnej v nich nabrat takovou rychlost abych si dovolil to tam poslat- a viděl jsem pár kluků, co to tam rozšlapávali a stejně nedoskočili… tolik moje recenze (jakožto člověka kterej moc jezdit neumí :) )

            0 0
            • wilda81  

              Díky za info. Myslel jsem, že jedeš až tento víkend. Jestli počasí (a ženy) dovolí, tak o víkendu jedeme. Ten přescesťák je velikostně asi +/- srovnatelný s tím uprostřed, ne?

              0 0
              • Carloss  

                Uprostred je mensi, ale je o dost horsi, ze doskakujes rovnou do klopenky.. u prescestaku je doskok v pohode, ale ja se na to nebyl schopnej rozjet a tahat to jeste nahoru na to nemam koule.. musim jet na peklak zase abych se to naucil tahat na necem mensim

                0 0
                • wilda81  

                  Dnes jsme se byli podívat – totální blázinec! Fronta na lano tak na 20min.

                  Závěrečný přescesťák je fakt lehčí než ten v půlce. Stačí po vyjetí z klopenky 3×-4× šlápnout a rychlost je pak OK. Dnes jsem ho (až na poslední jízdu) skákal v pohodě. Při té poslední už jsem se viděl dole a neustál – naštěstí bez následků. Možná se objeví i video :)

                  Nové skoky jsem lítal jako **** – většinou nedoletěl nebo total křiváky :)) ), ale to se v sezóně snad utřepe. Nová Gravity line též na zpestření dobrá.

                  0 0
                  • goofy  

                    Tak to je mazec. Asi jsou všichni na začátku sezóny nadržení… :-)

                    Dívám se, že syndrom poslední jízdy zase zafungoval. ;-)

                    0 0
                    • wilda81  

                      Jj poslední jízda a posledního skok jsou jistota. :)

                      0 0
                      • goofy  

                        Tak tak. Hlavně, že se nic nestalo. ;-) A ta gravity lajna je nějaká novinka? Co si pod tím mám představit? :-)

                        0 0
                        • wilda81  

                          Jj je to nově natažená lajna z části po hrabance/kořenech v lese a sem tam nějaká lávka.

                          0 0
                        • Fredos  

                          Tady je nějaký záběr jestly z toho něco pochytíš, občas jsem nevěděl kam vlastně jet:D

                          0 0
                  • pavlik6022  

                    jj, brzy objeví, neboj :)

                    0 0
                    • wilda81  

                      To zase bude materiálu na el. tužku. Raději myslím nevidět :))

                      0 0
                      • pavlik6022  

                        já jsem tě natočil už jak ležíš na řidítkách a zkoušíš ten dopad neúspěšně ustát, ale vyjížděl jsem akorát z té klopky přd dropem, takže jsi byl celkem daleko, Slavo bude mít lepší záběr, byl u tebe blíž :)

                        0 0
                  • Fredos  

                    Taky jsme se byli podívat, tady jde na konci vidět ta krásná frontička:)

                    0 0
                    • Pavel  

                      To je skoro delší než v zimě!! :-D

                      0 0
                    • goofy  

                      Tak ty tři lavice, kterým už jsem začínal přicházet na chuť jsou teď jasné. Budou se objíždět… :-D

                      0 0
                      • pavlik6022  

                        taky jsem byl nasranej,před úpravou byly na pohodu

                        0 0
                      • Fredos  

                        No já mám z dvojáku prostě všude špatnej pocit. Tady jsem skočil jednou tu první rozjetej z wallridu, protože mívám obavy že to nedoletím tak jsem moc nebrzdil a přistál jsem skoro na odrazu té druhé. Pak už jsem se na to vykašlal..

                        0 0
                      • Burizon  

                        I já je nově objíždím. Ty díry mi za to nestojí. A taková ztráta rychlosti to není. I když vím, že na to mám :-D

                        Důležité je jim své dojmy nějak zprostředkovat. Já jim napsal na FB s odpovědí, že s těmi dvojákovými lavicemi ještě něco provedou. Ale jestli jim napíšu jen já, pak to není hlas lidu, že? :-)

                        Jinak víkend dobrý, dva DH závody v neděli taky super (sucho / mokro) :-)

                        0 0
                        • wilda81  

                          Já se bavil se staviteli hned v sobotu. Navrhoval jsem jim, ať tu první udělají jako lavici a zbytek jako dvojáky. Na první člověk otestuje rychlost a může postupně naskákat. Další dvě už budou lahůdka :)

                          0 0
                          • Burizon  

                            Byla by, kdyby každá z nich měla stejnou délku. A to nemají. Ale tak co, člověk se přizpůsobí všemu. Jsem zvědav, co s tím tedy provedou. Hlavně by mohli přidat nějaký dřeva, jako dropíky, posíláky… od malých, po větší. To v okolí chybí.

                            0 0
                            • goofy  

                              Jo takovou dropovací školku bych taky uvítal… :-) Se divím, že když tahali tolik dřeva na tu novou lajnu, že tam z těch lávek taky neudělali nějaké seskoky. Podle fotek to vypadá, že se všechno bude sjíždět. Dle mě ani nemusí být velké a ne třeba na každé, ať to jde klidně jet na oči jako třeba na Malinu (velké tam jdou objet).

