Praha -návleky neoprén s gumovou podrážkou

4 nepřečtené
  • vlk

    Zítra jedu do Prahy a budu tam mít málo času proto se ptám.

    nekupoval jste někdo nebo neviděl někdo v nějakém obchodě neoprénové návleky s gumovou podrážkou na tretry.Vím ,že se takopvé dělali axon, uvex a ravo.Uvex a ravo jsem na moravě nikde nesehnal a axon se prý přestali dělat.napište mi prosím názvy obchodů popř pokud víte adresu ,kde jste něco takového viděli.Dík

    0 0
    • Air  

      na morave jsi je nesehnal? ja jsem je videl v Ostrave na nekolika mistech. co si teda pamatuju tak minimalne v porube, naproti VŠB (ulice 17. listopadu) a myslim ze je budou mit taky v Yogi (maji tam i bryle od Uvexu). Ale to jen kdybys to v Praze nesehnal a mel nekdy namireno do Ov…

      Mozna je budu taky kupovat, jsou tady na ne asi nejlepsi reference. Jen nevim jestli se jeste daji sehnat s tou gumovou podrazkou.

      0 0
      • vlk  

        díky do ostravy se chystá asi za 2–3 týdny, tak doufám, že ještě budou.Já je ale zatím nesehnal ve velikosti 45.Jinak v menších je mají.

        0 0
        • Air  

          myslim, ze ten obchod se jmenuje Velo express, ve Velu na ne najdes telefon. Tak tam muzes zavolat a zeptat se, treba i na tu gumovou podrazku a velikosti.

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce