• speedy gonzales

    tak jak to u vas vypada?? mam to trestuhodne blizko, jsem tam skoro denne, ale kolo sem nechal vzdycky doma. nejde mi o chriby,vizovice ani luhacovice.ale o tereny v bezprostredni blizkosti zlina.treba smer frystak, hlavne me to ale zajima nad zimnim stadionem smerem po „hrebeni“ do malenovic a tak. cim vic singltrack tim lip :-)

    0 0
    • TinkTink  

      Je to kratky, ale co singletrack kolem frystacky prehrady? :)

      0 0
      • speedy gonzales  

        no tam to prave neznam.budu vdecny za nejake strucne info.kde to zacina,jak se na nej napojit a tak. co mi rikal hanz tak solidni je to i nad malenovickym koupalistem nebo tak neco??

        0 0
        • TinkTink  

          Nad tim koupalistem ti to popise on…ale je to tam dobry…akorat se tam moc nevyznam…

          To u Frystaku – muzes zacit uplne nejjednodusej treba na hrazi prehrady – a z tama dal po cesticce…podel prehrady – jestli si budes chtit dat neco huste technickeho, tak po jedny ty casti muzes jet hned kolem vody takovym jakoby uschlym lesikem – vsude tam trci naky vetve a tak…takze se tam muzes lehce napichnout na stromek…co takhle ti to radsi ukazat osobne?

          0 0
          • speedy gonzales  

            sic je to vyborny napad.ale nevim kdy se dostanu na kolo.predbezne mozna pojedem s borcama uz zitra.ale jeste nevim..je to otevrene

            0 0
            • TinkTink  

              Hmm…na bajka jdu na 110% v patek…ignoruju prednasky, mam abstak :o)…tedka to dva dny jeste vubec nevychytavam…

              Sejri me to, ze si na U5 nemam prakticky moznost si nekam dat bajka…akorat tak pred vlez…ale tam se mi to nezda (nicmene to mozna nekdy risknu…ale jedine s 666 :o) )

              0 0
              • j-c  

                Zdarec… na U5 je to na houby.. zlata dobra FT1 a bajk v kancelari :) Ale od te doby co postavili to velky obestaveny nic na jiznakach, tak radeji jezdim do prace busem.. lepsi nez se hadat s tema debilama na vratnici :) a klapat v tetrach s kuframa po te nalestene dlazbe do 3tiho patra :)

                0 0
                • TinkTink  

                  Videli sme se nekdy?

                  0 0
                  • j-c  

                    docela mozny to je… nekdy se stav na fyzice :)

                    0 0
                    • TinkTink  

                      Aaa…fyziku uz nakej cas nemam :o))

                      0 0
                      • coolboy  

                        Vyměním fyziku za podnikovou ekonomiku, finanční účetnictví vyměním taky za cokoliv…a manažerské účetnictví taky vyměním… :-) jinak na U2 se kola dají parkovat v křoví pod vchodem :-)

                        0 0
                • speedy gonzales  

                  a my vam ji na U4 tolik zavidime :-)

                  0 0
          • Pá-dlista1  

            U nas je zase stezka kolem pisaku, kterou vyslapavaj pesaci a prubezne se meni podle toho kolik brehu se kde utrhne. Cely je to zvlneny jak horizontalne tak vertikalne a obcas kus proste chybi. Je to sice kratky, ale da se to tam pekne hnat a kdyz je to najednou jiny nez naposled, tak se clovek obcas nemuze smichy na kole udrzet. A chyby…na chyby tam neni moc misto :)