                              0 0
                              • Burizon  

                                Taky se divím. Marťa co skočí, to jí zruší. Teď ten největší posílák, co je na sjezdovku, přesunuli teď o víkendu zase pryč a protože je nájezd ze zatáčky a dopad přes kořen, tak to dávat (zatím) nebude. Takhle kdyby někde byla trojice posíláků/dropíků od půlmetru po třeba 2 by bylo fajn. Ne jako třeba na Ještědu 1 m a pak hned 3 :-) Ale i tak je tam poblbnutí dobré, takže s časem se třeba dočkáme. Dřeva po kůrovcovi je kolem dost :-)

                                0 0
                                • wilda81  

                                  Pokud si dobře vzpomínám, tak na Kopřivné byly kdysi tři různě velké dropy vedle sebe.

                                  0 0
                                  • Burizon  

                                    Jojo, v době před Kamilem, před lanovkou a před rokem asi 1880 tam byly 3 přescesťáky :-) V Kamilově době tam postavili jeden hliněný (asi 30 cm) a dva dřevěné. Hliněný neexistuje, druhý dřevěný neexistuje a ten třetí je teď nově na „nové“ DH. Potěšil přescesťák úplně naspod a mě osobně vloni ten uprostřed lesa, ten je nej! :-) A pak taky „žíněnka“. Jen ať hecovací místa přibývají. Pro malé, pro slečny, pro začátečníky, ale i pro Kamila :-D

                                    0 0
                                • goofy  

                                  No už jsem si říkal, že se letos zase bude třeba zajet podívat, ale zatím musím honit fyzičku po kopcích, bo jsem chcíplý jak lemra… Prozatím si musím výjezdy odmakat. :-D

                                  0 0
                              • Carloss  

                                dropovací školka je na pekláku, tam je těch skočků dle libosti

                                0 0
                                • Burizon  

                                  I v Semmeringu a jinde… to nic nemění na tom, že by to mohlo být i na Kopřivné ;-)

                                  0 0
                                  • Carloss  

                                    To samozrejme nee, jen peklak je ponekud bliz :) v koutech si clovek taky moc nezaskace..

                                    0 0
                                    • Burizon  

                                      V Koutech se nechali slyšet, že se co nejvíc budou vyvarovávat staveb ze dřeva, takže tím je to dané. Přitom potenciál je tam obrovský. Jejich (a naše) škoda. A mimochodem, s tím zvýšením ceny o čtvrtinu mě taky pěkně nasrali. Když si vzpomenu na ty rolety z loňska. To raději zajedeme do technického Polska, na mimoprázdninové Malino, anebo na ten Peklák, kde jsme byli v květnu. Na rozkákání opravdu fajn, ale pro začátečníky taky buď posíláky na louku, nebo posíláky s dírou a hranou dopadu. To moc nevybízí k učení :-) Nejlepší na naučení jsou ty skoky, kde kam doskočíš, tam doskočíš a přitom to nezlomí kolo :-)

                                      0 0
                                      • Carloss  

                                        kouty kvuli lanovce a cene nechavam az na konec leta, kdyz uz budou ostatni parky zavreny.. (za to jim dekuju ze minulej rok fungovali prakticky do prvniho snehu..) jinak lanovka je rychla, ale jezdeni po pulhodinach je peknej opruz.. =15 minut cekani dole na kazdy lano. Pro studenta za 300 to bylo cenove atraktivni, za 420 uz mi to vyrovna nepomer ceny za cestu na peklak.

                                        0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          Nesmis byt takovy rychlik… nam to vychazelo tak akorat, dojedu, vydechnu, napiju se a hura na lano:)

                                          0 0
                                          • Carloss  

                                            kdyz jsem jezdil jen cerveny trate, tak to slo, bo se tam da hodne odpocivat, ale na cerne neni ani kde zastavit, takze to trva jen par minut..

                                            0 0
                                            • wilda81  

                                              Pouzivej i ty packy pred gripem a bude ti to vychazet :))

                                              P.S. Kajsi sis stezoval, ze nemas s kym jet do Saalbachu. Do Semmeringu se pridat nechces? Zatim ladime termin. Kdyztak hod echo do SZ

                                              0 0
                      • mirabike  

                        tak to je škoda, začal jsem je dávat a teď tohle… ještě jsem tam letos nebyl..

                        0 0
                  • Carloss  

                    Já jsem necekal nikdy dýl jak půl minuty.. tak teď nevim kam zajet příští víkend

                    0 0
                    • wilda81  

                      Myslím, že příští víkend už to bude zase v pohodě. Bylo nešťastné, že dali (oficiální) oteviracku, testovačku a závod na jeden víkend.

                      0 0
                      • Carloss  

                        A jo, ona byla ta testovacka.. tak to mi bylo hned jasny ze to nema smysl :)

                        0 0
                  • Carloss  

                    A gravity line vubec nevim ze existuje.. kde se na ni najíždí?

                    0 0
                    • wilda81  

                      Mezi Spici a Family.

                      0 0
                      • Carloss  

                        A je to ofiko oznaceny? Sem z toho volaky zmeteny.. jezdil jsem pak cernou, i kdyz nedava moc smysl ale mam rad bordel a sutry nahore jsou fakt peklo :)

                        0 0
                        • wilda81  

                          Nahoře už cedule je (otázkou jak dlouho). Některé úseky jsou ještě nedodělané. Ani moc stop tam vidět nebylo. Většina lidí, co GL jela, nadavali, že jim to klouže na kořenech :)) kromě kořenů je tam spousta lavek a další wallride. Blbý je jen jeden úsek, kde se musí šlapat do kopce. Na sjezďáku opruz :)

                          0 0
                          • metr-x  

                            Mi se gravity líbí moc, na kořenech to sice ustřeluje solidně, ale jinak paráda..na freeride mě taky mrzí ty dvojaky za wallridem..minuly rok na klid, ted to objizdim :-(

                            0 0
    • Rubi  

      a trail nahoru nejaka zmena? ta cast za loukou byla loni dost malo projeta a misty moc neslo videt kudy to vede… na xc super pojezdeni jak nahoru tak dolu, dolu me nejvic bavila ta cervena spicy, modra byla taky dobra, ale na rychlebsky superflow to nema

      0 0
    • Fredos  

      Nevíte kdy by se dalo kouknout na nějaký fotky z bikefestivalu? Fotografů tam bylo hromada tak bych se chtěl na něco juknout pokud možno:)

      0 0
    • Carloss  

      prvni dva skoky za wallridem uz jsou udelany jako lavice a jsou celkem hodny

      0 0
      • pavlik6022  

        tak to byla rychlost, paráda, ještě tu třetí :)

        0 0
        • X-biker  

          Ja myslim, ze kdyz se ty první dva skoci ciste aby byla rychlost tak ten treti dvojak bude jetelny.

          Dneska sem tam byl, ale dopo mi nebylo nejak dobre takze sem jezdil tak na pohodu a odpo chcalo a na mokru sem uplne marny a jeste asi po pate v zivote v SPD tak uz sem nehrotil nic a pokracoval na pohodu, snad pristi víkend za sucha to tam nasypu co pude.

          Gravity line za sucha pecka za mokra sem ty slizke koreny a desky nejel :-D DH 2× a todle už jezdit fakt nemusím :-D Raději ať to skáče a má flow :-)

          0 0
          • Carloss  

            Jak naprselo na tu vyschlou hlinu a prach, tak to bylo slusny kluziste :) mel jsem pak strach to poslat v plnym na walride a pak chybela rychlost na lavice.

            0 0
          • pavlik6022  

            tak to se asi v sobotu potkáme

            0 0
          • wilda81  

            jezdili jste ve dvou s typkem v zelene prilbe?

            0 0
            • X-biker  

              Ano je to tak. Jezdili sme jak dvě lamy, špatný den a počasí :-D V sobotu snad bude sucho a budeme to tam sypat :-D

              0 0
          • tigermoth  

            Taky se o víkendu chystáme. Bude testování aurona:)

            0 0
          • jeniiiik  

            Je to jetelné úplně v pohodě, hned při první jízdě včera úplně v poho. Za mě fajn skoky. Jediné co mě překvapilo, tak když jsem asi o tři metry přeletěl tu malou lavici v horní části tratě :-D Je tam levá malá, pravá už hodně velká, na tu jsem včera neměl morál. Tak příště. Jinak pohodové ježdění. No a ještě vlastně dopad spodního dřevěného dropu přes cestu taky není úplně vychytaný, je to pecka celkem na placku, ale co už.

            A co se mi teda líbilo moc, tak ten ,,gravity" trail. Sice teda není vůbec gravity (prý to zní lépe než technical jak se původně měl jmenovat) , ale tyhle traily v hrabance s těžšími místy to mě bere. Všude se staví samé flow, kořeny aby pohledal. Ale tohle je moc dobré.

            0 0
        • wilda81  

          Ten už nebude třeba upravovat ;) Jak zmákneš první dvě, tak na třetí už jen zopakuješ. Moje technika skákání je hrozná, takže je přeletím jen díky rychlosti a štěstí (ostatně jako většina, co jsem o víkendu viděl).

          0 0
          • X-biker  

            Ja to viděl skočit jen dva tipky na sjezdakach ti jezdili celkem hezky.

            0 0
    • Carloss  

      jen teda ze soboty ******** velký mínus za lanovku, protože první jízda trvala cca půl hodiny.. rozjelo se to až tak po čtyřech jízdách.. ( prej dole čistili sedačky..)

      0 0
    • Burizon  

      Nový hec na nové černé :-)

      Z fotky to nevypadá, ale to asi nikdy nedoletím :-D

      0 0
      • wilda81  

        jo, tak na to se těším :))

        0 0
        • wilda81  

          Jo, dnes jsem si ho prohlédl a pak v poklidu objel :)) Když to člověk ze zatáčky nahoře pustí bez brzd, tak to bude asi hodný skok. Kluci mi ujeli, když jsem si ho prohlížel a samotný jsem to nechtěl hecovat.

          0 0
      • goofy  

        No i z fotky to vypadá… :-) Nová černá? Tam překopali i tu DH lajnu?

        0 0
        • wilda81  

          Jj, cca v půlce té horní pasáže zatáčí nově vlevo a pokračuješ kolem lanovky.

          0 0
        • Burizon  

          Dá se říci, že tou novou větví prodloužili úsek v prvním lese, kde to lze nazývat terénem pro DH. Jak z něj vyletíš, tak pak už jen lavice, průjezd plochým lesem, louka, nový přescesťák (na ten taky asi každý nevjede :-D ) a rockgardeny, cíl.

          0 0
          • Carloss  

            Me zaujala ta lavice na konci lesa.. na tu bych musel jet tak 50 abych to doletel :)

            0 0
          • goofy  

            Dík za info pánové. No bude tam třeba zavítat.

