• drsnej márvin

    Chci si pořídit místo stávajícího nevyhovujícího nový baťůžek na kolo. Potřebuju do něj dostat pouze základní vercajk, svačinu, návleky s větrovkou. Cena do 1.400. Líbí se mi Deuter race X,http://cyklis­ticke-batohy.heureka­.cz/deuter-race-x/#utm_medium=cpc&ut­m_source=sklik&ut­m_campaign=pro­dukty-nove-2&utm_content=cy­klisticke-batohy údajně má velmi vychytaná záda, která dobře větrají, ale po shlédnutí klipu na you tube se mi nelíbí jeho vnitřní uspořádání a možná mi přijde už dost objemný. Dalším adeptem je Hydrapak Selva,http://ww­w.zbozi.cz/vy­robek/hydrapak-selva-oranzovy/?sera­dit=nejlevnej­si který má výborně vychytané kapsy a jejich uspořádání, ale nikde sem nenašel jak jsou na tom jeho záda, přijdou mi dost plná, tudíž neprodyšná. Máte někdo s hydrapaky zkušenosti ??

    Anketa: Jaký batoh by jste volili ??

    16x
    76%
    0x
    0%
    0 0
    • drsnej márvin  

      Prosím vás, Ty co by jste volili hydrapak máte s ním zkušenosti ?? Zajímá mě zádová část, na obrázcích vypadá plná, ale není vidět co je pod svrchní vrstvou, jestli je jen polstr nebo jako u Deuteru vlnovka s odvětráním ??

      0 0
      • JakubCh  

        Selvu jsem v sobotu střelil, na můj vkus fakt moc malá.

        Na celodenní výlety bych bral Deuter, je moc hezký, navíc s tou značkou mám nejlepší zkušenost.

        Jako minibatoh na ježdění kolem komína používám Hydrapak Chute…

        Co se týče větrání, Deuter je tradičně výtečný. Neviděl jsem od nich špatný batoh. Selvu jsme v praxi nikdy nevyzkoušel ,ale dojem jsem měl podobný, jako ty…bral bych Deuter :)

        0 0
        • drsnej márvin  

          Velikost mi právě přijde u Selvy O.K. teď mám cca 7 litrů batoh a je napůl prázdný¨. Ten Deuter mě právě přijde velký. No ale dneska sem viděl Hydrapak Reyes, ten je o fous větší a pravda o nějakém odvětrání zad a šlí se asi nedá hovořit, je to pouze polstr s hrubší funkční látkou :(

          0 0
    • dipous  

      Selvu neznám, ale Deuter je prostě skvělý. Mám několik kousků od této společnosti a všechny jsou naprosto vychytané a téměř nezničitelné. I všichni v mém okolí postupně vyměnili své značky za Deuter.

      0 0
    • roman 3D  

      vošklivější baťoh než je ten hydropak jsem dlouho neviděl:-)

      0 0
    • WEGO  

      Koukni tady – http://www.blackcomb.cz/hydro-batohy/ je tam toho plno a halvně plno od Deuteru. S Deuterem osobní zkušenosti nemám, ale znám 2 lidi co to vozí a jsou spokojeni.

      0 0
    • Misiak  

      v tejto velkosti asi mimo, ale vozil som hydra arches, po nom deuter cross air exp. neporovnatelne. deuter je o niekolko urovni inde, najma vdaka vychytanej zadnej casti-sietka je uplne dokonala. arches mi po chrbte cestoval vsetkymi smermi, deuter presne naopak-drzi jak pribity (a dokonale vetra). vnutorne usporiadanie deutera sice nic moc, ale to pre mna nie je velmi podstatne.

      0 0
    • -Alan-  

      Deuter dělá i menší model bez X. Race X jsem vozil roky a dáš tam i A4 v deskách, i když je to už na knop. Myslím, že je už zbytečně velký, pokud chceš malý batůžek. Má perfektní popruhy, pod kterými se nepotíš. Já ho aktuálně nahrazuji Camelback Rogue. Kromě té větrovky cos zmínil do toho dáš všechno v pohodě. Když vyndáš pitný vak, tak i větrovku. Ale je to čistě na kolo. Deuter vezmeš od kola, přes turistiku po malý nákup. A Race X má i integrovanou pláštěnku. Záda jsou perfektní, je to velký rozdíl než mít něco připlácnutého přímo na tělo. Ale stejně se pod tím člověk na kole zpotí a je to rozhodně širší a vyšší než ten zmíněný Camelback. Doporučuji ti ještě na ten Rogue mrknout a nebo případně na nějaký trochu větší model. Ty jejich popruhy nejsou tak vzdušné jako u Deuteru, ale Rogue je má pořád jen jemně zpevněné, je to vlastně dvojitá síťka, takže to větrá.

      0 0
    • DominikGT  

      Systém odvětrávání u deuteru nefunguje ale myslím si že to nefunguje asi u žádného batohu když se člověk hodně potí. Ale deuter bych ti doporučil protože je opravdu hodně pohodlný na delší vyjížďky.

      0 0
      • JakubCh  

        Podle mě je to prostě logické – mám něco na zádech, nemůžu to větrat tak, jako bych tam neměl nic. Ale může to být lepší a horší. Běžné batohy s rovnými zády – děs, mokrý flek na zádech při běžném chození ve městě. Nikdy více. Turistický Deuter Futura s mřížkou – super, tam se potím jen v místech, kde je polstrování a i tam málo, je to dobře udělané. Malý cyklobatoh Hydrapak Flume – bezva. Je to takové malé nic, má dobře udělané air flow -vypolstrování, že bágl nesedí na hřbetě celou plochou – dobrý, paráda… Fotobatoh mám Bagmaster neznámá značka, ale výborný, náš výrobek. Díky kamarádovi, co je výhradní prodejce, za pár šupů. Nemá síťku, ale zase air flow a je nad očekávání dobrý. Mohu si ho vynachválit. lepší fotobatoh pro turistiku jsem ještě neviděl, ale z renomovaných značek za nekřesťanskou cenu. Nemám s pocením problém a není to zase o moc horší, jak síťka Deuteru (dříve jsem nosil na hory ten).

        Teď jsem si opět prostřednictvím kamaráda objednal za 500– tenhle cyklistický Bagmaster neskáču, ale odporný mi nepřipadá, našel jsem i velice kladnou recenzi a když vidím kvalitu toho mého foto, nemám strach. Na celodenní vyjížďky bude super, a za 480-? :)A větrat bude stejně, jako všechny podobné s air flow.

        Takže – větrání batohů ano i ne. Nikdy to nebude, jako volná záda, ale dobrý batoh větrá slušně. Špatně udělané jsou utrpení…

        0 0
        • DominikGT  

          Mám propocený dres tak po 20km ať mám normální batoh nebo deuter bike 1 s tím komínovým systémem. Spíš vidím velký rozdíl v pohodlí.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.