BIKECHALLENGE 07 - NABÍDKA MASÁŽÍ

36 nepřečtených
  • BOBEK

    Před časem jsme v určitém složení teamů plánovali účast na BCH 07. Pro potřeby původně uvažovaného partnera a dalších jsme si zajistili účast kamarádky-masérky pro účely poetapových masáží a lepší regeneraci. Partner ze zdravotních důvodů účast zrušil,někteří ostatní také, kamarádka-masérka už s účastí v harmonogramu svých povinností/do­volených atp. počítala. Proto bych se chtěl na účastníky této akce obrátit, zda by měl někdo o masáže zájem. Ti, co v průběhu loňského ročníku využívali služeb masáží v rámci nadstandartních balíčků, asi vědí, jak to probíhalo. V našem případě by se jednalo o věnování se užšímu okruhu lidí, s individuálním přístupem (bavíme se pořád o masážích ;o) ) a z toho plynoucími výhodami. Kdyby měl někdo zájem, dejte vědět. Dík.

    0 0
    • JancA  

      ahojky,loni jsem to jela,neflakala se,takze masaze by se urcite hodily.Meli jsme balicek,ve kterym nebyly zahrnuty,tak jsem si jednou asi po 3.etape za dve kila masaz zaplatila.A nic moc,takze pokud je ta holcina sikovna,urcite si lidi nejde.Ja bych k tem holkam co masirovaly uz nesla,vyhozeny prachy (leda ze bych to mela v tom balicku predem).Na BCH se tesim!!!!hroz­ne!!!!!

      0 0
      • BOBEK  

        Pamatuju se, jak to loni probíhalo. Kamarádka šikovná je, není to ziskuchtivá „rychlokvaška“, masážím se věnuje delší čas a v blízké budoucnosti budou její hlavní profesí. Cena za masáž by měla být cca 150,–Kč, vyžádá-li si ale stav zájemců „komplexnější“ údržbu, individuelně se po domluvě přizpůsobí. Já to letos jedu z fleku, takže se už tak netěším :( Když ale vyjde počasí tak jako loni, akce by se měla povést ;o)

        0 0
        • Bulda  

          hm, tak to bych asi využil, tak 1–2×, dle stavu (kdyz se dovlecu a vylezu na ten stul :))))

          0 0
          • BOBEK  

            V tvém případě nemám strach ;o) Doplním si kontakty v profilu, možná mě máš někde z loňska (DVD).

            0 0
        • McBlacky  

          Taky bych měl zájem. Kontakty na mě v profilu… doufám, že se uvidíme

          0 0
    • Darkson  

      taky bych měl zájem

      0 0
    • Kaufi  

      Taky se přidávám,ještě se domluvím s partákem a ozvu se

      0 0
    • Cryzyy  

      Taky se přidávám,ještě se domluvím s partákem Koukám, že z BF bude docela dobrá účast… si říkám, že když je teď hnusně, tak by na BCH mohlo byt pěkně – nemůže byt přece hnusně do konce léta… snad :)

      0 0
      • McBlacky  

        s kým jedeš? rozhodně zachlastáme :) :) mezi etapama času dost…

        0 0
        • Cryzyy  

          Prave s tim zachlastanemi si nejsem tak jistej, protoze jedu s Mechem (jako junior mistr CR v necem na draze) letos mam sice najeto zatim nejvic v zivote, ale stejne si nejsem vubec jistej, ze se mi to bude libit – proste zase delam neco co nechci a pritom to byl muj napad, ze pojedeme :)

          0 0
          • McBlacky  

            já myslim že to bude super. Mám naopak najeto nejmín za tři poslední sezony o víkendu jsem prekročil teprve 5tkm, ale stejně se těším… jedu s lemplem a ten je taky silově narvanej jak svina. Ted jsme spolu jezdili a urve mě i z háku :( natož do kopce. Pivko ovšem musí být. Beru pohotovostních 12 plzní :)

            0 0
    • BOBEK  

      Tel. kontakt na mě : 420 605 200 501

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Díky, hodí se. :-))) Chci se s Tebou domluvit na Drtiče, jedu já i Marika, mohli bychom jet jedním autem. A pak něoc naplánovat co se týče Jizerek. :-)

        0 0
        • BOBEK  

          Včera jsem usínal zavalen mapami přilehlých oblastí (jizerek) ;o) Zkusím to do neděle namyslet a příští týden se ozvu. Já už jsem kontakt vyloudil ;o) Na Drtiče auto máte ? Nabídl bych se… ;o) Co ubytko ?

