camelbak siren x hydrapak tracker

16 nepřečtených
  • holly

    Chci si koupit nakej camel a na netu sem narazil na tyhle dva za zajimavou cenu.Nemate s nima prosim nekdo naky zkusenosti pripadne jinou podobnou volbu??,dik

    0 0
    • cabbage  

      sel bych do camelu- uz jenom kvuli naustku

      0 0
      • enjoy  

        davat kvuli naustku o tolik vic?:-).snad neni tak tezky ten naustek pouzit na hydrapak.ikdyz tenhle camelbak stoji naprosty minimum.

        0 0
        • cabbage  

          nekdo tvrdil ze hydak ma tenci hadicku takze je nekompatibilni ale ceskej bastler s lepidlem a paskou si poradi. p.s. jakej je cenovej rozdil? to nemuze bejt zas tak moc.

          0 0
          • enjoy  

            byl jsem linej zjistovat cenu hydrapaku.no ale uz jsem to nasel a stoji cca stejne(990,–):-).no tak v tom pripade bych taky poradil camelbaka protoze ten naustek u hydrapaku je takovej divnej,musi se vytahnout a pak zmacknout a zrovna to vytahnuti ja provadim rukama:-),takze z toho nejsem kdovi jak nadsenej,ale to bych nebyl ja abych ho hned kvuli takovy(sice podstatny:-)) veci zatracoval,takze mam svuj hydrapak(over­flow) rad:-)

            0 0
            • cabbage  

              davat kvuli naustku o tolik vic?:-). ha ha ha ha ale hlave ze si napsal jinej nazor :-)))

              0 0
              • enjoy  

                moc se nesmej:-),za prve se nevyznam v nazvech camelbaku,takze jsem puvodne netusil ze se jedna o nejlevnejsi camelbak,tak jsem psal o camelbaku obecne a to ze je predrazeny.

                0 0
    • MARIN  

      CamelBak ma lepsi naustek

      0 0
      • MARIN  

        ..pro uplnost dodavam ze jsem pred CamelBakem vozil 2 roky Hydrapak

        0 0
    • Lister  

      Já ti doporučím Hydrapack. Hádat se o tom kdo má lepší náustek nemá cenu. Camela jsem nezkoušel ale můj hydrapack má náustek naprosto funkční, komfort pití bez připomínek. Navíc na zavírací systém hydrapacku nic nemá, ani omega uzávěr camelu ti nemůže poskytnout takový komfort při vymývání. Nemusíš ani moc sušit prostě zavěsíš a ono to odkape. Pokud bys chtěl ucelenou nabídku Hydrapaku tak je tady, Jsou tam velmi zajímavé slevy: http://www.bikestar.cz/index.php?… Nenapsal si jak velký vyžaduješ prostor, ale asi ho moc nehceš když si vybral tyhle modely. Mně se ten camel vůbec nelíbí, protože má malý rezervoár a vůbec žádný úložný prostor. Když už vecu bágl tak od něj chci aby pobral aspon základní nářadí a to do toho Trackera narveš v pohodě. Pokud nechceš žádný úložný prostor tak bych koupil Hzdrapak Sprint za 553kč. Mě by se nejvíc líbil overflow, je stejně velký jako Mule a na těch stránkách ho seženeš za 12 stovek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.