• HonzaV

    Loni jsem si rikal, ze uz ho nekoupim. Jsem vul, koupil jsem ho. Za 159,– uvidite celkem velky prehled batohu a obleceni. Co se tyka komponentu, je to TRAGEDIE. Napr. rafky: 5ks firmy Alex, jinak nic, uz jen zapleteny kola. Brzdy: rafkove komplet Avid + kotouce, 1× Formula + 1× Clark. jinak nic. proste inzerci si zadala jen Komersie( Progresscycle), dovozce BBB a par veci amoeba. Jinak tam nic neni. Nekupovat. Tresnickou na dortu jsou psané zdvihy u tlumicu Manitou: Vsechny maji zdvih 38mmm. Asi ho pujdu reklamovat, ze to neni katalog…

    0 0
    • mastihuba  

      napiš jak to dopadlo

      0 0
    • kovar  

      utvrdil jsi me v rozhodnuti, ze letos uz ne :-) Proc davat za reklamni letaky, a jeste k tomu neuplne, 160Kc, no ne?

      0 0
    • ravo  

      Moc ten přístup dovozců, prodejců a tak nechápu. Jasně, není to zadarmo být v tomhle katalogu, ale kde jinde by chtěli být, když ne v cyklokatalogu??? Nehledě na to, že tenhle katalogi si zrovna nekupují babičky, myslivci ani potápěči, ale tak nějak cyklisti…

      0 0
    • K2  

      Stejně je to s testy, člověk se jen dozví, že výrobce nedodal. Ohledně katalogu si klidně mohli pomoct zahraničními zdroji. Co se týká časopisu, tak cítím propastnou nevyrovnanost mezi jednotlivými čísly, některé mi připadají plné vaty, v některých je poměrně dost zajímavostí.

      0 0
    • error  

      čekal jsem kdo první napíše ohlas na novej katalog a je to tady a máš naprostou pravdu a přesně takhle to vidim i já, ale to neni jenom v příslušensvtí chybý tam nějaká vyrovnanost zaneč prostě kdyo víc inzeruje ve VELU tak má víc místa v katalogu pořád to vydávají za katalog taky by to mohlo dopadnout jak reklamní leták na tesco a spol. určitě je tam dost dobrých věcí, ale k dokonalosti katalogu to má daleko

      0 0
      • vtt  

        jo ale reklamni letak z Tesca je zadara ale tenhle bazmek ne!!! Objednal jsem si o poprvy kvuli prehledu a taky naposled.

        0 0
      • scret  

        Ja uz jsem se nasr… loni a uz jsem ho loni nekoupil, tak i letos nepujdu sam proti sobe. To si radsi dam par piv.

        0 0
      • HonzaV  

        Když už tam ty komponenty všeobecne chybi, mohli tam i bez obrazku dat nejaky prehledny tabulky, neco jako jsou prehledy ve VELU – kliky, razeni, riditka, hlavovy slozeni, atd… Clovek by si to pak uz nejak na netu nasel a alespon by vedel co hledat a kde. Nasrali mne.

        0 0
        • MartinXC  

          No to by si přece nikdo zase nekoupil Velo, že … Prodávat Katalog je přežitek minulosti, který u některých komunit obyvatel v ČR přetrvává. (Katalog je marketingová záležitost, tj. zahrnutý v nákladech na reklamu firem. Jen blázen by se jej pokoušel prodat třeba v USA … Jak nazvat lidi, co jej kupují v ČR? – teda já si vloni taky jeden koupil :-)

          0 0
          • blue  

            a co nemeckej Bike Worshop (355 stran za cca 400 CZK)? ;-) taky přežitek minulosti některejch komunit obyvatel SRN? :-)

            0 0
            • MartinXC  

              Jo.

              0 0
              • blick  

                to není reklamní katalog, ale info pro bikery…podle mejch info firmy za zveřejnění neplatí…?!

                0 0
                • MartinXC  

                  Pokud se přimlouváš za ten německý BikeW., tak můžeš mít pravdu, nemám jej k dispozici, nemůžu posoudit (ale ten princip bude obdobný). Pokud se týče Velokatalogu – přímo nebo nepřímo za příspěvek firmy zaplatí:

                  • přímo za reklamu související s produkty v přehledu (jen někteří)
                  • nepřímo tak, že vstupy připraví sami v téměř finální podobě -foto, text, formátování, layout (všichni)
                  • jinak skončí v nepřehledném soupisu za obrázky, event. se tam vůbec neobjeví.

                  O hodnotnosti obsažených info (nejen pro bikery) – to už tu někde je.

                  0 0
          • ravo  

            No jo, jenže cyklokatalog v této podobě není firemní katalog. Až bude Merida, Trek, Atuhor nebo někdo jiný výdávat svůj vlastní katalog a chtít za to peníze, pak budeš mít naprostou pravdu. Jenže tak jako Hudy má katalog toho, co prodává zadarmo, stejně tak Tesco má katalog toho co prodává zadarmo, protože vydělávají na tom, co prodávájí. A pak, nikdo nás nenutí si ten katalog kupovat…

            0 0
            • MartinXC  

              Nemáš pravdu. Je to katalog, jen v něm inzeruje víc firem dohromady (a platí za to). Takže vydavatel se pokouší udat na trh kompilát z více obhcidních materiálů pod hlavičkou Velokatalogu jako přidanou hodnotu a zkouší to na určitou komunitu fandů, kteří to baští i s navijákem. Kurňa, já vloni taky. Ale kdykoliv ve Velokatalogu něco hledám, stejně hrábnu do Vela na uveřejněné články, a nakonec jdu na Internet nebo si mejluju s někým, kdo má opravdové znalosti na úrovni přidané hodnoty (a zpravidla za to nich nechce) – a pak teprv mám o dané věci nějakou představu.

              0 0
              • blue  

                jenze ten katalog nevychazi z vlastni inicitaivy tech firem, ale z iniciativy vela, a co ja vim o soucasnym katalogu, tak ty firmy nakonec ani neovlivnej, co tam bude, i kdyz materialy dodaj… takze pravdu ma

                0 0
                • MartinXC  

                  Opět ne – ve Velokatalogu jsou ty firmy, co chtěly, a dávají ty podklady, co chtějí, tedy iniciativu mají. A ještě zato platí, tedy náklady na produkci jsou pokryté. Je to marketingový nástroj, jen nějakým nedopatřením (komunita bikových nadšenců, která platí za kousky železa, hliníku a v poslední době i uhlí nehorázné sumy, dokonce výrazně vyšší než jsou obvyklé na vyspělém trhu jako v USA) se jej daří prodávat souběžně s časopisem. Je to totéž, jako když coby novinář z oboru bych obešel veletrh, nasbírám prospekty, sešiju a zkusím prodávat. Když budu mít vybudovanou komunitu loajálních a pravidelných čtenářů, tak se mi to částečně podaří. Velokatalog má přidanou hodnotu na úrovni grafické úpravy, tisku a distribuce, nikoliv informací uvnitř. Ale v ČR jsme na to zvyklí, viz rostoucí tuny časopisů s barevnými obrázky a mizivým obsahem, prodané v ČR. Pokud by Velo chtělo udělat přehled s přidanou hodnotou, museli by podstatně rozšířit své přehledy v časopise a pak je vydat třeba jako soubor článků.

                  0 0
                  • ravo  

                    A budu s tebou polemizovat:-) – záměr Vela je podle mně dobrý. Nevím, možná chtěji za zveřejnění v katalogu moc peněz, to netuším, ale jinak si myslím, že vina za mizerný obsah je na straně dovozců, distributorů a prodejnců. KDE jinde by mělí být než v cyklokatalogu?! A pokud by měl být ten katalog ucelený a bez přičínění izerujících, pak bude stát nějmíň pětikilo, možná víc. Redakce Vela nebude rozdávat zadarmo katalog, z jehož obsahu nic nemá. Katalogy zadarmo bodou rozdávat obchoďáky, prodejci nebo výrobci, ti maji tyhle náklady započítany v ceně, Velo si je nemá kam započítat.

