• jIrI___

    Nevlastní prosím někdo batoh Doldy Snow Predator nebo nevíte, jestli bych ho našel v nějakem kamenném obchodě v Ostravě? Zajímalo by mě jeho vnitřní uspořádání. Případně sem můžete napsat, jaké batohy, objemově kolem těch 30–35 l, nosíte, ať si rozšířím obzory :). Díky

    0 0
    • krabica  

      Používám už rok Lowe Alpine AirZone Centro 30z a spokojenost. Používám ho na kolo, turistiku i lyže. Kupoval jsem ho v RockPointu.

      0 0
      • jIrI___  

        Má pro mě jednu zásadní nevýhodu – síťka na zádech a tím pádem prohnutá zádová část batohu. Budu v něm nosit často i notebook a ten se do takového batohu zrovna moc optimálně nevkládá :)

        0 0
        • krabica  

          Nosím v něm notes často a je to v pohodě, záda tomu vůbec nevadí.

          0 0
    • mr.antik  

      sice mimo, ale ohledně Doldy mám starší model Shadow (22), parádně sednoucí, ale odolnost nic extra, za ty prachy. Pak mám od nich velký Pumori (65l) a ten mi zase přijde hodně odolnej.

      0 0
      • podvlada  

        A zrovna ten Shadow mam já taky, a teda na to co se mnou už zažil… kromě tuny bikevýletů i čundr, kde byl doslova narvanej k prasknutí a ještě zvenku ověšenej materiálem a až v poslední době se mu začaly dělat dirky v hlavní kapse dole, takže miniaturní věci by mohly vypadnout, ale jak řikam, na to co toho zažil a za ty peníze co jsem za něj dal splnil svoje poslání třikrát…

        0 0
        • mr.antik  

          tojo, ale já v něm nosim notebook, ještě dole podloženej karimatkou a to dno už mám přešívaný. Ale mám ještě starší model který byl levnější než cokoliv od konkurence. Jinak střihem je to parádní baťoh

          0 0
      • Smazaný účet  

        A zrovna ten Shadow mam já taky, a teda na to co se mnou už zažil… Kromě tuny bikevýletů, kde byl docela prázdnej a ničím neověšenej mi taky slouží na přenášení oblečení a bot na házenou. Až v poslední době se mi dírky nedělají. Za ty peníze, co jsem za něj dal, slouží opravdu dobře.

        0 0
    • jeffino  

      Doldy nebrat, ale ne jako „29 nebrat!!!“, prostě nebrat aradši připlatit třeba za tohle:

      http://www.mall.cz/…0–5–09:ranks

      0 0
      • jIrI___  

        Nějaké negativní zkušenosti s Doldy?

        0 0
        • jeffino  

          Jo, na na úplně novým batohu se kamarádce asi po cca 3 dnech používání urvaly takový ty pásky nahoře co drží ramenní popruhy, nešlo o vadu materiálu, ale je to podle mě dost blbě koncipovaný, byl to větší batoh cca 50l

          0 0
          • jIrI___  

            Nemilé :-(. Další ve výběru je ještě Trimm Azimut , bohužel nemám možnost je někde ohmatat na živo, protože to nejsou taková stálice jako třeba Deuter, který je snad v každém outdoorovém obchodě. Navíc vybírám z těch dostupnějších modelů, protože mi ho naši chtějí dát na Vánoce a je mi trapné chtít nějaký dražší, byť sebelepší (přecijen ho nebudu nosit na nějaké velké treky, ale jen do školy a občas na lyže). Třeba ten tvůj Vaude vypadá moc pěkně, ale už je hodně přes rozpočet :)

            0 0
          • pepino  

            Doldy mám 11let, tahám v něm 12kg nákupy a v poho. Takže Doldy brát všemi deseti. A tak je to při radění se vším:)

            0 0
            • maajkee  

              Stejná zkušenost! Mám Doldy Hike VCS 30 už 8 let, natahal se toho spousty a spousty, včetně notebooku a pořád není nikde nic utrženýho, jednou jsem akorát kupoval nový to stahovadlo šňůrky. Perfektní je, že nemá žádný zipy nikde.