            0 0
      • svářeč  

        to vypadá docela zákeřně…

        při mím štěstí bych se vomotal na ten první smrk

        0 0
      • hctr  

        Zalezi jaky je najezd, ale z foky to vypada na pohodu. :)

        0 0
        • tigermoth  

          Ale ty jsi jinde:)

          0 0
          • hctr  

            Jinde nejsem, ale zrova bikeparkove skoky byvaji hodne, naskaces si to většinou za chvili pokud to není zadny extrem.

            Když trénuješ za barakem na totálních vraždách a pak dojedes třeba na Koprivnou nebo do Koutu tak si ty mirumilovne skoky užíváš. :D

            0 0
            • wilda81  

              nemáte ty vraždy v okolí furt dosypávat a navyšovat :)

              0 0
              • hctr  

                To dela mistni gang v cele s Ludou.

                V Bele to moc nakopane není. :)

                0 0
        • Burizon  

          Jasné. Je třeba to vidět naživo. Já vím, že dokud na tom nikoho neuvidím, tak na to nemám ani pomyšlení :-) O nájezdu nebudu mluvit, každý dokáže ten svůj level. Na mě je ten odpal docela krátký, nakopnutý, s kořenem těsně před ním a malinko odkloněným svahem před tím… U mě bude výhra se odhodlat vůbec na ten nový přescesťák :-) (ne ten těsně nad dolní stanicí lanovky).

          0 0
          • wilda81  

            Tam je ještě nějaký třetí kromě těch dvou na Spici? Nemáš foto?

            0 0
            • Burizon  

              Jojo, ještě jeden nový přescesťák u vleku a pak jeden vysílák do lesa pod lanem. Byli jsme tam včera na endurku v okolí, tak jsem to okoukli :-)

              0 0
          • pavlik6022  

            jestli myslíš ten do klopky tak ten je hodný: )

            0 0
      • marko250  

        Ten tam fakt sedne,byla tam díra zapáskovaná s objezdem a teď to přeskočíš.Mě tam sralo to bahno o trochu dál pod lanem, tak jsem tam naskládal trochu kamení na přeskok :-) . Ale tu lavici pod lanem jsem nerozšlapal ani jednou,jak je tam to jehličí tak to prostě s 90kg nerozjedu.

        0 0
    • marko250  

      Něco z těch změn k dnešku: https://www.youtube.com/watch?…

      0 0
    • marko250  

      Zeď je hodná,dá se to i po ní.

      0 0
      • wilda81  

        Předpokládám, že tam zase nedali pletivo, hmm?

        0 0
        • marko250  

          Pletivo tam není,teda nepostřeh jsem za jízdy.A za třes se omlouvám mám ji na kokosce a ta skáče na hlavě sama o sobě :-) Díky tomu se i povolil šroub a otočila se-hehe. A další týden se staví další lajna ,tentokrát hodně skákavá,navazovat bude právě po tom wolraidu druhém na červené.Gravity se bude zavážet štěrkem ala Vidnava,nebo Lipová Lázeň,za mě škoda mám radši přírodní traily,ale líp natažené teda než Gravity.

          0 0
          • Carloss  

            Kluci jedou :) jeste zrychlit lano ;)

            0 0
          • goofy  

            Sypaní štěrkem nééé… :-(

            0 0
          • jeniiiik  

            Néééé, štěrk néééé.

            0 0
          • Fredos  

            K čemu to je dobré zavézt to štěrkem?

            0 0
            • wilda81  

              Ze stejného důvodu jako nedávat na dřevěné věci pletivo – aby to lépe klouzalo :))

              .. ale jinak asi kvůli zamezení eroze.

              0 0
              • Carloss  

                Bych to vyasfaltoval… ale zas aspon se stavi a rozsiruje

                0 0
                • wilda81  

                  Nevím kdo je majitelem areálu resp. lesů v Kopřivné, ale třeba na Pekláku je štěrk podmínka pro výstavbu tras. Třeba je to podobně i v tomto případe.

                  P.S. Zrovna v Kopřivné je dost neznačených tras, takže kdo chce jezdit v hrabance, tak pořád může.

                  0 0
                  • Fredos  

                    Proč o nich nevím? Respektive věděl jsem tak maximálně o těch kde se jezdilo vloni enduro:(

                    0 0
            • svářeč  

              přesně ja píše wilda+obnažené kořeny stromu. vubec se tomu nedivím když vydím ty otřískaný kořeny a to nejsem žádnej vypatlanej zelenej;)

              0 0
            • tigermoth  

              Taky mám radši hrabanku, ale při tom provozu tam to chápu.

              0 0
    • marko250  

      Tak ono to je jednoduché se štěrkem,jako majitel areálu bych vyžadoval tržbu a né jen pár spokojených v hrabance a kořenech.A povězme si na rovinu Gravity tak gravitační není,chybí tomu převýšení a tak to na mnoha místech nejede vůbec.Gravity měli postavit pod lanem a v přilehlých smrcích,tam je kopce dost.Uvidíme jak to půjde dál,hlavně že se staví.

      0 0
      • pavlik6022  

        napravo vedle lanovky za sneznym dělem je vidět v lese pár vyjetych stop mezi stromy, mozna se bp rozroste i tam

        0 0
        • X-biker  

          Taky sem si rikal, ze by tam vyjizdeli nake endurko :-D stopy jsou videt z lana dost a od srnek to asi nebude…

          0 0
    • danis7  

      Ktera trať – Spicy freeride nebo Gravity line – je lehčí, min náročnější?

      0 0
      • wilda81  

        Náročností jsou dost podobné, ale jsou rozdílné co do stylu. Spicy je víc o skákání a jízdě v klopenkách. GL se zaměřuje na jízdu po hrabance, kořenech a dřevěných překážkách.

        0 0
      • tigermoth  

        Gravity je hlavně větší prdel:)

        0 0
      • pitos  

        Rozhodně Spicy, tam se klidně můžeš vozit bez šlapání a s minimem techniky. Na Gravity musíš s kolem pracovat daleko více a třeba za mokra to může být i pro někoho místy problém.

        0 0
    • Martin_534  

      jak je to s náročností jednotlivých tratí v porovnání s trail centry jako rychleby / trutnov / jedovnice / singltrek pod smrkem? chtěl bych tam vzít na pár dní rodinu, tak jestli si taky zajezdí. díky

      0 0
      • wilda81  

        O něco náročnější. Ale třeba na fun/family (nebo jak se jmenuje) si určitě zajezdí. Jsou to v podstatě jen klopenky a boule. Pravděpodobně zvládnou i Spici – s tím, že něco přejedou/objedou.

        0 0
    • Carloss  

      https://www.facebook.com/…01720884407/

      pár rozklepaných záběrů a velkej hec na novej přescesťák na černé :)

      0 0
      • Rudyshy  

        ty lavky vypadaju jako pekne placaky. to dostane slusne nazrat

        0 0
        • Carloss  

          Hlavně já jsem posranej s tim kolem na skoku něco udělat- potáhnout to- takže to všechno doháním jen rychlostí a zrovna na tenhle přescesťák je potřeba rychlosti fakt hodně.. první pokus jsem s tím třísknul na placku doprostřed silnice :) ale on ten dopad o moc víc do svahu není. Proto si netroufnu na přescesťák pod lanovkou, bo tam prostě tu rychlost nenaženu a potáhnout to na první pokus mi hlava nedovolí..

          0 0
          • wilda81  

            Já myslel, že už to tam poslal! Co v sobotu? Nejede někdo?

            0 0
            • Carloss  

              Ani prd.. zkoušel jsem tam nabrat trochu rychlosti a nejde mi to, protoze z tech dvou klopenek pred nim vyjedu rychlosti slimaka a zas za kazdou cenu tam placaka na asfalt posilat nemusim :) zitra mi ma prijit tuzsi pruzina do tlumice, tak pak mozna otestuju dorazy :) jinak ted v sobotu jsem videl kluka jak tam najel rychlosti chuze, bunny hopem se odrazil a doletel to uplne krasne.. jina liga no

              0 0
              • hctr  

                Tak mozna chce prvne trenovat klopenky nez zacnes skakat :) hehe.

                Ja bych jel v nedeli, chce se nekomu?

                0 0
            • bednous  

              Přejeďte přes kopec na Myšák, trošku jim projet novou sjezdovou dráhu… https://www.facebook.com/…92646351116/

              Kdo by to nenašel v příspěvcích:

              23.7 LANOVKA V PROVOZU!

              Pro všechny kteří by si chtěli zajezdit a potrénovat na MDHC2k16, který se koná 30.7 budou mít příležitost a to v sobotu 23.7 od 10:00 – 16:00, kdy bude v provozu lanová dráha Myšák.

              V provozu budou 2 červené tratě. Jedna nová závodní pro letošní rok a druhá kterou znáte z minulých ročníků.

              Ceník jízdného:

              Celý den 10–16 .............­........... 200,–

              Půl dne 10–13 nebo 13–16 ..... 150,–

              0 0
            • Rudyshy  

              wildo mozna tam budu, zatim resim vse operativne.. mely by sme zitra rodit ale male se nechce ven. Kdybych vyjel tak ti pisnu

              0 0
    • Carloss  

      Jinak se mi o víkendu „poštěstilo“ jet černou hned po dešti a smekám před všemi, co jsou schopni to jet za mokra v rychlosti.. absolutně v tom nejde zatáčet a ty doskoky do spleti kořenů jsou fakt pekelný.. trochu mi kleslo sebevědomí :)

      0 0
    • wilda81  

      Na Kopřivné zase kutali. Na Spicy (v prostřední části) před velkou levou dřevěnou klopkou vyrostlo pár dřevěných skoků. Dále zrušili hliněný drop kousek před koncem resp. z něj udělali sjezd ze dřeva. V klopence před tímto dropem přibylo též nějaké dřevo. Všude „samozřejmě“ bez pletiva…

      0 0
      • Rudyshy  

        myslis jak se rozjizdelo na 3lavice >z louky do lesa ?

        ten drop byl docela o nicem takhle to bude apson hrave.

        0 0
        • wilda81  

          jj tam

          No uvidíš. Přišlo mi, jakoby tam někdo spadl, tak to chtěli „vyřešit“.

          0 0
          • Fredos  

            Video ze spicy bys neměl?

            0 0
            • wilda81  

              Neměl jsem kameru. Spíš by se hodila lékárnička. Padalo to tam dnes jako hrušky. Jen v mém okolí: 2× vyražený dech, vykloubené rameno + pár odřenin.

              0 0
              • Fredos  

                O tom mi nemluv, ještě začnu mít strach na to kolo sedat.:)

                0 0
          • jeniiiik  

            Postupně se překopávají kraviny a blbe místa postavené loni… A celkem jim to letos jde.

            0 0
            • wilda81  

              Však já většinu změn kvituji, ale nad něčím kroutím hlavou. Přijde mi, že kluci chtějí hlavně stavět, ale zapomínají na detaily typu pletivo apod.

              Co bylo špatného třeba na tom dropíku? Mě přišel jako ideál pro učení se méně zdatnějších jezdců. Teď tam zbyly jen ty tři přes cestu a na ty se asi nikdo v rámci učení nepohrne :)

              0 0
              • hctr  

                Tak ten drop das kdyz to tam vic narves do te klopky az za ten dopad, jedu tam dalsi vikend tak uvidime, ale z fotek tam nic noveho vetsiho neni.

                0 0
              • hctr  

                Tak ten drop das kdyz to tam vic narves do te klopky az za ten dopad, jedu tam dalsi vikend tak uvidime, ale z fotek tam nic noveho vetsiho neni.

                0 0
                • wilda81  

                  Nová větší věc je jen ten dřevěný skok na vyjezdu z lesa na DH. Nezkoušels nebo někdo v tvém okolí?

                  0 0
                  • hctr  

                    V sobotu tam jedu tak si to snad naskacu:)

                    0 0
                    • Carloss  

                      chce to hodně rozdupat protože odpal je nízkej a dopad daleko :), jinak je hodnej.. ty zatáčky na trávě před ním si mohli klidně odpustit..

                      0 0
              • Fredos  

                Pořád nějak nevím o jakém dropu je řeč.. myslíte ten za tou utaženou pravotočivou klopenkou?

                0 0
                • pavlik6022  

                  taky se nechytam

                  0 0
                  • goofy  

                    Předpokládám, že to bude on.

                    0 0
                    • pavlik6022  

                      už vim, myslel jsem v horni padazi ještě před 3 lavicema, tento je zřejmě az ten za gapem s zinenkou

                      0 0
                      • goofy  

                        Tak tak. Gap s žíněnkou, pak levá, pár boulí a pravá a potom ten drop, jestli si to dobře pamatuji.

                        0 0
                • hctr  

                  Hehe, tenhle je s dojezdem ze dreva a před nim je nova klopka jestli ti ten obraze něco napovi. :)

                  0 0
              • Rudyshy  

                me spis chyby nejaka air lajna s gapmi treba rozdelena na 2 sekce pro magory a pro skusene magory :D

                0 0
      • pavlik6022  

        místo těch hliněných schodů ?

        0 0
        • wilda81  

          Vlevo se dá jet pořád po „schodech“. Vyrostla tam jedna dřevěná lavice + dva odpaly.

          0 0
      • goofy  

        Jetli to je ten drop co myslím, tak toho je škoda. Ten byl takový příjemný.

        0 0
        • jeniiiik  

          ☺ Co bylo příjemného z metru plesknout v malé rychlosti na placku? A hctr výš píše, ze to dřevo půjde přeskočit a máš zase drop.

          0 0
          • goofy  

            Co si vybavuji, tak dopad tam byl a bylo to zase něco jiného než jenom polety v rychlosti.

            0 0
            • Carloss  

              no docela to tam třískalo :)

              0 0
              • goofy  

                Tak na něco tam ty zdvihy snad jsou ne? :-) Tam mi to nepřišel žádný extrém, ale už je to vlastně jedno. ;-)

                0 0
    • tigermoth  

      Video ze Spiči:) freeride. V hlavní roli bratr, já potupně točím ze země neb nemám koule.

      0 0
      • goofy  

        Na tom dřevě uprostřed tratě mu to pěkně sklouzlo… :-)

        0 0
      • wilda81  

        Pěkné video. Dopady na lavicích trefuje bratr teda lépe než já :))

        0 0
      • pavlik6022  

        změny vypadají zajímavě, jen moc nechápu to dřevo za dropem

        0 0
      • Rudyshy  

        moc se mi libil pohled 1st person. Kde a jaka kamera?

        Ten wallride za tym dropom neni nic oc bych mel rad.. vypada to fakt kolme

        0 0
        • wilda81  

          To není žádný wallride. To je regulérní stěna bránící vylétávání jezdců z trati :))

          0 0
          • Fredos  

            Přijde mi, že to bude pro mě teď nebezpečnější než možnost chytit ten strom co tam tak pěkně stál a čekal na chybu:D

            0 0
            • Rudyshy  

              si sa este asi nevysekal na wallrajdu … nejhorsi je kdyz ti to zevre ruku a ty hoblujes hubou late :)

              0 0
          • tigermoth  

            funguje docela dobře. Ta kamera (GoPro Hero, uplně ta nejjednosušší) je ze spodu kšiltu na integrále.

            0 0
            • Rudyshy  

              krasne videjko… tohle je ta lepsi carianta kdyz te to vykopne :)

              toho som sa bal… mne se to bohuzel pod ksilt nevleze.

              0 0
          • Smazaný účet  

            Hehe…loni jsem na tomhle miste taky hezky vyletel:)

            0 0
      • Fredos  

        Ze dřeva za lávkou uprostřed mám zvláštní pocit a tomu odjezdu z dropiku a nové klopce před ním moc teda nerozumím jinak se mi líbí lávky místo schodů.

        0 0
      • pitos  

        Změny vypadají celkem dobře. Lávky před wallridem určitě oživení celkem hluchého místa a to dřevo za tím hlíněným dropem chápu. Bylo to prostě na placáka, takto to bude asi plynulejší.

