27.10 - koncepce cykl.dopravy ve Zline

19 nepřečtených
  • TinkTink

    Viz nadpis – jdete nekdo do te obradni sine na projednavani teto koncepce – ma to byt teda na radnici v 16:30 v te obradni sini…mam chut se jit jednim ockem mrknout :)

    0 0
    • j-c  

      sel bych, ale celej den ucim… a v 5 frcim domu busem… takze se tam musi obejit beze mne…

      0 0
    • BH  

      asi pujdu

      0 0
    • hanz  

      jestli to klapne tak bych asi taky šel

      0 0
    • TinkTink  

      Tak se moc omlouvam, ale dnes se to bude muset nejspis obejit bezeme…musim jit nutne workovat…chjo…so­rry…takze v sobotu na svihu :)

      0 0
    • BH  

      tak kdo tam byl? jaky mate z toho dojem? Ja jsem byl prijemne prekvapen jak do toho radnice slape, bylo to dobre pripravene, jen tech penez je malo 7 mil. na pristi rok = 2 km cyklostezky.Sko­da,ze zatim neni zadna vazba na Otrokovice.

      0 0
      • enjoy  

        to je dobrej vtip,dat za maly zluty cedulky s obrazkem kola 7 milosu.

        0 0
      • TinkTink  

        Jak jsem psal vys, nesel jsem tam…stejne praci jsem nemel hotovou ani po zkonceni… :-/ Ehm…slape a penez je malo…hmm…no…trosku to nekoriguje, ale to je fuk

        Takze vyslednej dojem dobrej, jo? Kde se co bude stavet?

        0 0
        • BH  

          Pozitibni je to, ze se vubec neco deje, to predevsim, potom dle meho nmazoru to bylo dobre pripravene a z toho co zam bylo receno pro mne vyplynulo, ze radnice ma fakt zajem cyklostezky budovat.Nemyslim si, ze je to tak vsude. Uz jen v sousednich Otrokovicich se zatim moc nedeje. Pokud se tyce penez, je to fakt malo, nejsem expert pres komunikace tak nemohu posoudit zda castka za 1 m je optimalni.Ale ta koncepce neni spatna, je zajem vybudovat predvsim paterni komunikaci podel Drevnice zejmena Zlin-Malenovice, ale i smerem na Vizovice, S te paterni cyklostezky by pak vedlo dalsi vetveni jak v ramci Zlina, tak i do okolnich obci. Uvazuje se i vytvorenim cyklotras s napojenim na turisticky atraktivni mista (treba Lukov) pro rozvoj cykloturistiky v regionu.Je jasne , ze versine ortodoxnich bikeru , je to vlastne putna, nebot za Zlinem vleti do lesa a zase tak moc cykloztezky nepotrebuje,ale bezny turista to jiste uvita.Cilem je take vetsi rozvoj cyklodopravy, tj. jizda na kole do prace , za nakupy a pod.Osobne mam z toho dobry pocit, jak jsem jiz uvedl.

          0 0
          • TinkTink  

            Jasny, to souhlas…

            Jako ortodoxni bajker je sice mozna ortodoxni, ale treba ja, i kdyz rad vletim do toho lesa 200m od baraku, chci se nekam dopravit…kdyz bude cyklostezka az do Vizovic, tak to jenom a jenom pochvalim – byl bych zasadne PRO…nebylo by spatny, kdyby to vyslo…

            Ja bych tu zminil tu jizdu za nakupy – ta neni nerealna uz ted…ale kam si proboha mam dat svyho milacka? Si nekdo mysli, ze necham svyho ore jako jen tak ve stojanu pred supermarketem, kterej se da jenom tak odnyst, jo? :)))))

            No…tak me prave napadlo – ze by nebylo spatny si mit kam dat bajky aspon pred bajkovyma shopama…ale kdyz se clovek tak podiva na jakykoli shopy…pokazdy musi mit svuj zamek…hmm…to by byl zajimavy pocin…dat pred obchod neco pevnyho a free zamky, ktere by se jeste nejak pojistily a nesly by ukrast :)…(samozrejme, na noc oddelat a nak to kontrolovat, aby si chmatak nemohl okopirovat klic…)

            Hmm…to uz jsem se moc zasnil…

            Co se tyka te komunikace podel Drevnice – tak ne ze bych mel neco proti (moje blbost…mel jsem tam byt) , ale zajimalo by me, jak to maji vymyslene napriklad okolo Nemocnice (tam kde byla obousmerna cyklostezka a ted uz je to zruseny (tak 500m od ni…)…dal treba kolem teplarny…atd :)…to jsou imho docela problemovy mista, protoze tam proste uz neni prostor…

            0 0
            • BH  

              s tim zamykanim kol pred schopy neni to neni spatny napad . U nemocnice se pocita s upravou a sice stavajiciho chodniku a vytvorenim tak prostoru pro cyklisticky pruh.Soucasne s tim by se mela resit cela komunikace a parkovaci mista.(alespon tak jsem to pochopil)U teplarny je to vymyslene tak, ze cyklostezka pujde po levem brehu (ve smeru toku) arealem fabriky, coz jsem si puvodne myslel, ze je blbost, ale ukazalo se, ze ne tak docela, cyklodoprava se tak dostane do arealu, kde je dnes „kemercni zona“ a ruzne firmy.Ovsem ja osobne vyuzivama uz existujici asfaltku za fabrikou, ktera vede s odbocky na Maldcovou az do Prstneho.

              0 0
              • TinkTink  

                Tak na to u nemocnice jsem pomerne zvedavy…

                Teplarna – hooodne zajimavy…tam ta cesta u reky kterou podle vseho teda pouzivas – neni to lehce nebezpecne? Ja tam teda jedu jenom zridka, protoze je to boj o holy zivot :)

                0 0
                • BH  

                  ne je to cesta za fabrikou- uzka asfaltka, napojis se na ni z cesty na Maladcovou -hned za krizovatkou a naslednou pravouhlou zatackou (smer od Zlina) a nebo u pneuservisu v Prstnem (smer od Otrokovic). Je absoultne bezpecna, srazit Te tam muze akorat nejaky rozjety cyklista

                  0 0
          • Smazaný účet  

            He, Lukov. Tam sme onehdá jeli ze Zlína s přítelkyní, a jelikož není tak fyzicky zdatná, myslel jsem že to nějak objedem, neb ze strany ze zlína to podle mapy vypadalo na pořádnej stoupák. Taxme nějak zabloudili, ovšem zamlčel jsem to a vyplatilo se, natrefili jsme na dobrou lesní cestu která končila na druhé straně, nad Vlčkovou, takže pohoda až k hradu. A pak sme si chtěli v držkový dát držkovou a oni neměli. Nebo sme nenašli hospodu, už nevim. :o)

            0 0
            • BH  

              na Lukov vede spousta cest,no a jak vime Drzkova se nejmenuje podle polevky, ale udajne cas od casu tam nekdo dostane pres…,bud rad ze nemeli jen tu polevku.

              0 0
      • TinkTink  

        Hmm…3500,– na metr cyklostezky…hele…co to planujou? Pripada mi to docela drahy…nemohlo by to byt trosku levnejsi? :)…nebo to bude asfalt? :)

        0 0
      • kovar  

        jsem tam chtěl jít, ale zapomněl jsem na to

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.