antivirus vs. vista.........diky

32 nepřečtených
  • HLAVA

    Prosím pořeboval bych poradit…mám doma bohužel vistu a ponainstalování antiviru NOD32 se nechce připojit na aktualizaci nevite proč?? není třeba něco odpojit nebo nastait ve vistě?? zkoušel sem nainstalovat i avast a taktež.......­.předem diky moc kuba jo není to třeba tím že to je crack verze?? nezisti třeba vista že to neni orygoš a tak to zakaže .........

    0 0
    • CZiko  

      nod mi funguje bez problému, zkus se podívat do ovládacích panelů a pod položkou zabezpečení je „povolit program v bráně firewall…“ …ale mi aktualizace fungují i bez toho:)

      0 0
    • CZiko  

      a až teď jsem si přečetl že je to crack verze:D a nebude to náááhodou spíš tím??? protože co znám lidi tak se jim cracknuté verze neaktualizují a to platí i pro avast co vím:D

      0 0
      • CZiko  

        …a ještě dodám, že to nezpůsobuje systém, ten ti nijak neověřuje programy, pouze sám sebe, pravost programů si ověřují výrobci a pak ti např. můžou zatrhnout aktualizace:)

        0 0
    • Oakey  

      Noda sem měl taky staženýho přes torrenty a aktualizace mi nešly. Ale pak sem si oficiálně stáhnul Avast z jejich stránek a v pohodě. Akorát Vista mi už těžce S.RE. Jediná věc, kteá je na ní dobrá je grafika, jinač všechno stojí za HO.NO. A k těm programům, pokaď máš nějaký starší hry, tak ti nejspíš tady na Vistě nepudou, ani originály( ne teda, že bych nějaký originály měl:)), protože ty beta (pořádně nedodělaný) ovladače neví co to je a tak to nechtěj spustit, jsou s tim nekompaktibilní. Tak hodně úspěchů s nedodělanym operačnim systémem. A pokaď máš možnost se vrátit na XP, je to ten nejlepší upgrade Visty ;}

      0 0
      • CZiko  

        no já žádný problém s kompatibilotou naopak neměl:) a pokud už se vyskytl program co nešel tak stačilo nastavit spouštět s kompatibilitou XP SP2 a vše fungovalo jak mělo:) XP jsem na počítači který teď mám zkoušel, ala naopak jsem zaregistroval i naměřil celkem znatelný úbytek výkonu:) Ale už se o tom raděj bavit nebudu protože je to téma na flame… a i tak co nevidět příjde SP1 a bude to šlapat jak hodinky, sám testuji SP1 beta:-P

        0 0
        • fluider  

          Ja zatiaľ používam Vista Home Basic, síce len 1GB RAM, ale väčší výkon oproti XP Pro necítim. Momentálne robievam každý večer s Linkagom a keď mám otvorené 4 modely, s jedným intenzívne pracujem, tak po hodine má Linkage problém sa zavrieť. Nepomôže ani postupné zatváranie tých modelov, Linkage zrejme nie veľmi dobre hospodári s pamäťou. A takýchto programov je habadej …, a ani súčasne výrabaný software nebude pripravený pre Vistu. Podobne sa nevyužívajú ani viaceré jadrá. Nárast výkonu je podľa mňa len v hrubej sile viac-jadrového systému. Ale ten Vista SP1 túžobne očakávam :-)

          0 0
          • Jirik123  

            Visty maji byt hlavne bezpecnejsi a hezci. Ale rychlosti jsou na tom proti XP spis hur. Prakticky ve vsech testech co jsem videl jsou Visty pomalejsi.. Zatim jsem si s nima hral jen chvili a zatim nevidim duvod na ne prejit natrvalo, spis naopak:-)

            0 0
        • kudlanka32  

          vista NENI rychlejsi nez xp…a to ani po vypnuti vsech nepotrebnych sluzeb…

          po tom SP1 bude chodit openGL normalne? nebo je directx novy standard…

          0 0
          • CZiko  

            proto jsem říkal, že se o tom nebudu bavit protože je to na flame:) já jsem na svém noťasu Asus F3jP (Core 2 Duo 1,86 GHz 667, 2GB RAM, Radeon 1700 256 RAM) po nainstalování XP naměřil pokles výkonu v 3D marku o necelých 1500 bodů… stejně jsme testovali i kámošův Dell Inspiron XPS (Core 2 Duo 2,2 GHz 800, 2GB RAM, GeForce Go 8600 256 RAM), kolik bodů byl pokles ti už neřeknu, ale procentuálně pokles vycházel zhruba stejně…

            ale to tě nechci o ničem přesvědčovat, to jenom abych osvětlil proč říkám, to co říkám:-)

            0 0
            • Tomcat  

              To flame opravdu není protože test který by ukázel, že nastejné sestavě je Vista rychlejší není. Zatím všecny testy ukazali že na stejném HW je XP rychlejší od 0.00000001% po xx%.

