• Smejči

    Dobrý den, rád bych se zeptal jestli jsou v okolí Křemže či Kletě udržované běžkařské tratě. Vím teda, že na Kleti jsou běžkařské tratě značeny, ale v zimě jsem tam ještě nebyl. Dále jsem slyšel, že prý bývají udržované tratě v okolí Křemže. Rád uvítám i informace v jakém bývají stavu, jestli jsou zde okruhy i na bruslení apod. Děkuji

    0 0
    • Martin_S1  

      Místní znalci sem asi nechodí, tak zkusím aspoň napsat to, co jsem se různě dočetl.

      Na Kleti se tratě v minulosti určitě upravovaly, jak se píše na webu o lyžování na Kleti V minulosti se na tomto webu aktuální informace o úpravě nacházely. Mezi zprávami od lyžařů z Šumavského podhůří a Blanského lesa je z minulé zimy zpráva, že se na Kleti upravovalo i na bruslení.

      Pak jsem ještě vygoogloval web s informacemi o tratích v okolí Křemže

      0 0
      • Smejči  

        Moc děkuju, nicméně tyhle informace jsem taky našel. Ale zajímají mě spíše zkušenosti. Jestli je to kvalitně udržované, jenom klasika nebo i skate, parkování,…

        0 0
        • Soreno  

          Tak stopa na klasiku je tam vždy pokud je sníh a je v pohodě na bruslení je to taky upravené, ale to neřeším nebruslím :-)) se šupinama se nedá a jsem turista. Parkování je hned pod lanovkou za poplatek ale ted nevím kolik jestli 20 nebo 30 si nějak z loňska nepamatuji.

          Ze začátku je to furt do kopce no a pak se to dá namotat po vrstevnici a pak dolu je zase parádní sjezd i když na těch sirkách se bojim jak se to rozjede nedá se s tím carvovat :-)).

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce