• Otto

    Tak mě inspiroval příspěvek o schodech v Brně… Jak jsou na tom zlínští bikeři. Zajímavé jsou tu v podstatě troje schody. Schody do podchodu od Tržnice (mám sjeté) Schody poblíž pálenice u Máců… tam sem v půlce letěl, ale na starém biku s cantileverama. No a nejjednodušší asi sjezd od bývalé chemické průmyslovky vpravo směrem ke stavárně vedle Stadionu mládeže. Tak něco připište, a? jsou nové mety :o) (a možná i nový rám…)

    0 0
    • enjoy  

      nikdy bych neveril ze takova banda drsnych a zkusenych bikeru bude tak vyplacana ze sjeli schody:-))

      0 0
      • mastihuba  

        třeba to bude tím že my lon?áci jezdíme víc po lese než ve městě. Holt dědina je dědina všecko má svoje.

        0 0
      • Pá-dlista1  

        Taky na to koukam jak puk. Sjizdet schody me bavilo jako malyho kluka (jeste mensiho nez ted:) jen se zaslapavaci brzdou. S horakem mi to prijde jako uplne zbytecna vec. Jo takhle skocit si do druhejch schodu… to uz je aspon poradny niceni materialu a muze se ti i neco stat, ale normalni schody jsou delany proto, aby tam chodili pesaci. Proste se pesky prochazeli. Jako na pesi zone. Tak co tam chcete delat s kolem? To musi byt hrozna nuda a jedine vzruseni je pri vyberu zbytecne zniceneho velomaterialu.

        0 0
        • enjoy  

          ale tak neco na tom je.clovek jede z kopce a trochu to drnca.tak ma clovek asi pocit ze se neco deje a ze je dobrej.na schodech fakt nic nevidim,ikdyz me to teda docela bavi.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Me je lito kola. A kdyz bych to dal, abych z toho neco mel, by mi ho bylo lito jeste vic (a taky mam strach). Kdyz uz pres ne jedu, tak si je zkousim davat v sede nebo co nejpomalejc, ale abych jeste jel nebo jen s kratkejma zastavkama. Soutez kdo pomaleji je na dlouhe zimni vecery :)

            0 0
            • enjoy  

              me posledni dobou bavi zkouset dostat se po schodech spis nahoru,bokem:-).no ale to budu muset trenovat:-).skakat mi to moc nejde,spis stylem predni,zadni:-)

              0 0
              • wraftler  

                skusal si schody schadzat po zadnom (v manuale?) taku modru rit som este nemal…

                0 0
                • enjoy  

                  to zkousim na kratsich skoro vzdycky.sice jsem sebou jeste neprastil,ale zase nerikam ze to v tom manualu udrzim nejak dlouho:-)

                  0 0
          • fousac  

            co te muze bavit na sjizdeni schodu??? udela to drdrdrdrdrnnnc a hotovo… akorat to cloveka natrese.. to me fakt nebere… to jeste tak kdyz je tech schodu rozumnej pocet (cca 4 :), aby se daly skocit…

            0 0
            • enjoy  

              hele jenom proto ze to neumis me nemusis schazovat:-).to je jako bych se divil co te muze bavit na silnicce:-).si dobre pamatuju jak jste byli vyplacany ze jste sjeli schody na zeleznicnim moste:-)

              0 0
              • fousac  

                u toho sem nebyl.. a ani nehodlam…

                0 0
              • mastihuba  

                No pro vás je to nuda. Po cestě na škopek přejedete 15 šalinovejch ostrůvků, přeskočíte 8 bezdomovců a sjedete patery schody. Já holt takový atrakce u baráku nemám, tak se nedivte že su z toho vydřenej.

                0 0
            • rock  

              Taky jsem z toho docela vedle … když už to opravdu jinak nejde a zavazí v cestě, tak snad, možná … ale abych je vyhledával ?

              0 0
              • enjoy  

                bys musel zit v praze.tady je jich spousta a nektery vypadaj moc hezky:-).jestli nekdo z vas jel treba nuselsky schody… nerikam ze jsou tezky,ale je jich hodne:-).a nebo pod stalinem… jinak teda asi nema cenu vysvetlovat proc jednoho neco bavi a druhyho ne,ze?:-) ti taky nerikam ze nechapu jak muzes nosit fousy.a nerikej ze je to prakticky:-)).to je pro fouse,kdyby to nebylo jasny:-)

                0 0
                • rock  

                  Asi máš pravdu, přece jenom bydlím na dědině a mnohem více mi přirostly k srdci lesní stezky … třeba bych mluvil jinak, kdybych žil uprostřed města …

                  0 0
              • Otto  

                Ahá, tak se pánům omlouvám… Nemyslím si, že je to pro vás nějaký problém, ale v době kdy jsem se to poprvé pokoušel sjet(pět stupňu po 12 schodech, sem tam vypadlé dlaždice i kus betonu), jsem nikoho jiného po tak dlouhých schodech jet neviděl, a na horáku jsem jezdil asi rok a půl.Takže mě to posunulo minimálně tak, že to že když nevím jak to sjet a vypadá to nesjízdně , ještě neznamená že to nesjedu. Samozřejmě že nějaké lesní sjezdy jsou náročnější, ale tohle bylo pro mě to, čím to začalo. Něco ve stylu…No já nevím…tak jo..nějak to dopadne. P.S. už si beru štít proti kamenům. co na mě budete házet :o(

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Rok a pul na kole a nesjede schody… jak nemecti lyzarsti sjezdari ve Spindlu :)

                  0 0
                  • enjoy  

                    celej zivot na kole a porad na nem neumi jezdit(podle vlastnich slov):-)

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Zadnej ucenej z nebe nespad. Clovek se porad uci. P.S.: Jsem na tom stejne :)

                      0 0
                  • mastihuba  

                    píše že je sjel. ?? Si zas nějak sedím na vedení.