            0 0
    • BH  

      kolem Zlina je x nadherynch bikovych terenu. Primo za Jiznakama kolem Kocandy smerem na Frystak, ovsem slovne to moc popsat nejde, to chce mapu. zalezi co uprednistnujes.Daji se tam najit extremni vyjezdy a sjezdy, ale take pohodove pesinky, ci sotolinove i asfaltove cesty.nejlepsi je zacit primo u Kocandy a podel panelky vyrazit do lesa, pak krizme prejet panelku pred vodojemem a vydat se smerem k Frystacke prehrade, tam si uz muzes pak vybrat sotolinu, ci extremni cesticky.Da se take jet smerem na Rackovou- castecne je tam i lesni asfaltka. Lze se odtud napojit na cestu od Zlinkych Pasek (napr. Canadia) a pod.Tech moznosti jak se tam pomotat je skutecne hodne. Nad zimakem to neni spatne, ale urcite lepsi je teren na Domem umeni (Lyzarsky svah) smerem k Lesnaku, je tam vice cesticek a zajiamve vyjezdy a sjezdy.Jezdil se tam CP MTB Perfektene se da jezdit i nad Gymplem tam se jezdival zajimavy sjezd, odtud se da dostat po „dalnici“ az na Kudlov. Je to ho fakt hodne, Zlin je na MTB uplne super mesto,tim , ze je vlastne v lese a v kopocovitem te­renu

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Nad jiznakama jsem trochu jezdil a neni to tam uplne marny jako u nas na rovine, ale hory jsou hory :) No na nejaky XC vyjizdky to asi celkem jde. Ovsem daleko vic se mi to libilo na druhy strane na tom kopci nad fizlarnou. Tam jsem nasel trochu zajimavejsi tereny, ale… hory to proste nejsou :)

        0 0
        • BH  

          Pokud jsou pro Tebe hory Krkonose a nebo JIzerky, tak asi ano, ale tady jsi zase z centra mesta za par minut primo v lese a original MTB terenu, to je obrovska vyhoda. A mozna by ses i divil, jake tereny i extremni tam najdes,nekdy zajimavejsi nez v tech"horach"Ten teren „nad fizlarnou“ je prave ta cast, kde je i umely lyzarsky svah.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Asi jo. Na to bych tam musel jezdit asi dele. Jsem tam byl tyden a nenasel nic kvuli cemu bych se tam chtel prestehovat :) A umely lyzarsky svah na bikovani nepotrebuju :)

            0 0
    • Wojtek  

      supr terén když v lípě vyjedeš až nahoru na vyhlídku a za tama pořád hard lesem(asi 35km)a vyjedeš ve vyzovicích,nebo v dolní lhotě

      0 0
    • Corbett  

      Teď řeknu asi hroznou moudrost, chce to vzít kolo a projet si to-:)

      Lesíky kolem Zlína beru spíš jako odrážedlo směrem na Hostýnky nebo do Vizovických. Je to změt cestiček a cest v kterých se ani prase nevyzná. Něco bych ti ale přece doporučil – Nad Lesní Čtvrtí, nad gymnáziem se rozkládá (nevím přesně název) Naučně odpočinkový areál Lazy. Je to kopec, takový hřib, po jehož vrstevnicích je dobře značený kilometrový okruh, dva km dlouhý okruh a pět km dlouhý okruh. Už jako kluk jsem tam chodil běhávat. Kilometrový a dvojkilometrový je docela dobře značený a jsou to takové singliky jaké vyhledáváš. Dají se různě nakombinovat, tak že když to shrnu, dá se tam i pěkně zajezdit a strávit třeba i pár hodin na kole.

      Jinak není nic jednoduššího, než se domluvit s někým, jako jsem třeba já – a já tě místními hvozdy lehce protáhnu.

      0 0
      • speedy gonzales  

        no to vlakno je dobra vykopavka:-))))

        ale rikal sem si ze bysme mohli ve zline udelat nejakou vyjizdku jak se udela pekne. vim o dost lidech co by radi vyjeli…

        0 0
        • Wojtek  

          kteří?

          0 0
        • Corbett  

          Objet Zlín a projet místní lesy by znamenalo nejvíc času trávit ve Zlíně. Tohle je tak na dvě hodiny na ukázání. 20 roků jsem bydlel na už uvedených Lazech, tak to tam docela dobře znám. Tu je výhoda, že to nejsou cesty od někud – někam, ale jsou to uměle vytvořené okruhy (tohle si myslím), tak aby měli přesně 1km, 2km a 5km. Jen tak mimochodem, já tam chodil běhat s tátou před třiceti lety.

          Když domluvíš víc lidí, protáhnu skupinu-:) Ideální by byl všední den po vytrávené snídani, nebo obědě.