        Byl jsem tam ještě před změnami, takže se na příští návštěvu celkem těším.

        0 0
    • hctr  

      Tak dnes jsem byl a super :)

      Pocasi parada naskakane vse a jsem doma cely. :D

      0 0
      • Rudyshy  

        tak se pochval nejakym hejbajucim obrazkem

        0 0
        • hctr  

          No nafocene nemam nic, mam asi 1 fotku z videa, skok na dh neni uplne zadarmo ten z fotky vypadal daleko mensi nez je, pak ta lavice dlouha pod lanovkou na tu jsem to drtil az uplne k odrazu a doletel tak tak, co jsem pravidelne objizdel byl wallride za tim dropem v pulce freeridu, ten mi tam prijde dost zbytecny :)

          0 0
          • pavlik6022  

            zbytečný a nebezpečný , jeden z nás se s ním blíže seznámil :) , jinak jsi odvážný – malá přilba a nalehko , smekám

            0 0
            • hctr  

              Mel jsem v aute chranice na kolena, ale nejak jsem je dnes nevyuzil. :D

              0 0
              • Rudyshy  

                :)))) no yo v aute jsou nejlepsi

                0 0
              • wilda81  

                Nevzít si ani kolena, navíc když už je máš v kufru, mi přijde jako zbytečný risk. Věřím, že jsi na tom technicky hodně dobře, ale nikdy nevíš kdy ti foukne vítr, praskne ráfek nebo něco podobného.

                ad ten skok na DH) nějaká doporučení? Předpokládám, že od zatáčky už raději nesahat na brzdy :)

                0 0
                • hctr  

                  Projet zatáčku, jet vrchni stopou bez brzd a ještě si radsi prislapnout, dopad trefovat vic napravo a bunny hop přes další koreny. :D heeh keca se to hezky ze.,

                  Co se tyce risku, risk je vylezt na kolo, jak jedu po hrebeni a pak to na oci palis nekde po turisticke zancce 2× rychleji jak v parku je taky risk a chranice nemam.:(

                  0 0
              • bednous  

                Já je měl jednou doma, když jsem byl na Kopřivě :-D A ty klopenky za touto lavicí, těsně nad tím sešupem měly vymleté koryto, 2 dny předtím byla největší bouřka minulého roku… Tak jsem se o klopenu jen svezl kolenem v nulové rychlosti… Přesně místo na chrániče :-D Od té doby bez nich nejedu ani za barák :-D

                0 0
          • logoman  

            Dost dobry.

            0 0
        • hctr  

          https://uloz.to/…koprivna-mp4

          tady je ten hybajici :D

          0 0
        • Rudyshy  

          par obrazku z nasej traga party

          https://vimeo.com/178232164

          0 0
      • Burizon  

        Kdo umí, ten umí :-)

        Co ten přescesťák na nové černé? Doletěno? Nikoho jsem tam za celý den neviděl jet…

        0 0
        • Carloss  

          je nízkej a hodně dlouhej. je potřeba jet hodně rychle

          0 0
        • hctr  

          Jo dal jsem si vse, aj tu lavici pod lanem, na ni jsem dupal jak svina a tahal to co to slo, prescestak je uplne vklidu, ten jsem ani nezkoumal proste jsem to hned vyslal, ten mi prisel easy, ale spodek dh me nebavil vůbec tak uz jsem to pak ani moc nejezdil.

          0 0
          • Burizon  

            Spodek DH je opravdu bez faktoru zábavy… Ale jde na té placce vůbec udělat něco zajímavého, něco DH?

            0 0
            • hctr  

              Ne něco dh určitě ne, ale po pár dnech práce by šlo třeba úplně na kraji sjezdovky udělat za sebou 5,6 lavic, třeba jak na Špičáku a je o zábavu postaráno, jezdit tam po štěrku a brzdit každou zatáčku ať to neuchčije na těch šutrech mě nebavilo. Jediné co je fajn je, že se to nekřižuje.

              0 0
              • Carloss  

                rockgarden až k lanovce :)

                0 0
                • hctr  

                  No nejaky pokus o nej tam je, to je to poslední místo kde bych chtěl odjebat carbon rafek. :D ten rockgarden objizdim zleva tam je tech sutru méně.

                  0 0
                  • Carloss  

                    garden je dobrej, na začátku jsou největší šutry, pak už menší- chce to tam naskočit bunny-hopem, ale na to nemám koule a na konci černé už ani sílu :)

                    0 0
                    • hctr  

                      No skocit mezi takove sutry co tam dali a nemit stopu není pro me idealni :D

                      Navíc jezdim na kolech co mají 1560g :D

                      0 0
                      • goofy  

                        To chce do parku bytelnejsi kola ;-)

                        0 0
                        • hctr  

                          Na Koprivnou ne :)

                          Zatim to neni ani kople, ale na Malinu dostaly dost pojist. :D

                          Jinak mam i hope + ex 471, ale dlouho jsem je nenasadil.

                          0 0
    • Carloss  

      Teď přes víkend (endurosérie) bude park uzavřen? nikde jsem nenašel žádný info

      0 0
      • pavlik6022  

        loni byl provoz omezen, ale jezdit se dalo, vždy podle toho která rz se zrovna jela

        0 0
        • goofy  

          A jak to je s davy lidí před závodem? Chtěl bych tam asi v pátek. Bývá už tam hodně nadržených závodníků? :-)

          0 0
          • hctr  

            Patek se to bude ladit jelikož se přes bikepark jezdi malo tak si myslim, ze si zajezdis v pohode, hodne rz je přírodních vedenych lesem , 1 je na Mysaku, vecer je pak prolog kde uz jsou skoro vseci.

            Ja se tomu pristi vikend vyhybam a pojedu jinam, třeba do Polska, nebo kdyby mel někdo nejaky navrh klidne bych se pridal.

            0 0
            • goofy  

              No kámoši chtějí jet ve čtvrtek Rychleby a v pátek Kopřivnou. Ještě to s nimi poladím (jestli vůbec dostanu volno). :-)

              0 0
              • pavlik6022  

                přesně tak, v pátek už bude prolog, myslím že je dokonce neúčast trestaná odsunutím na startu takže už tam budou odpo pravděpodobně všichni, když jedete z rychleb tak dejte raději kouty

                0 0
                • marko250  

                  prolog je v sobotu večer za tmy na 500m a sjezdovce,pokud jej vynecháš tak nafasuješ nejhorší čas na druhý den do hlavního závodu.

                  0 0
                  • hctr  

                    Aha mas pravdu, sorry, ja si ted vubec neuvedomil, ze ty zavody se jezdi v nedeli, moje chyba.

                    Takze patek bude cajk. :)

                    0 0
    • Rudyshy  

      ponekud znama plecka 0:40

      https://youtu.be/ZfghqfALjpo?t=40

      0 0
    • wilda81  

      Nejedete zítra někdo? Beru jen kolena, takže žádné divočení ;)

      0 0
      • goofy  

        No kámoši jeli. My jsme neměli chrániče, tak jsme zůstali v Rychlebkách. :-)

        0 0
        • wilda81  

          Tak to byli asi jediní další Češi co tam byli. Chvílemi jsem si připadal jako v Polsku :) Jinak na Koprivné bude prý příští rok nová FR/DH lajna a měl by se prodloužit fun trail. Aktuálně vede po druhé straně ještě jedna neofiko. Pěkné, místy prudsi, pojezdeni v hrabance.

          Co jsi proháněl v Rychlebech? Už Knolly?

          0 0
          • goofy  

            No na Rychlebech to bylo obdobné. Češtinu jsem tam pomalu nezaznamenal… :-) Na nové lajny jsem zvědavý. Možná bych se tam letos ještě jednou rád podíval. Kde se na tu neofiko najíždí jestli to není tajné? ;-)

            Jinak Knolly ještě ne. Zatím pořád under contruction. :-) Ale dost možná to byl poslední koníkův výlet. Taky mě za to hned ze začátku shodil… :-)

            0 0
            • wilda81  

              2.10. je zavíračka, takže víkendů už moc není. Já si dám asi ještě nějaký pátek. To tam bylo dohromady tak pět lidí a pojezdil jsem jako dlouho ne. Tajné to podle všeho není (je tam i malá šipka), najíždí se zezadu za rozjezdovou rampou na Spicy.

              Já byl též shozen hned druhou jízdu :) To mám asi za to, že jsem měl Megu na bazaru. Naštěstí jen naražený loket a kotník. Jsem zvědavý na Knolly, snad pak najdeš chvilku na nafocení ;)

              0 0
              • Carloss  

                Pojedu doufam v sobotu, bolistky z koutů už sou dobrý, tak je potřeba to ještě prohnat. Ta levnější mega je prodaná?

                0 0
                • wilda81  

                  Kouty jsem nestihl pro změnu zase letos já. Nechávám si je na konec sezóny, až jinde zavřou. V sobotu bohužel nemůžu (rodinná oslava) tzn. i neděle mimo provoz :)

                  Jo 26" už je pryč. Zájemci byli i na tu 27,5", ale všichni chtěli napřed prodat svoje aktuální. Tak jsem začal na TRko zase jezdit, ať jen neleží v koutě.

                  0 0
    • wilda81  

      Byl někdo na otevíračce? Nějaké novinky, postřehy apod.?

      0 0
      • JFtryall  

        https://www.facebook.com/…34055141631/

        Nebylo to spatne.

        0 0
      • krabica  

        Byl, nová rychlejší lanovka, větší hospoda a záchodky. :-) Jel jsem jen Fun, ta byla beze změn a Spicy, na které byly trochu jinak klopenky. Než jsem se dostal k Gravity, tak začalo pršet a už se mi tam nechtělo… :-) Jinak to byl společensky náročný víkend… :-D

        0 0
      • PENE  

        Otviracka byla klasicka vsude plno lidi rada na lanovku tak na 20min, pod lanovkou, od pulky kopce je nova sjezdovka, lanovka nova, 6i sedacka. Spicy je celkem prekopanej, nektere lavice s dosypanym dopadem tak o 1m delsi, klopenky jsou taky hodne predelany. Za drevenou klopenkou a tema trema skokama jsou klopenky taky prekopany a neni tam uz ta drevena lavka s wallridem (misto toho je skok do mirne zatacky), pak tam je par dalsich veci a je jinej dojezd, skok pres cestu uz tam neni a ani ty posledni klopenky, loni mi prisel lepsi. Gravity a cerna maji par zmen, fun bez zmeny. Po leve strane (z pohledu z vrchu) nova sjezdova, ale nic moc zatim, neni jeste moc projeta.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.