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Auto by vzala Marika, tři kola se dovnitř vejdou, chce to jen sundat přední kolo. Pokud máš lepší auto tak se vecpeme k Tobě. :-) Ubytko navrhuju třípokojový pokoj v hotelu asi kilometr od startu. Socialistický zařízení, pokoj tomu odpovídá, ale cena je příznivá a hlavně můžeme mít kola na pokoji. Žádá si to ubyotvání noc předem, bo je brzo start, a možná i noc ze soboty na neděli. Nebo co si to prodloužit o pár dnů, v neděli se jen pěšmo projít a v pondělí se projet třeba na Pustevny? Termín Jizerek je mně jedno, dovču si můžu vzít kdykoliv, závod klidně vynechám, kromě tradičního Manitoua. takže se nejdřív domluv s Kankrlíčkem.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              samozřejmě třílužkový pokoj. Ale jinak dobrý, na to, že vedle sedí šéf a já se snažím BF maskovat. ;-)

              0 0
              • BOBEK  

                Mohu nabídnout SK Oct combi, 3 kola a 3 lidi je max. limit. Tak to zvažte, kterou variantu budete preferovat. Ubytko se mi zdá odpovídající našim potřebám, beru. S dovolenou jsem ale na štíru, takže bych to do pondělí moc reálně neviděl… Budu-li ale hlasovací minoritou, přizpůsobím se, že… S kankrlíčkem na jizerky moc nepočítej, bude se toho času věnovat zanedbávané rodině a chatě, je skálopevně rozhodnut (a dobře dělá!). Viděl bych to buď na víkend před nebo po Drtiči.

                0 0
    • Beeda  

      jen drobna poznamku..

      S masazi po bych byl opatrny pred i po zatezi pokud nevim co to se mnou udela…

      Navic cyklistika nenamaha takovym zpusobem jako jine v jinych sportech kde se beha, kde je masaz prinosnejsi (samo taktez pokud je delana dobre a ve spravnou dobu)

      Dulezite vytoceni a spravne rozjeti ma podobne uvolnovaci/zah­rivaci ucinky a navic bude fungovat u kazdeho…

      b.

      0 0
      • Cryzyy  

        podle toho co mam nactene ma byt masaz po necem jako zavod velice lehka, tak aby jenom uvolnila a svaly nezatizila… s cim ma zkusenosti jsou jenom masaze den po zavode, ale co to udela pri takovem etapaku vubec netusim

        0 0
      • Bulda  

        dyt pise, ze je to holka sikovna, nejvetsi prinos bude, ze po tom krasne usnes …a vubec, nejedes, neznas ji, nevidels ji (maserky bejvaj hezky :)), tak neprepinej :))))

        0 0
    • petebike  

      mam to v balicku, navic si vezu sebou manželku která něco ovládá, takže o tohle je postaráno, jediný co mě trochu trápí je to kde vyprat, určitě by se hodilo tak jednou až dvaktrát někde vyprat…kdyby ste někdo měl možnost…tak se pls ozvěte…

      0 0
      • Bulda  

        co u Míry a Máni až budem poblíž náchoda?

        0 0
        • petebike  

          no jasně, to je předposlední den „teplice nad metuji“ ale jeste Máňa nevi jestli pojede, takže se to bude dohadovat až na místě…

          0 0
        • Kaufi  

          Nebo u nás,jedu taky a bydlím 6 km od Teplic.Mána jede.

          0 0
      • McBlacky  

        na to ti stačí studená voda, jsi málo horal :)

        0 0
    • Hajpi  

      Zdravím všechny závoďáky! Ještě mi sem napište, že si vezete i svoji zdravotnici a jdu si to hodit na nejbližší břízku! Aby jste měli ještě větší pocit bezpečí, budou letos zdravotníci i na trati a já osobně se ne Vás staré známé tváře i nové moc těším.

      0 0
      • karf  

        tak tomu rikam cerny humor – oni se urcite na tebe taky moc tesi, az je budes ukladat do stabilizovane po­lohy

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.