          0 0
      • Wojtek  

        jj,tam je to supr,nad lesnákem,rád tam jezdím,skoro pokaždé když du na kolo,na podzim sem tam chodíval taky běhat(dycky tak na dvě hodinky),minulý rok se tam jely Zlínská kola a nějaký downhill

        0 0
      • zskal  

        Corbett: nevíš prosím tě náhodou jak to vypadá kolem slušovické přehrady (část tratě slušokruhu)? Dá se tam teď na kole, nebo popř, na běžkách? Musím na Trnavě zkontrolovat chatu, tak bych toho chtěl trochu využít…Popř máš nějaký tip v tomto okolí ať už na kolo či běžky v tomto období? Díky.

        0 0
        • Wojtek  

          ja bych řek,že na kolo to tam určitě není,možná tak na běžkách,jestli chceš na kole,tak jedině po ceste,a to je nebezpočné

          0 0
        • Skalamander  

          hlavně si nench radit od Wojtka, kde máš jezdit

          0 0
        • Corbett  

          Nevím, nebyl jsem tam, ale podle toho jak to tu vypadá, tak je to tak na sněžnice, nebo na skialp. Cestu kolem přehrady se snaží udržovat, ta by mohla být prohrnutá, ale to je podle mě tak všechno. Pořád sněží a i mezi poměrně vzdálenostně blízkými obcemi, jako je Trnava a Slušovice je obrovský rozdíl v pokrývce nasněžené vrstvy sněhu. Byl jsem v sobotu v Trnavě lyžovat (na horním svahu) na 50 cm nového sněhu sněhu (tam nebylo vůbec nic, ten předešlý roztál). To tam napadlo během pár dní. Teď už je ho tam dle jejich www odkazu skoro metr. Až se to trochu uklidní, tak to určitě projedou i běžkaři, ale teď určitě ne.

          0 0
        • hampik  

          …mimochodem, Slušovický okruh se jede 16.5. a bude to super jako vždy…už se těším.

          0 0
          • Wojtek  

            ja to ted na jaře pojedu poprve,je to dobré?prej je blbe značená trat

            0 0
            • hampik  

              …Wojtku, Slušovický okruh je ve své podstatě antizávod. Sejdou se tam super bikeři a dobří kluci. Kdo chce, tak závodí, kdo ne jede si pro radost. Čas se měří podle kostelních hodin. Po asfaltu jedeš jen ven ze Slušovic a kousek kolem přehrady. Dále jedeš krásným terénem. Každý zůčastněný dostává cenu. A pak v cíli…ale na to nemáš ještě potřebnou věkovou hranici. Zajeď si to, je to fakt krásný švih. Jinak, jezdí se to na jaře a na podzim.

              0 0
              • Wojtek  

                ok,a od kolikati se to muže jet?

                0 0
                • hampik  

                  …není to omezeno věkem. A poznáš pro tebe nové a zajímavé lidi, kteří tě můžou naučit spoustu věcí, které neznáš. Chápeš??

                  0 0
          • zskal  

            No chtěl bych to zkusit…na podzim jsem byl jen nakouknout na trať jako divák. Bylo dost hnusně a myslel jsem že se snad ani nepojede, ale vyvedli jste mě z omylu:-)Tu trať jsem si projel a moc se mi líbí, takže bych to i zkusil…

            0 0
            • Wojtek  

              no,ja to chtěl jet na ten podzim,ale bylo tak hnusně,že sem se na to vysral,stejně to není závod

              0 0
            • Corbett  

              Kdyby jsi nezávodil s děckama, neočumoval maminky s kočárky a nesrážel zbloudilé důchodce na cyklostezkách, mohl si mít Slušovický okruh dávno projetý. Je to ze Zlína po cestě 10 – 15 km (podle toho kde bydlíš).

              0 0
              • Wojtek  

                eště že to neni na mě:-)

                0 0
                • hampik  

                  …Wojtku, Wojtku, ty čéče nic nechápeš!!! Ono to celé totiž není jen o závodech a závodění.Máš vůbec na noze převodník? Páč, každý správný závodník, má na noze převodník(otisk).

                  0 0
    • Skalamander  

      Takovými vlákny jenom nahráváte do noty tomu individuu Wojtkovi… :)

      0 0
    • skier  

      No nejlepší je to z Bartošky k „Mácům“.Zpět už je to horší kvůli převýšení-velké návaly v hlavě. Pak je to dobré směr na Lešnou,ale tam už je brutální převýšení…fakt smrtelně vážně…

      0 0
      • Wojtek  

        jj,smrtelní sou tam ti duchodci na těch cyklosteskách,ty pobíhajcí děcka,ty roztahujcí se maminy s kočárkama

        0 0
        • skier  

          ale hochu to je určeno právě pro ně…biker tam má povolen vstup pouze za velmi nepříznivého počasi…

          0 0
          • Wojtek  

            to jo,ja tama jezdím pouze jako nouzovku,ale nato že na začáku te cyklostezky je značka a na ni je jen KOLO,tak je tam hodně chodců

            0 0
            • Skalamander  

              a není to kolo přeškrtnuté?

              0 0
              • Wojtek  

                nee

                0 0
                • hampik  

                  ..Wojtku, ty poznáš kolo? Čéče tys všude byl a všechno znáš…tak ti nevím.

                  0 0
                  • Skalamander  

                    …a jezdí tak drsné strmé vysokohorské trasy, že mu na nich překážejí důchodci, pobíhající děcka a maminy s kočárkama (viz výše) :)

                    0 0
                    • hampik  

                      …hmmm, tak to jsou fakt vražedné trasy!!!

                      0 0
                      • Wojtek  

                        sem říkal,že tama jezdím z nutnosti,když musim,když tam něco potřebuju(ve městě),a jezdím tama do Elemu

                        0 0
                        • Skalamander  

                          neruš nás, když se bavíme na tvůj účet. běž si koupit pláště do bahna.

                          0 0
                        • hampik  

                          …Wojtku, to můžeš jezdit k Čekysovi do Želechovic a jedeš terénem. Znáš Čekyse?

                          0 0
                          • Wojtek  

                            neznám,že by ten cykloobchod?

                            0 0
                            • hampik  

                              Trefa…a Slušovický okruh je jeho akce. Najdi a dozvíš se víc…

                              0 0
                              • Wojtek  

                                kurna,ja su dobrej:-)

                                0 0
                              • Corbett  

                                A ty máš od něho kolo:)

                                0 0
                                • hampik  

                                  …ano, mám a ne jedno. Motám se kolem biků od roku 90, tak si představ jaká retra mám doma. jsem rakváč, ale miluju to.

                                  0 0
                                  • Corbett  

                                    Na to co máš na fotce v profilu, jsem měl svého času zálusk. LP jsem nakonec koupil, ale trochu jiného, ještě smrdí novotou:)

                                    0 0
                                    • hampik  

                                      …vím, x-control 410, že? Brals ji u Petra? Je to super bike, kámoš má x-control 210 rám 08, na to naházel komponenty které si vybral, odjel naprosto bez problémů celou loňskou sezónu a chrochtá blahem. Já chci taky 410ku, ale až příští rok. Uvidíme co bude…

                                      0 0
      • rasputin  

        Jj u „Máců“ je to dobrý ;-) Od nich už horší, přesně tak!

        0 0
    • Lucke  

      tak já dokud tu nenajdu neco lepsiho..tak nevim:) vyjed si z vapenek na Javorinu, kolem kamenne boudy..pak po cervene do lesa…a nahoru k vysilaci..sjezd po zelene do Strani..nejak se vymotat podle ukazatelu do lopeniku..preskopec , pres brezovou..vyslapat si nahoru a sjet opet po zelene z lopeniku..kde se vrazdi kola..:) krasne dva kopecky, krasne se projedes..na den:) 

      0 0
      • Lucke  

        ikdyz nevim no, zlinsko jak svina to neni, ale zlinsky kraj jo:) 

        0 0
        • speedy gonzales  

          podle me je to asi takhle:

          zlin – okoli zlina – zlinsko – zlinsky kraj – morava – cesko – stredni evropa -…

          takze ses jeste docela trefil;-)

          0 0
    • roud  

      A co náká fotečka ať se taky můžem pokochat na čempak u vás bikujete :O) ? ? ?