                    0 0
                  • enjoy  

                    jsem nad tim premyslel a na schodech snad ani nejde spadnout ne?ledaze by se mi utrhly ruce z riditek,ale to bych musel bejt hodne vystrasenej aby se mi neco takovyho stalo.

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      Kazdej sport je tak nebezpecnej jak drsne ho delas. Spadnout jde celkem lehce. Nahore pri naskoku zavadis pedalem o zabradli nebo si tuknes zadnim kolem, pri dopadu neudrzis riditka, velka rychlost te vynese na plosinku mezi schodama atd. atd. Si vzpominam jak spadnul kamos. Sme si tak naskakovali do schodu a on skocil zadnim kolem 22 schodu, coz by nebyl tak spatny, kdyby jich tam celkem nebylo 24 :(

                      0 0
                      • enjoy  

                        njn.ale ja myslel spis sjizdeni:-)

                        0 0
                        • Pá-dlista1  

                          No tak dobre :) Ty plosinky mezi te muzou pekne rozhodit nebo se ti muzou zavrit riditka kdyz najizdis pomalu (a blbe:). Kdyz je clovek sikovnej, dokaze spadnout vsude.

                          0 0
                      • goofy  

                        kamosh treba sebou seknul, kdyz sme jeli nejaky sjezdik, a po jedne devadesatce nasledovaly schody. nejak to chlapec v tom naklonu a rychlosti neustal…

                        0 0
                    • blue  

                      ho ho… kdysi davno, to jeste byly moje bikerske zacatky, jsem na nabrezi pri sjezdu schodu z mostu na naplavku predvedl komicke cislo „sjezd schodu brichem na sedle s nohama za sebou ve vzduchu“ :-))) hned na zacatku mi vypadly obe nohy z prilis povolenych SPDcek, ale i v tyhle krkolomny poloze sem to ustal a ty schody sjel :-))))

                      0 0
                      • enjoy  

                        tak to je moc dobry:-).no vidis a jiny maj problem je sjet normalne:-)

                        0 0
                • enjoy  

                  ja nevim co na to rict no.ja proste ze schodu respekt nemam.z tezkyho sjezdu jo,ze schodu fakt ne.nezalezi na tom kolik maj stupnu ani kolik jich je,ale na tom jak jsou strmy a tim padem jakej mas strach:-)

                  0 0
                  • McBlacky  

                    hele pořád jsou v našem city resty ve sjíždění schodů… takže nějakej respekt taky je ne? Co třeba z Výtoně na náplavku ty bez zábradlí, nejsou těžší než ty se zábradlím kerý jsem už dali, ale :-)

                    0 0
                    • enjoy  

                      no mas pravdu:-).ale ja se nebojim.to prijde az na to dojde:-)

                      0 0
                • rock  

                  Házet se nebude. To, že to nechápu a neprovozuju ještě neznamená že nerespektuji fakkt, že každému na biku může bavit něco jiného …

                  0 0
    • TinkTink  

      Vis ze todle jsem nikdy neresil?

      Hele…co takhle neco jinyho

      Na HT sjet schody pod nadjezdem na jiznacich…

      Abych upresnil – schody maji naprosto dokonaly casovani…podminkou jsou jakekoli jine pedaly nez naslapy… – takze krasne setrasaji…fakt parada :))..

      Na fullovi to neni ono…zkousel jsem to na 190/150 a fakt nuda.....

      0 0
    • BH  

      rad bych videl toho, kdo ty schody u Macu sjede, ja tedy ani nahodou. Shody u Chemicke jsme jezdili v ramci CP MTB, nebyl to takovy problem.Myslim si, ze JS je spousta zajimavych schodu, kde se da pekne jit na usta

      0 0
      • hanz  

        schody u máců jsou jako všechny jiný, prdel za sedlo a jedeš

        krutě vypadaj schody z fryštácký hráze dolů pod ní, ale nikdy jsme je nejeli protože nevíme jestli zezdola vede jiná cesta než zase do těch schodů a krom toho je to jen kodrcání.

        0 0
        • TinkTink  

          ony ty schody nejsou kruty, kruty je to zabradli u nich :o))…jeste mam v zive pameti debatu nad tim, kde bychom se zahakli a leteli :o)

          0 0
          • hanz  

            njn-ono jet po 50cm širokých schodech a z jedný strany mít zábradlí může bejt dost zajímavý…hlavně pro přihlížející

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.