                    0 0
                    • MartinXC  

                      :-) Tvoji první větu „záměr vela“ bych doplnil … tak leda na ho**o, ale používají moc tlustý papír, takže vlastně ani k tomu ne. Souhlasím s označením informací prodejců, distributorů a dovozců jako nedostatečnými – vpodstatě ucelenější info jen u výrobce, ostatní na to kašlou. A nedej se mýlit dobročinností redakce Vela, oni si pěkně vydělají na poplatcích inzerentů a mj. vydavatel si vylepší i pozici v tiskárně. Dobrý záměr bych hodnotil třeba u tohoto Bike-fora (i bikefora) a dalších webů, kde je dokonce individuální prostor pro každého a při nadkritické mase přispěvatelů i hodnota informací roste (viz pláč nad nedostupným starým bf).

                      0 0
      • bikemanx  

        Co si vlastňe mám představit pod pojmem katalog???? Loni jsem ho koupil protože sem si kupoval nový bajk, ale letos ne-e

        0 0
    • Clodman  

      Ty už ho máš???Já jim do Vela poslal ty prachy předem, aby mi ho poslali a zatim mi nic nepřišlo.

      0 0
      • error  

        já si ho objednal přes jejich stránky zapaltil jsem to převodem a v útery jsem měl katalog doma

        0 0
      • TinkTink  

        Ja ho jeste taky nemam a udelal jsem to stejne…

        0 0
    • Meesha  

      Kupuji si ho kazdej rok a ani letos sem spis ze zvyko mit ho doma nevynechal. Kdo zaplati, ma tam obrazek. Letos nejvice paltila Komersie, Spesl a Merida… Kdyby vynechali ty plecky do 10ti tisic, tak tam mohli narvat este x stranek komponentu. Sere me, ze tam neni Rochshox, Fox atd…

      0 0
    • Jane  

      Divím se, že se vám za to chce utrácet peníze. To bych si už raději koupila duši Maxxis Ultralight – však už mám 2 připravené na přední kolo. Jinak už je to pár měsíců, co jsem si donesla z obchodu zadarmo katalog 2002. Přehled je hodně neúplný, a tak raději sbírám informace na internetových obchodech a občas se podívám do recenzí na mtbr.com. Navíc o nabídku kompletních kol nemám zájem. Zajímají mě jen a jen komponenty.

      0 0
      • enjoy  

        tak si kup jednu poradnou a nemusis do toho predniho kola cpat dve:-)

        0 0
        • Jenda  

          muhehe :-))))) koukam ze mas stejnej nazor na ultralight komponenty jak ja:-)

          0 0
          • Jane  

            Jedna duše je samozřejmě jako rezerva. Prostě na zadním kole mám autoventilek a na předním bude galuskovej – holt lepší ráfek. Takže s sebou budu vozit jako rezervu jednu duši s autoventilkem a druhou s galuskovým. Proto jsem si koupila dvě duše.

            0 0
            • enjoy  

              jeste na starym bikeforu co si matne pamatuju nekdo rikal ze kdo ma rafky kazdej na jinej ventylek je…:-) ale ja si to nemyslim:-)

              0 0
            • Žanek  

              He he!! A proč, prosím tě??To vozíš taky dvě pumpy??Galuskovej ventilek můžeš (na dojetí) použít do ráfku s větším otvorem(pro motoventilek). Stačí na ventilek navlíknout cokoliv, co zabrání vyboulení duše okolo ventilku. Kus nějakýho plastu, podložku…

              0 0
          • Gart  

            mit lehkou dusi jako rezervu je prece dobrej napad.

            0 0
            • kovar  

              mi to jako dobry napad nepripada. Protoze jednou se z rezervy stane nerezerva.

              0 0
              • Gart  

                mne jo, proste dojedu na ty lehky a doma ji zase prehodim, nevidim problem.

                0 0
                • TinkTink  

                  proc ne naopak? normalni duse je na prevoz mnoheeeem bezpecnejsi

                  0 0
                • MARIN  

                  klid delam to taky stejne lehkou=skladnou dusi jako rezervu a pri pripadnem defektu ji doma zase vyndavam a pouzivam dal jako rezervu

                  0 0
                  • kovar  

                    to teda nechapu, prezouvat jeste po defektozni vyjizdce doma kolo, to stoji za tech par gramu? :-)

                    0 0
                    • Gart  

                      zalezi, jak dlouho ti to trva:) ale mozna uplne nejlepsi je jezdit notubes a vozit zase jen tu ultralight na dojeti.

                      0 0
                    • MARIN  

                      Me jde hlavne o tu skladnost te duse, ktera je ve srovnani s Kendou nebo treba Rubenou ve slozenem stavu skoro polovicni a pak se mi do podsedlove brasny vejde i naradi,montpaky a lepeni. Nevozim pod sedlem zadnou velkou brasnu. Jo a tooho prezouvani si behem roku stejne uziju az az kdyz menim tereni 26×1,7–2,1 za silnicni 26×1 :)

                      0 0
      • borda  

        no vidíš, já si radši koupím oboje (teda ne ultralight duše – stačí mi obyčejný za polovic). 150 kc stejne nejsou žádný peníze, takže nevím co tu řešíte. Myslím si, že většina z nás utrácí i za mnohem větší hovadiny než je velokatalog. (třeba za ultralight duše :-))

        0 0
        • RomanH  

          Jasne ze 150 Kc neni skoro zadna investice, ale me treba vadi princip. Treba HUDY katalog, ve kterem jsou taky vyrobky firem, ktere zaplatily a ktere HUDY prodava, se dava v prodejnach zdarma. Vubec by mi nebylo lito dat treba i vice penez, kdyby soucasti katalogu byly prehledne tabulky s detailnim popisem technickych parametru (delky, vahy, uhly,…), a hlavne kdyby tyto tabulky byly bez chyb. Dale by tam mohlo byt treba i CD s katalogem a s temito tabulkami v elektronicke podobe + detailnejsi obrazky nez v tistene veri. Kdyz VELO tvrdi, ze to nejde, tak at to radeji nedela. Takhle mi prijde, ze tech 150 kc je rozumnejsi investovat do 10 piv :o) Proc takovy ubohy katalog musi platit jeste spotrebitel, kdyz uz jeho vydani bylo jednou zaplaceno inzerenty ?!

          0 0
          • Máca  

            Souhlas, už jsem jim loni psal (katalog na CD jako součást čísla, třeba jen pro předplatitele nebo pro všechny a další nápady). Myslíte, že se někdo obtěžoval vůbec odpovědět. Samo, že ne. Je to pro ně (toho, kdo to vlastní) zatraceně dobrej kšeft – mít to zaplacený a pak to ještě prodávat. Proč by na tom něco měnili, když je to takto výhodné.

            0 0
          • MARIN  

            HUDY ho dokonce i rozesila ZDARMA

            0 0
          • zirecek  

            rozhodne radeji 10 piv nez Velokatalog… casopis Velo je OK, ale katalog nic moc, spise tedy nic. To je tak, kdyz se rozjede firma a chce vytvaret nove produkty a rust a rust a byt kazdy rok lepsi a lepsi… :-)

            0 0
            • Žanek  

              jj, vloni jsem si koupil katalog, letos si místo toho dám ty škopky. Co máš v hlavě, to ti nikdo nevezme…:o))

              0 0
          • jfk  

            možná bude stačit ten velotescokatalog prostě nekupovat a páni z vela si snad zváží, zda se jim vyplatí to tisknout. já jsem si ho letos už nepořídil (narozdíl od předchozích 3 let) a dokážu bez toho žít. v éře internetu je reklamní leták na křídovým papíře za 160 kč (nebo kolik to je) poněkud přežitek:-)

            0 0
            • nemo  

              Jo souhlas, čekal jsem spíše ucelené přehledy značkových sad, komponent, atd. a ne „kol“ za 10 táců nebo oblečení. Letos jsem byl na Sport Life v Brně a přivezl si domů několik katalogů (to co mne zajímá)a musím uznat, že je to daleko lepší než ta REKLAMNÍ slátanina á la velokatalog.

