• Blecha

Cau prosim vas poradi mi někdo jake kliky jsou na tohle kolo ? koupil jsem si Zee-cka s domkem 83mm ale po rozebrani jsem zjistil ze stredove slozeni tam nedam.

Dekuju

0 0
    • Pedro404  

Řek bych že potřebuješ pressfit střed, tzn. http://www.kupkolo.cz/…bb71_z90711/

0 0
    • Blecha  

prosim muzete mi poradit koupil jsem si kliky shimana na domek 83mm,prumer domku je 46mm.Tak jsem musel objednat adapter, všechno tam slo dat az na to ze mi klika trci dva cm z ramu,poradite co stim ?

dekuji

0 0
      • otecius  

však ji tam nemáš nasazenou celou, ne?

0 0
      • Concorde  

Musíš nadzvednout okraj té podložky ve výřezu kliky (např. plochým šroubovákem). Klika pak zajede celá. Je to pojistka, pak ji jen zacvakni zpět.

0 0
        • Blecha  

ok zkusim…a nebudou treba distancni podlozky ? nebo to se uz do sirky domku 83mm nedava ?

0 0
    • Blecha  

Tak jsem to pritlacil nadoraz ale mezera tam je porad,prikladam fotku.Asi to bude chtit ty podlozky ne ?

0 0
      • carlos1  

pokud si to dobre pamatuju, tak na 83mm domecek musis mezi adapter a misky dat jeste ty podlozky co jsou u stredu, nevim jestli je tam mas, na fotce videt nejsou, prava strana 2, levy 1, podlozky maj 2,5 mm, pak by to melo fungovat

0 0
        • Blecha  

Ano dnes jsem si koupil podlozky ,na pravou stranu jsem dal 2 a na levou jednu a vse pekne sedi.dik za radu

0 0
        • wladeq  

Nejlepsi na tom je, ze do toho 83 domku pasujou 73 kliky bez podlozek. 83 s podlozkama mi tam moc nesedely, pac ta HTII osa se vprostred zuzuje, a v loziskách to sedelo dost malou casti

Edit: ajo, ja si nevsim ze tam mas redukci, cili origo shimano misky, beru z5

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz