• roman 3D

    nějaký tip či dobrou zkušenost s pouzdrem na paži na mobil 5", díky

    http://pouzdra-mobily.heureka.cz/…azi-5-cerne/

    0 0
    • yajda  

      Doporučuju za pár dolarů vybrat na Dx.com (například http://www.dx.com/s/armband). Dopravné na vše je tam myslím zdarma. Dodací lhůta může být při dopravě zdarma delší (čekal bych cca 3 – 4 týdny), ale ceny a výběr jsou tam bezkonkurenční.

      Najdeš tam určitě i na svůj typ mobilu. Většina z těch, co to prodávají tady, stejně takto kupují v Číně :-)

      0 0
      • roman 3D  

        dík, spíš nějakou konkrétní zkušenost, aby ten popruh trošku dejchal, aby držel pohodlně na ruce a něškrtil atd. vono je jich tři ******, ale vybrat ten správnej, ještě se mi nechce čekat, objednat a druhej až třetí den doma by byl ideál

        0 0
        • xcbike  

          pouzdro mám,ne teda přesně to,co je uvedeno,ale myslím,že je to podobné.Všechno ok,trošku pro mě(mam větší ruce)kratší neopren se sucháčem,co obepíná ruku.Mobil se dá ovládat i přes pouzdro.Neklou­že,nevypadává­.Pouze mi vadilo,jak se člověk zapotil,mlžení průhledného krytu a to znamenalo,že se mi mobil lepil na kryt,takže pak se hůře vyndavá a je navlhlý…třeba je to u tohoto daného modelu lépe řešeno(odvětrá­no)sice o tom pochybuji,ale je to možné.

          0 0
          • yajda  

            Jo, to „přilepení“ mobilu, když se člověk zpotí, je trochu nepříjemný. Jinak si myslím, že všechny splní základní požadavky. Důležitý je to, aby šel mobil prstem ovládat i přes průhledný kryt, ale to už jde taky snad přes všechny.

            0 0
    • Johnnyxjr  

      V decathlonu jsem koupil tohle a po několika letech běhání s mobilem jsem nic lepšího nenašel vejdou se tam i klíče atd

      http://www.decathlon.cz/…8297074.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.