Beskydy prodloužený víkend 22.9-24.9.

12 nepřečtených
  • kubas

    Zdravim,

    začínám pomalu s kamarády(zatím 2ks- santa a sos) plánovat na toto datum pohodový ježdění, takže moc rád uvítám tipy na ubytování. Spíše ekonomičtější a lokalita spíš nahoře-doposud jsem pobýval je v Bílé/hotel Pokrok a to není až tak dobře strategicky umístěno. Si myslim.

    Díky za každou radu a pokud se někdo přidá, tak budeme jedině rádi-domorodce bereme přednostně ;-)

    0 0
    • zdenek  

      Já si naopak Bílou nemůžu ze strategického hlediska vynachválit. Ze všech směrů (kromě Ostravice) se přijíždí s kopce, takže se stihnu trochu vzpamatovat a u jídla nepůsobím dojmem, že jsem v posledním tažení. :-)

      Zkusil jsem i ubytování v Trojanovicích a ve Starých Hamrech (v podobné cenové sk.), ale na Pokroku zatím vařili nejlíp.

      0 0
      • bom  

        Máš úplnou pravdu. My tam jezdíme celkem často a Pokrok na Bílé je v této lokalitě, i strategicky, to nejlepší za velmi rozumné ceny.

        0 0
    • Karkulka  

      autokemp Kněhyně..nic moc luxusního to není, ale jako ubytko na víkendové přespání stačí bohatě..nocleh za hubičku buďto v chatkách po 4 nebo v pokojích přímo na budově..strategicky fajn místo..my se tam koncem září chystáme taky…:)

      0 0
      • Karkulka  

        jo a potom znám chatu Dukla v Čeladné, kde ještě nedávno vyšel nocleh na směšných 230kč i s polopenzí(sní­daně, teplá večeře)-pro bajkery ideál ..taky fajn výchozí bod

        0 0
        • Karkulka  

          heh a do třetice mě napadá Morávka-místo , kde se konal začátkem července čemba víkend..já tam byla ubytovaná o rok dřív a bez nějakých výtek..o5 platí to , co v předchozích případech-všude do terénu kousek-Javorový,Slavíč, Kotař, Prašivá…no a šutry, kam se podíváš :)

          0 0
          • kubas  

            joooo, díky za tipy, třeba se tam potkáme a třeba to nemusíme nechat náhodě a můžem se družit jaksepatří ;-)

            0 0
            • Karkulka  

              není problém se domluvit..já začínám co nevidět nahánět tu naši bandu, se kterou jsme byli na cyklodovči, abych zjistila , jaká bude účast a mohla objednat chatky:)

              0 0
              • kubas  

                ať už se zadaří nebo ne, tak dej prosím vědět, ať potom eventuelně nco neprošvihnu a nesnese se na mě hněv mých aspirantů na kamarádství (santa/sos) ;-)))

                0 0
                • Santa  

                  Prestan vrkat a koukej neco sehnat ;o) Samozrejme, ze pridat se muze kdokoli a budeme moc radi, ale znas se ! Aby jsi si zase neco nezlomil ;o))))

                  0 0
              • kubas  

                hoj,hoj,

                jak to vypadá? Ti dva moji vlčáci už na mě vrčej, že nemám nic sehnano;-)

                0 0
                • daymaker  

                  3 roky po sobě bydlíme v Pokroku. Ubytko za hubičku, žádný přepych, ale v poho. K dispozici kolárna a wapka. Sušit se dá v kotelně. Personál supr. Lokalita = všude kousek. Lysá, Pustevny, hraniční trasy…

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.