Adaptér na odvzdušnenie tlmiča Fox X2 2021

10 nepřečtených
  • Ondrejst

    Prosím Vás existuje nejaký adaptér do odvzdušnovacieho portu na horeuvedený tlmák?

    Foxáci majú v maňase ten do vákuovej pumpy ale nepodarilo sa mi dačo na striekačku objaviť.

    Diik

    0 2
    • Ondrejst  

      https://www.silverfish-uk.com/…4-07-epic-iv)

      No tieto vákuové adaptéry existuje nejaká možnosť pripevniť tam striekačku? Diik

      0 0
    • Ondrejst  

      Vďaka, to že to je 3,5 som už zistil. Najmenšiu mám 4ku. Ale cez tesnenie z toho šróbu a jedného odvzdušnováku na brzdy s otvorenou striekačkou sa mi to jakš tak podarilo. Bublinky vychádzali pri stláčanií IFP aj piestu. Po skompletovaní sa bez tlaku javil super, nečvachtal ale keď sa natlakoval tak je cítiť že to nieje 100pro.

      Tak nejako musím zmajstrovať tú 3,5 a uvidím.

      Ale zarazilo ma to, že prečo bez vzduchu je úplne bez čvachtania ale ak sa natlakuje tak začne blbnúť.

      Ifp natlačím na 100psi ako píšu. Hlavný piest som cez rukavicu pretláčal do IFP aj naopak.

      0 0
      • Concorde  

        Všechny tyhle složité tlumiče jsou na odvzdušnění peklo. I se špičkovou vakuovou plničkou a separátorem vzduchových bublin mi trvá klidně přes 2 hodiny, než je tlumič plnohodnotně odvzdušněný. Vždycky se někde drží vzduchová bublina… Je teda pravda, že se s tím zbytečně hraju, ale mám rád precizní výsledek. Rukou nebo stříkačkou to udělat na 100% je bez šance

        1 0
    • Ondrejst  

      Dík za info. Dačo som splašil tak verím, že to bude trochu lepšia robota. Aj keď teda zjavne na 100pro to nebude ale lepšie ako doteraz.

      0 0
    • Ondrejst  

      Tiež ma toto videjko inšpirovalo ale realita bola drsnejšia :) to odvdušnenie urobil veeľmi rýchlo a myslím že nie na sto pro. Ako písal concorde je to neskutočná brblačka. Prvé veľké bubliny idú fajn len problém je keď prechádzajú bubliny cez kompresie a rebound tak sa spenia a treba zasa počkať aby sa mini bublinky v striekačke aj tlmáku zoskupili a vstriekačke teda spojili so vzduchom. Aby si si ich tam zasa nenatláčal. A keďže je v tom tlmáku viac ciest pre olej tak to fakt dlho trvá. Ja som to mal v garäži striekačku zavesenú aby sa mohli bublinky tlačiť hore a proste som raz za čas rôzne stláčal tlmič a nechal zas čas aby sa odpenil. Nesúril ma čas, tak keď som šiel kolo garáže tak sa prečvachtal a robil zas iné veci.

      Ale výslledok sa podaril. Tlmák už mesiac frčí bez prvotného začvachnutia. Ale robiť to na kšeft je teda nič moc, pokiaľ to chceš mať sto pro…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.