bike 26 palců pro holku 8 let - véčka nebo kotouče?

9 nepřečtených
  • Heinrici

    Ahoj, jelikož podobné vlákno: http://www.bike-forum.cz/…t-143cm.html je již zamknuto, tak jsem si dovolil založit nové. Dcera 8 let, 137cm mi pomalu odrůstá ze stávající 24 a sama už chce jezdit na velkých kolech. Pro mě ovšem nastává dilema, zda zvolit ekonomičtější stavbu na véčkách nebo už jít rovnou do kotoučů a nechat si ho postavit od místních stavitelů. Váhu bych si představoval ± kolem 10 kg, což se mi u véček zdá relativně snadněji realizovatelné za menší peníz. Můžu se někdo podělit o názor? Oba typy s pevnou vidlí. rozpočet tak do 20 tis., ale samozřejmě čím méně tím lépe. :)

    Holka jezdí závodně.

    Anketa: Jakou stavbu?

    0 0
    • Azmir  

      Já bych tam dal kotouče s tím, že jak vyroste, tak prostě max vyměníš rám a co bude třeba a zbytek jezdíš dál, prostě taková investice do budoucna.

      0 0
    • Mark-H14  

      Ahoj kamaráde,

      já bych to stavěl.

      0 0
      • Heinrici  

        Azmir: díky za reakci, samozřejmě v tomto máš pravdu.

        Marek: čao, no vypadá to, že mi nic jiného nezbyde. Včera holka jezdila na 17 rámu od No Saintu, nohama v klidu dosáhla na zem, jen byla natáhnutá, když seděla. Takže mi hned nasadila brouka do hlavy.

        0 0
        • marbl1  

          Ahoj, pokud si ještě nezačal stavět, já se budu pravděpodobně teď jedné dětské 26 zbavovat. Je to postavené na rámu 15,5 Spyder. Většina komponentů je v XT včetně kol, převodníky jsou tuším FSA kliky 165 mm, vidle je tam Suntourka z test tuningu ale mám k dispozici i pevnou karbonovku. Pokud bys měl zájem můžu poslat foto a i přesným popisem. S tou odpruženou vidlí to má asi 11,5 kg – můžu přesně zvážit.

          0 0
          • Heinrici  

            Ahoj, stavět jsem ještě nezačal, takže mě tvá nabídka zajímá. Můžeš mi, prosím, poslat nějaké fotky a bližší info na mail? heinrici@seznam.cz

            Díky

            0 0
          • Krejca  

            Pokud se chlapci nechytí i já bych rád více info a foto,děkuju

            0 0
          • Sipal  

            Taky prosím pošli info a cenu, díky.

            0 0
            • marbl1  

              Prozatím jsem poslal podrobnější info a cenu prvnímu zájemci. Pokud se nedohodneme, pošlu ji i ostatním.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.