• Poky14

    Ahoj, jezdí někdo z vás tento závod? Nějaké rady na co si dát pozor a čeho se vyvarovat? Děkuji.

    0 0
    • doubleingram  

      Na nic, turistika, uz maj grejvl kategorii. Celkem nuda, hodne po asfaltu.

      0 0
    • Alojs01  

      Pri takovem zavode si davat pozor hlavne na lidi…:-) Nic hroznejsiho po ceste nepotkas…:-)

      0 0
      • doubleingram  

        Tak tak,loni nebo předloni tam byl i smrťák. Když člověk míjel zbytky a krev na trati prvním stoupání, tak to nebyl příjemný pocit.

        0 0
    • Blunderbuss  

      Ahoj. Jak psal Alois01. Nejvíc je potřeba dávat si pozor na lidi kolem. Je to masovka, kde startuje okolo 1000 lidí velmi odlišné výkonnosti. Kdo přijede brzy, zaparkuje v kempu Peklo, kde je registrace, ostatní pak na louce v Branžeži, cca kilometr od kempu. Nároky na fyzičku a techniku jsou poměrně nízké. Většina trasy vede po asfaltu a to i po silnicích za běžného provozu, žádné dlouhé náročné kopce po trase nejsou. Start je na na poměrně úzké lesní cestě asi 2–3 km od kempu, přičemž elita startuje tuším s minutovým předstihem před zbytkem pole, které se naskládá za sebe podle toho, jak kdo přijde. Pokud přijdeš tak půl hodiny před startem, tak budeš někde v zadní části pole a ani neuvidíš kde je start… a současně neuvidíš ani konec pelotonu. Čas se měří od průjezdu startem (s výjimkou elity, které se měří čas od výstřelu), takže se podle toho můžeš zařídit.

      0 0
      • Poky14  

        Děkuji.

        0 0
      • ruinin  

        Tak jel jsem to, ano, je to za běžného provozu, ale za celou dobu nás nepředjelo jediný auto, a pokud vím, snad ani žádný nejelo v protisměru, což bylo naprosto suprový, kdy tohle člověk zažije? A co se týká fyzičky, neřekl bych, že to je nenáročný, každej to může jet tak, že někde cestou zkolabuje, když to přepískne… prostě člověk musí hospodařit se svou fyzičkou a svalama… já například to neodhadl, pořád se šetřil a do cíle dojel uplně čerstvej, protože až asi dva km před cílem jsem začal trochu závodit, což bylo samozřejmě trošku pozdě… Ale jel jsem to poprvé a neměl computer na měření km… Co jsem osobně nevychytal bylo močení… v druhý půlce se mi začalo chtít, ale nechtěl jsem kvůli tomu zastavit a nechat se předjet sto lidma… a zbyla mi voda… tak asi dvě deci, už nebyl ani čas ke konci se pokropit…

        0 0
        • doubleingram  

          Tvl to je výlev, to jsme potřebovali vědět, jak se ti chtělo na záchod.

          0 0
          • jonti  

            Co je na tom spatne? Zajimave zhodnoceni zavodu, prinosnejsi nez vetsina jinych prispevku.

            0 0
            • raw 4  

              Jen bych tenhle zavod nazýval závodem horských kol.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.