              0 0
              • rich  

                http://www.sterba-kola.cz/…og050304.php?…

                k nemeckemu katalogu – prezeral som ho a je ovela lepsi…mensie obrazky a viac technickych udajov urcite by nemci nezavideli a posledna veta je skor klincom do rakve, ze to skutocne nie je dobry napad kupovat Velokatalog 2004.

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Tak to je hustotka. Tady se zamerili na trochu jinou stranku veci a rekl bych, ze uplne spatne. Zatimco kazdy jen trochu zbehli biker si stezuje, ze katalog neni uplny, pan Sterba (jestli to psal on) si mysli, ze kola v nem uvedena nejsou u nas k mani. Dela to na me dojem, jako by zil v kyblu a tudiz mel znacne omezeny rozhled. SantaCruz, Intense, Foes u nas na trhu jsou (a tim nemyslim vietnamskou trznici nebo kramek u nas na vsi, ale Cesky trh!) a kazdy kdo mel zajem nejen o ty s prominutim posrane Cannony si je mohl prohlednout na Sportlifu. Mimochodem kola Cannondale jsem taky u nas ve vsi nevidel. V ostatnich druzich kol pravda nemam takovy prehled, ale jak se zda tak podstatne vetsi nez p.Sterba.

                  0 0
                  • enjoy  

                    jsem si to teda precetl a s tim co napsal musim souhlasit.sam se divim.on totiz nerika ze u nas nejsou k mani,ale pouze to ze se pekne nabehas nez nejaky z nich uvidis,natoz si sam vyzkousis odpovidajici velikost.cetl jsem teda jenom asi tak dve prostredni ctvrtiny a to co tam je je pravda.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Promin, ale pro me je treba takovy Foes uplne stejne dostupny jako Cannondale.

                      0 0
                      • enjoy  

                        jo pro me taky.cannondala sem videl u sterby a u peka(u sterby asi dva kousky a u peka jeden starej).dva kramy v praze,dobry.on nenapsal nic šjinyho nez ze to neni jako author nebo merida,ktery maj vsude.ale jestli budes rikat ze se ho zastavam tak si te najdu:-)

                        0 0
                • RomanH  

                  Tak to je opravdu husty, skoda ze tam nema rovnou moznost zadavat reakce. Tu diskuzi s nim bych si tam moc rad precetl.

                  0 0
                  • rich  

                    sterba za posledne dva dni vali :-) a to ze si prihrial svoju polievocku s cannonmi…

                    0 0
                • mastihuba  

                  hurá – katalog by měl mít podle Štěrby asi 8stran což je sortiment v běžným kameňáku. A to už by ho mohli dávat zadarmo jak tescoletáky.

                  0 0
                • blue  

                  si myslim, ze pravdu ma v tom, ze katalog vubec neni obrazem ceskyho trhu a stavu v obchodech… veci, ktery sou v obchodech, v katalogu nenajdes a veci, ktery si vyberes podle katalogu, zas nesezenes… a katalog si lidi podle me primarne kupujou proto, aby nemuseli prolitat vsechny prodejny v kraji a mohli si v klidu porovnat veci a vybrat, co si koupit… na zjistovani informaci o vecech, co taky nekde existujou, jsou dneska lepsi media, nez takovej katalog

                  a ruku na srdce… kolik lidi doopravdy zajima, z kolika modelu Foesu si muze vybrat? a v kolika kramech v Praze (at nikdo nemuze rikat, ze takovy kola nemuzou bejt v nejakym provincinim kramku) je vystavenej Intense, Foes nebo SantaCruz?

                  0 0
                  • Gumicuk  

                    Tak, tak ja bych zase tolik neodsuzoval to co napsal pan Serba, z urciteho pohledu ma pravdu.

                    0 0
                  • RomanH  

                    Kdyby to melo odpovidat ceskemu trhu, tak by tam musel byt Author, Merida, RockMachine, Olpran, YOKO a mozna Velamos a Superior. Jinak si mysli, ze prave katalog s detailnim popisem a technickymi parametry je tu prave proto, aby si lide mohli vybrat i to, co v kramech bezne neni, ale dovozce je to schopen dovezt. Ne vsichni maji pristup k netu a vecer v posteli nebo zachode se taky lepe prohlizi tisteny katalog, nez html stranky v notebooku. A ze lobuje za ty svy kanony – tolik jich u nas taky nejezdi a myslim si, ze dot lidi, co na to ma si koupi treba Spesla nebo ten Intense – alespon mne jsou osobne blizsi.

                    0 0
                    • Gumicuk  

                      Taky pravda. Ale taky je pravda ze tam ty kanony meli bejt, myslim ze je to velice znama znacka kdekoli ve svete, tedy i u nas. O cene samozrejme nemluvim.

                      0 0
                      • RomanH  

                        Jenže to by za ty kanóny museli klukům z VELA zaplatit, a to asi neudělali, proto tam nejsou. Štěrba si asi myslí, že ten katalog zaplatí spotřebitelé, my si myslíme, že to zaplatí dovozce/prodejce a kluci z VELA si myslí, že je nejlepší, když to zaplatíme všichni.

                        0 0
                        • jfk  

                          tak to přesně je. a my spotřebitelé to buď zaplatíme nebo ne a kluci z vela na tom buď vydělaj nebo ne. trošku zbytečná debata o pár fotkách na pěkným papíře, čímž si seru do vlastního hnízda:-)

                          0 0
                          • RomanH  

                            Presne, proto jsem si prestal kupovat Cykloservis, ktery me totalne nastval cislem 2 a Velokatalog, ktery se mi nelibil uz od prvniho vydani. Je to moje volba. Spise se ale divim, ze ani jednou za tu dobu, co se ten katalog vydava a jsou na nej takove negativni reakce, jej nezkusili udelat poradne. Vzdyt s jejich kontakty a v dobe internetu a pocitacu to nemuze byt az tak tezky. Ja kdyz jsem si vybiral ram, obeslal jsem 5 vyrobcu/doda­vatelu a ty mi poslali podrobne tabulky geometrii a vsech technickych parametru vcetne cen. Pak uz to dat na komplu do kupy a k tomu napsat par obecnych rad, jak vybirat kolo, neco o udrzbe (treba pouzit jejich serial domaci dilna) a katalog je na svete.

                            0 0
                            • blue  

                              proc se do toho teda nepustis sam, kdyz to nemuze bejt tak tezky? :-)

                              0 0
                              • Pá-dlista1  

                                Ja bych si teda „RomanHkatalog 2004“ nekoupil :)

                                0 0
                              • RomanH  

                                Protoze to neni muj job, zivim se programovanim a kdyz prijdu z prace, jdu radeji na kolo. mym snem neni delat od rana do vecera, zatimco na kanona se mi bude v garazi valet prach. Pokud bych se ale zivil vydavanim VELA a na katalog by mi kazdy nadaval, tak bych se na to bud vykaslal a dalsi rok to nevydaval, nebo bych to zkusil jinak. Ja nevim jak Ty, ale me vadi, kdyz mi neco nefunguje a snazim se to opravit.