              0 0
    • Karlos009  

      Jak jsi připojený do netu? Pokud to dělá i avast (ten máš předpokládám čerstvě stažený – home zadarmo), pak je to pravděpodobně záležitost Vista-firewallu (i když jsem se s tím ještě nesetkal), zkus ho ve Vistě vypnout (předpokládám, že jiný tam nemáš), pokud to pak bude fungovat, musíš si pohrát s jeho nastavwením. Pokud ne, těžko radit.

      0 0
      • HLAVA  

        no bezdrát........jj nod je s crackem a avast je ten home edition ..........tak jdu to skusit …diky moc rad bych to přeinstaloval na xp ale přišel bych o zaruku tak bohužel :(

        0 0
    • kubad  

      mám ofociální a bez problémů s Vistama šlape

      0 0
      • HLAVA  

        no ja je mam taky oficialní ..tak nevim v čem je problém nod ani avast :(

        0 0
    • ivaneck  

      Stahni si trial verzi NOD32. Ta se musi aktualizovat. Pokud to bude fungovat, pak je problem v cracku. Overeny a funkcni je NOD32.fix verze 1.9. Hledej :o)

      0 0
    • marapara  

      Nemáš tam třeba nějaké proxy nebo něco takového? Pokud máš správně jméno a heslo na stažení aktualizace, tak by to mělo chodit.

      0 0
    • Pavlos  

      avast mas pro domacnosti zadara tak pokud se ti nechce resis co 30 dni reinstal nodu tak do nej bez:)

      0 0
      • chodec  

        anebo pořídit legální verzi – to také pomáhá ;-)

        0 0
      • ivaneck  

        Mival jsem Avast a tvrdil brachovi, ze NOD nepotrebuju, ze mi A. staci. Nainstaloval mi ho tam, provedl test a vysledek ulozil na pozadi. Tak cervenou obrazovku jsme jeste nemel :o)

        0 0
    • grafik  

      nainstaluj si Avira Antivir + Sygate personal firewall … a neni co resit

      0 0
    • MatyxCZ  

      IMHO mit nelegalni kopii antiviru, ktery stoji par stovek ci je dokonce zadarmo (Avast Home) na OS za 3 klacky, to mi nejak nedava smysl. Navic Vista zatim nema smysl, pokud si tedy neuletavas na tech par DX10 titulech co v posledni dobe vysly. Ja osobne se po roce na Vistach vracim zpatky na XP.

      0 0
      • Michal.J  

        Mně přijde spíš srabdovní mít cracklou verzi SW který má chránit můj počítač. Kde mám jistotu že není zavirovaná?:-)

        0 0
    • Volf  

      cracklý verze nefungují od 6.1.2008. Dej si Avast a máš klid…

      0 0
      • Honza729  

        :-)

        Mne spis pripada usmevna jina vec. Co kdyz povesim treeeeeebaaaaaa do Poradny na www.zive.cz dotaz na kvalitu osazeni XTR2008 vs.2007, jestli mi tam pomuzou :-))))))) Fakt mi tyhle dotazy tady pripadaji mimo :-)

        0 0
        • Din  

          Na tom aspoň já osobně nevidím vůbec nic špatného, naopak líbí se mi, že na každý offtopic dotaz se tu najde erudovaná odpověď .
          Mimochodem,mám jednu kuriozní zajímavost ohledně Avastu.Jsou známy případy, že se Avast začal chovat poněkud samostatně, a začal rozesílat tisíce spamů. Nic netušící uživatelé se pak nestačili divit, na kolika serverech jsou na blacklistu..

          0 0
          • Krys  

            Strašne by som chcel byť na blackliste všetkých spamových serverov.

            0 0
      • fousac  

        jeste vcera se mi normalne aktualizoval..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.