      0 0
      • Wojtek  

        možná najdu

         
        0 0
      • Wojtek  

        .

        0 0
        • Wojtek  

          tady sem hodil crash,30km od domova a narazil sem si loket,ach ty skály:-D

          0 0
          • Wojtek  

            ale tudama asi moc lidí nejezdí,nikdy sem tam nikoho nepotkal,jenom houbaře,a je to celkem kotel z ruky,ale supr terén,možná proto,že to je turistická trasa

            0 0
        • Wojtek  

          tak co lidi,líbí  se vám terrain Zlína?

          0 0
          • roud  

            Se s tebou nikdo nebaví co ? ale jo máte to u vás hezký :O)

            0 0
      • hampik  

        …je to z vyjížďky 7.2.09. Fotky nic moc, ale na kouknutí to stačí.

        0 0
      • hampik  

        … a ještě jedna poloretro…

        0 0
        • Wojtek  

          :-Dneopakuj:-E

          0 0
        • roud  

          kola máte pěkný ;O]

          0 0
          • hampik  

            …terény taky, ale teď tak 50cm sněhu. těším se na jaro… Hodím ještě něco s podzimu. Jsou to Hostýnky směrem od Zlína JS a uprostřed je Hostýn s chrámem. Je to foceno 1.11.08.

            0 0
            • roud  

              kopečky to u nás neni :O(

              0 0
              • hampik  

                …řekl bych ti, dojeď v létě a já tě povodím. Jsou to malé hory, ale je tu spousta kouzelných míst. A navazují na ně Beskydy a tam už je to těžší.. Jezdím MTB od roku 90, jezdili jsme do Alp, Dolomit, ale do těch našich Hostýnek se rád vracím.

                0 0
                • roud  

                  bohužel k vám je to víc než z ruky :O( ale člověk nikdy neví kam se v životě dostane :O)

                  0 0
                  •  
                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                    0 0
    • Wojtek  

      tak co? kdy dáme nějakou jarní pohodovou vyjíždku?

      0 0
      • hampik  

        …Wojtku, mrkni se na www.cyklosportchropyne.cz a máš tam vítání jara. Víš co to je? Super akce…

        0 0
        • Wojtek  

          jj,došlo mi to mailem,ale rodiče asi nepojedou,a já? v tom případě asi taky ne

          0 0
        • zskal  

          To se jede z Kroměříže na ranč v Kostelanech? Jede se po asfaltu nebo někde terénem?Ještě jsem se této akce nikdy nezúčastnil, ale rád bych se přidal…

          0 0
          • hampik  

            …jj, jede se z Kroměříže na ranč v Kostelanech. Ono záleží na počasí. Kdo přifrčí na silničce, jede po asfaltu a kdo na MTB, tak buď terén nebo asfalt, záleží na chuti. Dojezd je v Kostelanech na ranči, kde je posezení, poplkání, prostě vše v přátelském a uvolněném duchu.

            0 0
      • hribik A1  

        zajtra asi pojdem tym smerom, tak az chces tak sa ozvi na icq

        0 0
        • Wojtek  

          no,dopoledne mám závody,bežím 10km,ale možná bych odpoledne něco dal,nějaké pohodové tempo

          v kolik pojedeš?

          0 0
          • hribik A1  

            o 12tej som tam, mozno aj cosi prv…potrebujem byt do tmy doma…a odtial asi na provodov a smerom na brod…tak neviem ci stihas…zrovna zajtra to bohuzial moc prekladat nemozem, lebo potrebujem byt pred 6 vecer doma

            0 0
          • Wojtek  

            tak sem doběhl  30ze 48,což je pro mě  úspěch

            0 0
            • hribik A1  

              1 000 000

              tam som dneska bol u vas, fucalo tam jak svina…inac pohodicka…

              0 0
    • Wojtek  

      hojte,potřeboval bych poznat nové terény kolem zlína,byl bych rád,kdyby  sme se někdy sešly a projely si nějaké vaše oblíbené terény

      co takhle příští vííkend?

      0 0
      • beeker  

        to si baba a chceš jet s ňákýma babama, že píšeš SME SE SEŠLY A PROJELY ??? :-D

        0 0
      • Corbett  

        Příští týden se jede Slušovický okruh. Malá nezávodní akce i na B-F párkrát propraná. Myslím si, že tento okruh svými terény můžu určitě zařadit mezi nejlepší v okolí Zlína. Jak se tu pořád motám, tak už je i lépe značený. Přijeď a uvidíš.

        http://slusokruh.webpark.cz/mapa.php

         
        0 0
        • beeker  

          Taky jsem tu stránku někde našel, dobře že jsi to tady vzpomněl, jestli bude pěkně tak to možná zkusím. Jak je to značené a jak ty cestičky nad Slušovicema vypadají? Proježděné to tam nemám, tak nevím

          0 0
          • Corbett  

            Přemýšlím jak ti popsat cestičky kolem Slušovic. Rozhodně to není žádná pohodička. Prvních 15 km jedeš vlastně pořád do kopce. Pak je to hravá houpačka až do cíle. Prudké výjezdy, prudké sjezdy, hodně zatáček, mírně kamenité, občas nějaký kořen. Singly střídají lesní cesty. Jsou tu místa v minulosti zdevastované od lesních mašin. Dnes je mezi dírami od lesních strojů vyjetá peprná cestička a tyto místa mají své kouzlo. Převýšení odpovídá skutečnosti a je to z 95% terén. Po silnici se pouze vyjíždí a dojíždí do Slušovic. Pak je ještě jeden kraťučký úsek přes točnu na Podkopné Lhotě. Nejsou to lesní magistrály jak na hlavních turistických tepnách v Beskydech, nebo třeba v Hostýnkách. Je to velmi pěkná trasa a solidní akce, kde nejde o vavříny, ale o to se protáhnout na biku v pěkné přírodě.

            http://www.bike-forum.cz/…il-4979.html

            http://www.bike-forum.cz/…l-14393.html

            0 0
            • hampik  

              …je to bráno jako antizávod. Kdo chce tak valí, kdo ne jede si na pohodu. Čas se měří podle kostelních hodin… Ale posezení po akci, teda po projetí cílem, bývá velmi zrádné!!!

              0 0
            • zskal  

              Včera jsem si tu trasu projel a musím uznat, že všechno co tu Corbett napsal fakt sedí. Je to trasa krásným prostředím, jen je škoda, že se do ní sem tam dostanou blázni se čtyřkolkama (viz. foto 1) – ale možná to byl i traktor abych zase někomu nekřivdil. Pokud mi do toho nic nevleze, tak v sobotu určitě přijedu…

              0 0
              • Corbett  

                Také jsem přemýšlel při průjezdu tímto místem, kdo to způsobil. Je fakt, že čtyřkolky a motorky se tu nasírají pořád. Před rokem dokonce nějaká místní domobrana na hřebenu za Kopřivnou postavila sérii barikád. Dopláceli na to ale všichni, než se postupně rozebraly. 

                0 0
                • hampik  

                  …jede někdo zítra Slušovický okruh? Akcí je moc, ale tato je naprosto ojedinělá, ale  svým způsobem naprosto originální… Super trať, super lidi, super atmosféra. Je tady kouzlo starých bajkerských časů a naprosto žádná komerce…

                  0 0
                  • Wojtek  

                    nejedu,ale rád bych si s někým potom prijel tu trať

                    0 0
                    • Wojtek  

                      *projel

                      0 0
                      • hampik  

                        …bylo to opět super!!!! Sluníčko, déšť, na Kopřivné kozy, v cíli opět to co má být, no co k tomu víc říci? foto bude …paráda…

                        0 0
                  • kovar  

                    nejedu, nemohu, dcera dnes měla teplotu 313,25 K. Leda že by do zítřka přestala topit.

                    0 0
        • TinkTink  

          Skoda ze je zrovna clenska schuze Cemby.

          0 0
        • TheIF  

          Hm to nevypadá špatně. Uvidime jaké bude počasí…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.