              0 0
              • ZuzicK  

                No jo, ale problém je v tom, že už nepoužívají látky jako dřív. I to šití mi nepřišlo nějak extra. Já si chtěla koupit Doldy Shadow (22), kterej mr.antik už má taky pár let, ale když jem ho vzala v prodejně do ruky tak jsem ho ihned zavrhla, ta látka byla htozně slaboučká, kvalitní možná, ale nevěřila bych tomu. Přecijen batoh si kupuju na pár let.

                0 0
                • pepino  

                  Tak současnost nevim, ted zkusim North Face Vietnam, berou to tam z tovarny:) http://cgi.ebay.com/…150515273008?…

                  0 0
                • podvlada  

                  Možná novej design. Mam ho asi 3 roky a látka je silná, netrhaj se ani švy u zipů (dost častokrát byl narvanej k prasknutí) ani pomocný kalouny na stranách ani poutka stahovací gumy na předku… jenom to dno, jak jsem zmiňoval, ale po tom co jsem v něm tahal i nářadí k biku to je pochopitelný. Zatim nejlepší co jsem na kole měl :)

                  0 0
                • maajkee  

                  No tak to můžu bejt rád, že mám ještě ten svůj starej, ono ještě pár let určitě vydrží. Ale je pravda, že všechno je čím dál míň kvalitní, čím víc se něco vyrábí, tím to jde do háje.

                  0 0
                • jIrI___  

                  To o látce jsem na outdoorforu právě taky četl. Dřív prý bývala nějaká pevnější a teď je to z větší části nějaký tenký šusťák :-(

                  0 0
                  • podvlada  

                    fuj :( šusťák… jestli je kvalitě úměrná i cena, tak klidně, ale tolik jako jsem dal za svůj bych (jak tak čtu od vás) za novou verzi nedal…

                    0 0
              • soptik85  

                Taky spokojenost. Konkrétně s tímto modelem – Doldy Hike VCS 20. Mám ho cca 4 roky. A na to co zažil, se mi již několikrát zaplatil.

                0 0
          • medved.m  

            Místo doldy kup kamarádce dildo.

            Koncipovanej spolehlivě, ten nezničí :-)

            0 0
      • JC1  

        Doldy rozhodně nebrat. Změnili materiály a změnili i způsob šití. Poslední 2–3 roky šijou z takovýho šusťáku a občas jim to i ulítne s kvalitou šití.

        Nebrat, nebrat, nebrat.

        Jo a pak při reklamaci ti reklamaci neuznaj, ale batoh zašijou, aby ti ucpali hubu. Ve výsledku se batoh párá vesele někde dál.

        MělA jsem Doldy Pumori TR a šílené. Pak ještě nějaký Avenger a Doldy už fakt ne.

        Všimněte si taky, že batohy, který už přestali šít Doldy Pumori už zase šijou. Jo, Doldy Pumori Tr byly fakt dost špatný.

        0 0
    • Sodík  

      Vozim Deuter Transalpine 30 a je super, ale po osmi letech denního využívání už dosluhuje, takže k vánocům si ho asi koupím znovu, ale ve verzi 32EL

      Ještě uvažuju o Tomhle

      Oba by měly mít záda vhodná na bike.

      0 0
      • raf007  

        Deuter používám také, bohužel se mi nedávno utrhl zip. V pátek jsem koupil tento: http://www.stopbike.cz/…/produkt.php?… , idea je: příležitostné použití na kole (moc s batohem nejezdím) bez chrániče a na snowboard s chráničem, jo a hlavně se mi líbí:-)

        0 0
      • hruby.karlos  

        Pro svou přítelkyní, scháním nějaký slušný cyklobatoh, který by jste mi více doporučili? vybírám se dvou http://batohybrasny.cz/…ne26sl-black nebo http://batohybrasny.cz/…r-pace-28-sl diky

        0 0
        • Smazaný účet  

          Transalpine, pripne na nej prilbu, vnitrek ma rozepinatelnou prepazku a do spodni kapsy se necha vlezt spodnim zipem, kapsicky na bocich jsou paradni-vleze se do nich par drobnosti-balzam na rty, bombonky:) a pomoci stahovatek se necha batoh docela hezky zmensit.

          Zadova cast je zevnitr vystuzena asi 1cm tluskou karimatkou, ktera se necha vytahnout-zprijemni sezeni, ale ja ji pouzil zatim jenom jednou:)

          U Pace se mi nezda, ze by sla jeho velikost nejak upravovat…

          0 0
    • Smazaný účet  

      v čem je rozdíl mezi batohem a batohem na lyže?

      0 0
      • jIrI___  

        Asi v ničem, možná jen v množství a tvaru různých venkovních úchytů a popruhů.

        0 0
      • jeffino  

        batoh na lyže je určitě menší, kompaknější a má dobře vyřešen systém úchytů na ně

        0 0
      • scret  

        a muze mit otevirani navic treba na boku…

        0 0
    • dada  

      jezdim s timhle http://www.snowboard-online.cz/…-orange-ash/

      těch 26 litrů mi přijde podhodnocenejch je velkej dost na dvoudenní akci

      perfektní úchyt lyží a prakticky nepromok řešení

      0 0
    • phootchice  

      Pozor, od Doldy nedávno odešla jejich nejlepší švadlena :-) A vůbec mají holky výrazně nízké mzdy, vzhledem k cenám výrobků.

      0 0
    • Mastr  

      Když už jsme u těch batohů, jaký je podle vás ideální objem cyklistického batohu na celodenní jízdu jaro-podzim ?

      0 0
    • scret  

      mam Boll trail head 32 a Deuter Transalpine 30 – oba spickovy bagly…

      0 0
      • jIrI___  

        Už jsem to tu kdesi psal, ale přístup Bollu mě celkem nasral. V červnu jsem měl vyhlídlý právě Trail Head, kamarád ho má a je fakt super. Všude vyprodáno, píšu teda přímo do Bollu. Prý zaváděli nový model, na trhu má být koncem srpna. OK, počkám si. Konec srpna, nikde nic, tak opět píšu do Bollu, jak to vypadá. Nějaké komplikace s výrobou, batoh bude koncem příštího měsíce. To už mě trochu nakrklo, ale říkám si, že ještě vydržím. Konec září, opět ticho po pěšině. Zase píšu do Bollu, opět posunutí na září-říjen. Na to jsem se jim už vyprdl a objednal Trimm Azimut . A pokud vím, tak Trail Head není na trhu doteď… Aneb jak rychle a spolehlivě přijít o potenciální zákazníky.

        0 0
        • CLZ  

          Jaky je ten batoh, kdyz uz ho mas? Je na nem neco co ti vadi?

          0 0
          • jIrI___  

            Za tu cenu je fajn. Pevný matroš (ne šusťákovina jako ten Snow Predator), spousty kapsiček, „izolovaná“ přihrádka na camel tak velká, že se do ní vejde i 15,4" noťas (hlavní požadavek :) ). Jediné, co mi na něm vadí, je vnitřní vak, který je přístupný skrz spodní zip. Já ho nevyužívám a tím pádem je na dně batohu takový smotek šusťákoviny, který třeba krčí rohy na sešitech :)

            0 0
        • scret  

          jj, pamatuju si to, bohuzel podle me se stalo ze je vysplouchli congove a tak to jednoduse nebylo… Pak „vyrobci“ nic jinyho nezbyva nez se s nima nejak domluvit nebo najit treba jinou fabriku, coz se nekdy muze opozdit i o nekolik mesicu:(((

          Jinak v hudacich by ted normalne mely byt…

          Me trochu nastvali, tim ze posadili ceny nekam na uroven Deuteru, coz na jednu stranu chapu (ty bagly mely dobrou uroven), na druhou stranu ze strany zakaznika ktery stoji u kasy to uz tak prijemny neni…

          A zadruhy cim me nastvali, mam Trail heada cca 8let a uz pomalu zacina odchazet, psal jsem do Bollu jestli treba batohy i opravuji atd. Ani se na me nevy..ali a neodepsali, coz neni uplne dobra znamka… Stacilo napsat neco v tom smyslu, ze opravy nedelaji a at si koupim novej… ok, vzal bych to…

          Presto preze vsechno mam znacku Boll zaregistrovanou jako tu lepsi a i v budoucnu bych si bagl od nich klidne koupil…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.