                                0 0
                                • blue  

                                  zrejme te neco nuti to opravit… je zrejme nic nenuti to delat jinak :-)

                                  0 0
                                • blue  

                                  a nebo je jeste jedna varianta… tech negativnich ohlasu neni takova drtiva vetsina… treba si to namlouvame jen tady v ty hodne omezeny (poctem :-)) skupine lidi :-)

                                  0 0
                                  • RomanH  

                                    Mozna mas pravdu, uz po prvnim i druhem vydani Martin Raufer psal, ze to je urceno uplne pro „zacinajici“. Jenze se mi nechce uverit, ze si tatik z pupkem a teta mana bude vybira kolo pro sebe a svou rodinu dle katalogu. Ti prijdou do cykloprodejny (v horsim pripade do hypermarketu) a reknou prodavaci, co bych chteli, kolik chteji utratit a on jim neco vnuti. Ja si myslim, ze VELO katalog je uspesnej ze dvou duvodu :

                                    1. Komplet ho zaplatili z inzerce
                                    2. Je spousta nadsencu, kteri si kupuji VELO a aby jim neco neuniklo (nebo ze sberatelske vasne) si koupi taky VELO katalog. Po 1–2 letech zjisti, ze stoji za hovno, a prestanou jej kupovat (jenze se najdou novi nadsenci a kolotoc pokracuje). I ja si prvni dve cisla koupil a tim jim prispel troskou do mlyna.
                                    0 0
                        • pit  

                          :-))))))))))) to si trafil presne. Davno som sa tak nepobavil, dik…:-)

                          0 0
                • Máca  

                  To, že někdo má nějaké zboží v katalogu v ČR bohužel nezanamená to, že by toto zboží opravdu měl k dodání nebo ho byl schopen v krátké době dodat – o tom jsem se už opravdu mockrát přesvědčíl. Dle mého soudu „pakárna made in ČR“.

                  0 0
          • Žanek  

            Rozdíl je taky v tom, že Velo neprodává ty věci, co jsou v katalogu. Narozdíl od Hudyho…

            0 0
            • TPC  
              1. Někdo se tu zmínil o Hudy katalogu. Kdo to zná tak ví, že v něm jsou vesměs produkty dovážené firmou Hudy. A kdo si tam chce něco dát, tak za to opravdu, ale opravdu tvrdě zaplatí.
              2. Do Velo katalogu si samozřejmě dají produkty jen firmy, které za umístění zaplatí. To je asi normální. Jestliže někdo doveze pár kol, tak jistě zvažuje, jestli utratí za umístění v katalogu. Kdo chce prodávat, tak musí solit za inzerci. To je taky normální.
              3. Kdo nechce, tak a? velokatalog nekupuje.
              4. Já se dívám na cykl.cz, kde je neméně kol a lze je vybírat a odklikávat na stránky dovozce
              0 0
              • Paolo  

                u nas v SR stoji uz ten prekliaty katalog 280 SK prachy si vypitali uz v decembri uz je aj v stankoch a na dobierku som ho este nedostal co sa tyka obsahu je to kazdy rok to iste akurat v inych farbach takze tanto je uz asi moj posledny len neviem jedno ze ked Robo Sterba pise ze je ich kamarat preco mu tie Canony tam nenatlacili

                0 0
    • Romík  

      Stejná hláška tady byla loni :-))) Jsem zvědav, jestli příští rok zase bude někdo brečet, že to není katalog :-)

      0 0
    • Radek Broz  

      Ve Velokatalogu je to, co me zajima, tak na 5ti strankach a to jsem beztak davno nekde videl. Navic do tech popisku vzdycky daj nejaky chyby;-)

      0 0
      • rich  

        MBAction – prehlad bikov (nepocitat s meridou a pod. :-) podla cien a pouzitia + technicka specfikacia. Clanky ako spravne vybrat vhodny bike. Bezne vydanie za 205 Kc. Prislo mi to ako lepsi vyber.

        0 0
    • pit  

      Tak som tajne dufal, ze horsie ako VELOKATALOG 2003 uz asi nebude (a vysolil som 280,– Sk)…ale chlapci zabojovali a je tu katalog 2004 – jednym slovom neskutocny shit.

      0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.