Data GPRS Twist neomezeně -problémy

19 nepřečtených
  • Pekáček

    Chtěl bych se zeptat kdo z vás používá k přístupu na internet předplacenku Twist s měsíčním „paušálem“ na data neomezeně. Do léta jsem měl od kamaráda půjčenej Eurotel data nonstop a pak si pořídil tohle, líbila se mi předplatitelnost služby. Ale už od začátku mám problém s připojením, prostě dost často nechodí data, minutu, dvě, pět, deset. Volal jsem operátorovi a do třech dnů mě informovali o odstranění problému. A nic. Jiná SIMka. Taky žádná změna k lepšímu. Signál naplno. Nepomáhá restart kompu ani mobilu. Používám Win XP a originál sériový kabel a nebo na starším notebooku Win 98 SE a infraport. Dík za vaše odpovědi.

    0 0
    • Bobo  

      To je u TM běžný. A když jim tam zavoláš, tak z tebe ještě udělají blbce, že se to nikomu jinýmu než tobě nestává. Nemám Twist, ale data nonstop k tarifu a velmi vážně uvažuju, že se na TM vykašlu a pořídím si to samý u Eurotelu – právě kvůli těm trablům, co popisuješ.

      0 0
      • Pekáček  

        Hm, kdyby bylo Go předplatitelný na data neomezeně jako Twist, bral bych to hned… Jinak se divím, že Oskar pořád spí. Mám jeho paušál a to věčný přehazování SIMek mě nebaví.

        0 0
        • Bobo  

          No to sice GO asi nemá, ale ET na to mají za nějakejch 7kil měsíčně jakejsi spešl paušál. Spíš bych měl obavu z rychlosti, u toho TM přecejenom když už to náhodou chodí, tak díky tomu GPRS speed+ to fakt docela valí (teda Down, Up nic moc)

          0 0
          • kolombo  

            Já mám ten Eurotel na samostatném čísle a samostatném GSM modemu. Je to pomalé, ale funguje to. Největší problém je nahodit spojení, nějak podivně si to ověřuje heslo, ale pak už to běží, klidně několik dní bez výpadku. Ale má to šíleně vysokej ping a ta rychlost nic moc. Na poštu, web a ICQ to stačí.

            0 0
        • pavitas  

          data nonstop na o karte ale existuje: http://www.mobilgo.cz/…op-uvod.html

          0 0
      • fousac  

        ve vlastnim okoli vidim, ze ani s ET si u klasickeho GPRS nepolepsis… akorat je to jeste 2× pomalejsi…

        to pekacek: co mas za mobil?? ja mel taky problemy, ale ted se siemensem M65 uz to beha super a jeste sem nezaznamenal jedinej vypadek.. pripojeni bezi i nekolik (tzn. 4–5) dni v kuse (dyl sem nikdy nemel pusteny PC), stazeno pres 3GB dat za mesic bez poruchy..

        0 0
        • Pekáček  

          Siemens Me45, S45i… S Eurotelem to chodilo porad a s Twistem to zlobi, tak to asi nebude modemem. Jak ctu, nejsem sam.

          0 0
          • fousac  

            neco uz se resilo tady: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

            porad si myslim, ze problem bude v kodovani u Tmo… ty rychlejsi protokoly (co ET nema) budou delat neplechu, zvlast u starsich telefonu s 56kbps modemem, ktery na to nejsou pripraveny…

            nekde zkus pucit M65 nebo S65 a otestuj.. kdyz budou problemy porad, mas nejspis spatnej signal..

            0 0
            • enjoy  

              fakt to nebude telefonem ani signalem.to by museli mit spatnej telefon skoro vsichni.

              0 0
              • Pekáček  

                Hm, nekde psali, ze by mohlo pomoct nastavit v pocitaci rychlost pripojeni na min, ale v tom se moc nevyznam.

                0 0
                • biker007  

                  me (a minimalne vim o jendom dalsim clovekovi) pomohlo u Euretelu Data Nonstop nastavit rychlost pripojeni na hodnotu, na kterou se zdaleka s GPRS nedostanes. delalo se to v nastaveni serioveho portu (pokud mas seriovej kabel tak fyzickeho, pokud USB tak virtualniho). po naistalovani ovladacu tam byla rychlost omezena na 9600 kbs a taky to rychlejs nechodilo.. stacilo rucne zvysit na max. (u seriaku 115kbs) a clovek vyuzival plnnou „rychlost“.

                  0 0
              • fousac  

                telefonem to rozhodne bude… siemensy x50, x55 a x60 nemely spolehlivy pripojeni, novy x65 uz ho maji… vyzkouseno u nekolika lidi a na nekolika exemplarich telefonu…

                0 0
                • enjoy  

                  telefonem to spis muze byt,bych rekl… ty ses furt samej siemens:-),existujou i jiny telefony,funkcni:-). ja mam LG a to delalo to samy,co je tu popsano.a pochybuju ze vsichni co jim to dela maj LG nebo siemensy:-)

                  0 0
                  • Bobo  

                    Nokia nebo Siemens, sériovej kabel nebo BT, všechno stejný. Nechce se mi moc věřit, že by to bylo telefonem.

                    0 0
    • enjoy  

      presne proto jsem to zrusil.neveril bych ze si dovolej prodavat neco tak nefunkcniho

      0 0
    • davidak  

      chtel bych si poridit ten eurotel- moh bys mi, prosim napsat zkusenosti, rychlost a cenu pausalu?dik.

      0 0
      • Pekáček  

        Spis by ti poradil nejakej „Eurotelista“. Aktualni ceny najdes na jejich webu, v prodejnach a letacich, rychlost asi krapet mensi nez u T-Mob. a spolehlivost znacne vyssi.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.