add abro666 dotaz na tvé roscoe

6 nepřečtených
  • Ahoj abro666,

mám dotaz na tvé roscoe3 a to je tlumič. Funkci DRCV znám testoval jsem roscoe2009 a je to šupa. Otázka je na to nové Boost valve, co má ta nejvyžší(tvoje three)řada je tam nějaký rozdíl oproti verzi 2009 bez Boostvalve. Četl jsem si fóra na tohla téma a celkem jsem se vyděsil, prý to špatně tlumí a tak. Dneska jsem si to kolo obědnal a fakt jsem se vyděsil. Prosím dej mi vědět budu ti moc vděčný

vilém effenberger

0 0
    •  

nebo někdo jiný třeba, co má rumblfische, nebo treka s tímhle tlumičem FOX RP23 DRSV Boost valve

budu vám všem moc vděčný

0 0
    • Výběr z produktů
      Orbea ALMA M50 29 kolo, hnědá/zelená Skladem 1 kus

Akce -16% Orbea ALMA M50 29 kolo, hnědá/zelená

od 42 499 Kč -16% MOC 50 299 Kč

Giant Reign 29 kolo, metal/black diamond Skladem > 2 ks

-28% Giant Reign 29 kolo, metal/black diamond

od 61 599 Kč -28% MOC 85 199 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • abro666  

cus, no ja mam 140kg, drcv is boost valve mam nabusenej skoro na max – 290 psi a kdyz nekde jedu torchui jak prase (i po rovine), tlumak chodi na doraz. osobne bych uvital s vetsi progresi (idealne na hifi 29 v uprave „race tuned“ pro trek")

to mi vyhovuje asi nejvic.

mel sem i prvniho roscoa III 2009 (bila barva), tma byl drcv bez boostu, ovsem ram byl nakej dojebanej tak mi ho vyreklamovali za 2010 (modro sedivej) s boost valve. rozdil v chodu tlumice necejtim, jen mi pride, ze ho musim foukat trochu vic nez bez boost valve (uz nevim, jakej sem mel tlak na to bilym roscoesovi)

0 0
    • abro666  

btw, sorry za prodlevu s odpovedi, ale ja to bf zas tolik nedrim, mels mi poslat mejla:)

0 0
      •  

Ahoj to je už stejně jedno, kolo už mám a šlape jako hodinky jsem z něho nadšený. Jen mi dělá trohu starost vidla. Jak jedu nějakej sešup pod brzdama tak je celou dobu ponořená ze dvou třetin a netuším jestli to je normální. Na kolik ji máš nafoukanou????

0 0
        • abro666  

to zalezi, kolik vazis:-)

ja 140kg, talase foukam na 130 psi:)

jakou tam mas vidli ty?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.