• mikis7

    Môžete mi pár slovami poradiť, aké oblečenie na bicykel je potrebné pre začiatok a prípadne akú značku a kde kúpiť? Zatiaľ mám: prilbu, krátke elast. nohavice, krátke cykl. tričko (resp. dres, neviem ako to nazvať), rukavice.

    0 0
    • Hejdik  

      neprofuk vestu,ponožky na nožky,nějaký návleky na ruce a nohy do hladnějšího počasí,ještě jeden dres,ještě jedny šortky atd. atd.

      0 0
    • Kubas.1  

      Já bych to zbytečně neřešil, já sem začínal s jedním dresem a rukavicema, časem sem dokoupil kraťasy s vložkou, a když bylo chladněji tak sem si prostě vzal mikinu. Vestu sem si pořídil až později, ponožky sme v životě nepotřeboval, beru normální krátký…

      0 0
    • siafu  

      no záleží, v jakých teplotách chceš jezdit… pro začátek asi dres kr. rukáv, kraťasy s vložkou, rukavice, ponožky popř. nějaké další funkční triko pod dres (Craft Pro Cool, Moira Ultralight atd.)

      když je chladněji, tak se hodí návleky na ruce, dlouhé kalhoty – toto preferuju spíš s jemným chloupkem, aby to trochu hřálo (třeba Sensor, Axon, Biemme, Northwave, Craft, Nalini, Pells) a vesta – ideálně takovou, která má síťovaná záda …pokud chceš jezdit trochu víc, tak přejít na spd, takže nějaké tretry

      0 0
      • mikis7  

        Dík za rady. V Lidli som objavil tú vestu, vzadu sieťovanú a dlhé nohavice, takže to zatiaľ postačí. Už to len využiť. :-)

        0 0
    • michalxo  

      Zdravim a prepacte za ozivenie rok starej temy. Bol by som rad, keby mi niekto poradil s vyberom vrchnej vrstvy na bike. Moja sezona zacina prave teraz.

      Takze otazka, vybrat si dres alebo nejake funkcne pradlo, na ktore by som „mohol“ dat tricko s dlh. rukavom pri nizsich teplotach? V lete 1 vrstvu.

      Mohli by ste mi odporucit, ktore z tych 2 kupit ako prve? Dalsi rok mozno druhu vrstvu. Cena tak max 700kc.

      Inak ,dost casto nosim klasicky batoh a tak prichadza prirodzena otazka. V ktorom obleceni sa clovek menej spoti, resp rychlejsie vyschne s batohom na chrbte? /zadach/

      Precital som kopu tem, no bez uspesnej odpovede. Ak funk. tricko tak napr toto ?

      Dakujem

      0 0
      • mr.antik  

        Záleží jestli to využiješ i při jiný aktivitě než na kolo. Na kolo bych bral radši normální dres (za ty prachy možná zbyde i na nějaký levný termotriko). A nebo funkční triko, které je určené i na vrch, tj. trošku odolnější, aby se hned nerozdrbalo…

        0 0
      • DaSnail  

        funkčné tričko

        0 0
        • michalxo  

          Dakujem za odpovede. :-)

          Takze to co som poslal moze byt?

          Popripade, ak bude chladnejsie tak klasicke volne tricko na to…?

          mr.antik: Kde sa daju zohnat dresy za „studentske“ ceny? :-D

          0 0
          • DaSnail  

            to tričko z odkazu nepoznám, ale coolmax je fajn.

            ja nosím dve tričká skoro celú sezónu (okrem najväčších horúčav)

            vyskúšaš a uvidíš, ale funkčné tričko je imho základ.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.