Amulet Stiff-co si o něm myslíte?

11 nepřečtených
  • bulharek

    Zdarec,chtěl jsem se zeptat,co si myslíte o koloe amulet stiff

    www.amulet.cz/…10243172.jpg

    www.amulet.cz/cz/detail.asp?…

    Když vezmu v potaz,že teda komponenty nejsou nic moc,vidlice je RST obyč,tak dejme tomu. Ale kdyby se na to dokoupilo časem spousta super komponentů,tak ten rám je v poho ne?Dá se na tomhle základu postavit celkem slušné kolo no ne? Já jen že jsem si ho koupil,a potom jsem si říkal že co jsem to koupil,ale na druhou stranu si říkám,poeněz moc není,tak do začátku stačí tohle,a časem se na to prostě dokoupí všechno super akorát rám zůstane.

    Co si o tom myslíte

    0 0
    • mr.antik  

      Mě se to zdá docela drahý vzhledem k výbavě. Nevm jestli má cenu u těhlech kol řešit vydrž toho či onoho, uděláš jednu chybku a rám je v háji. Prostě to, co odejde, tak vyměníš.Jen nesmíš počítač kolik si do toho navrážel, protože koupit komplet vyjde levnější.

      0 0
    • xentar  

      design se mi docela líbí ;-)

      0 0
      • bulharek  

        NO mně se právě design taky líbil,takže jsem nakonec koupil tohle.Akorát mě teď zaráží,že třeba na jiných fórech řeší to,že rám křupne.Jak si teda vzpomínám,tak kdysi se nějaké křupání rámu vůbec neřešilo když jsem byl mladší,to asi teď když se začalo na kole skákat.No ale nevím,na jednu stranu se bojím na to sednout a jet z kopce lesem aby mi to někde nekřuplo a na druhou stranu si říkám,že ti lidi na tom buď dělají fakt prasárny nebo na tom sedí 100ks lidi,protože to přece nemůže křupat jen tak jako zápalky.

        0 0
        • bulharek  

          100KG lidi jako sto kiloví lidi,kurna překlep

          0 0
        • xentar  

          Tady je to samej závodník – nároky na kola jsou jiný. Já sem na tom podobně, před rokem jsme si koupil první kolo, protože se mi líbilo a neměl jsem ponětí, co je správný poměr výkon cena…

          Na kolo máš normálně 2 roky záruku, minimálně na rám, jak je to s jejím uznáváním, to netuším, ale zas tolik ybhc se nebál, pokud to máš na normální ježdění.

          0 0
          • Jarda  

            Co je to ten poměr výkon/cena?

            0 0
            • xentar  

              to je třeba nedávat jako já 16000 tisíc za trekový kolo osazený aliviem nebo jinak výkon/cena je termín hlavně z oblasti IT a vyjadřuje výhodný poměr mezi pořizovací cenou a hodnotou pořízeného

              0 0
            • mr.antik  

              No na opravdu dobrých kolech se dá udělat až 1 kW. Bohužel taková kola jsou dost drahá a většina lidí není schopná šlapat takovým výkonem. Proto je dobrý počítat poměr cena/výkon pro svoje možnosti. Taková průměrná hodnota je cca 30 Kč/W

              0 0
        • mr.antik  

          To se přece řeší i tady na tomhle fóru. No je asi větší šance, že to křupne než rám za 10tisíc. Ani to nemusí být prasárna, ale třeba dopadnout předním kolem do nějaký díry, nebo nedoskočit na dopad a je to hned.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.