• elox

    Zdravím, pokukuju po kole na nějaký ten park či skočku. Jaké máte názory na kola SX Trail nebo Bighit, rozdíly mezi rámy ? Oba rok 2010 Jaký je rozdíl mezi I a II, osazení ? Praskají, nepraskají nebo další slabiny těchto rámů ? Díky

    0 0
    • kali222  

      Když píšeš jen o skákání a parku, tak ti vyhoví spíše ten BigHit. Sx Trail je odolné enďůro, které to sice také zvládne, ale BigHit je takovej tančík. :) Sám mám Sxko v krabici už dva roky na postavení, je to rám s moc fajn geometrií. Rozdíl mezi jedničkovým a dvojkovým SX Trailem (bavíme se o tom se zprohýbanou horní rámovou trubkou/ ve skutečnosti jsou SX Traily tři) jsou zvýšení zdvihu ze 170 na 180mm (bylo počítáno i s jinými zdvihy vidlic, ale to bych až tak neřešil), dále dvojka dostala pevnou zadní osu a má snad o půl stupně či o stupeň položenější hlavovou trubku. Jistě jsou ještě někde vystaveny staré geometrie. Další rozdíly mě nenapadají. Někdo mě kdyžtak doplní.

      0 0
    • elox  

      Nikdo více neporadí ?:)

      0 0
      • logoman  

        Sx je bytelny, to se jen tak nepolame, melo by byt hravejsi a ovladatelnejsi nez bighit – to je DH kolo, bude jistejsi v terenu. Ale dneska uz jsou ty sjezdovejsi endura stejne schopny jako Sx (mozna i vic nez big hit), ale urcite ne tak odolny.

        0 0
      • Carloss  

        Pokud máš doma „enduro“ tak určitě ber FRko, po roce ježdění po parcích budeš nakládat úplně jinak a jen by tě omezovala geometrie. Chce to dát bacha na výběr, já bral big hita po holce, takže nedostával moc naloženo, ale stejně tak nedostával moc servisu.. ( např. tlumič z ročníku 2009 s původní náplní.., původní ložiska rámu, sucho ve vidlici) naštěstí se to na něm nijak negativně neodrazilo. Rám, tlumič i vidle jsou nesmrtelní držáci. Dnes bych asi přišetřil a bral statuse nebo něco vyššího, ale chtěl jsem jezdit a nebylo za co.

        0 0
    • Luk02  

      Zdravim mam na prodej big hita v peknym stavu s Boxxerem za 21… Kdyztak mi napis poslu fotky..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.