• Tchenda

    Neví někdo o někom kdo vyrábí mtb tříkolku nebo nějaký adaptér ke kolu pro postižené, kteří mohou šlapat, ale mají problém se stabilitou?

    0 0
    • Otaku  

      mozna tahle Nemecka firma http://www.wulfhorst.de/index.php?… Mrkni do products

      0 0
    • onegear  

      Zauvazuj o mtb tandemu.

      0 0
      • Tchenda  

        TO je pro tátu. A ten chce jezdit s vrstevníkama po Třeboňsku.

        0 0
    • DyEm  

      viděl jsem silniční závodní – jezdí s ní mám pocit Winkler kolem brněnské přehrady. Potom jsou pro seniory tříkolky (možná snad i čtyř?). MTB jsem neviděl a ta stabilita nebude moc slavná

      0 0
    • sraldo lattrinny  

      Jednou se touto myšlenkou nadchl kámoš. Na netu jsem vyš?oural nějaký výrobce ale spíš ve Státech. Chtěl jsem kontaktovat přímo výrobce rámů, ale nějak z toho sešlo. Prej na Košumberku (léčebna)mají tříkolku kterou používají pralympici.

      0 0
    • mspalek  

      Taky jsem cca před 2 měsíci sháněl informace o o tomtéž. Volal jsem ke Štěrbovi a tam mě odkazovali na mechanika jménem Ouborný (doufám, že jsem jim rozuměl to jméno dobře), ale měl zrovna dovolenou. Má to snad být člověk co jim staví rámy. Bohužel pak přišly nějaké finanční výdaje, tak jsem to celé posunul na pozdější dobu a nevolal tam. Ale jestli by dokázal pomoct opravdu nevím. Když tam budeš volat tak dej vědět, jak jsi dopadl. Já bych do toho šel asi taky, ale až někdy v únoru.

      0 0
    • Tom-T45  

      Myslím, že název vlákna docela odpovídá, tak to šupnu sem.

      Tohle na mě dneska vybaflo na facebooku: https://www.facebook.com/…hnakole2019/

      Případně zde: http://hrochnakole.cz/

      0 0
      • Fran-tic  

        pročetl jsem si rubriku „z lékařských zpráv“ a úplně mě zamrazilo. Sice jsem šetřil na fénixy trojky, ale seru na to pošlu mu to.

        0 0
        • Tom-T45  

          Taky jsem mu něco poslal. Osobně ho neznám, ale je hodně pravděpodobné, že jsem ho už někde potkal, jenže, kdo by si všímal nějakého invalidy na tříkolce :-(.

          Jinak to vypadá docela nadějně, za 2 dny tam už má čtvrtinu.

          0 0
          • Fran-tic  

            smutné je, že to jsou lidi, co by si nikdy na to nedokázali vydělat a i za 100 jsou vděční. Tak snad mu to aspoň vyjde takhle.

            0 0
      • xtonda  

        A co jako, moje máma má po nepovedené TEP kyčle při níž došlo k paréze nervu nohu hodně oslabenou a málo stabilní, na normálním kole nemůže jezdit, mám tu taky dát číslo účtu?

        0 0
        • Tom-T45  

          Tondo moc nechápu smysl Tvého komentáře. Pokud nechceš přispět, tak Tě samozřejmě nikdo nenutí. A naopak, pokud Tvoje máma potřebuje něco, co by jí pomohlo udržet se v aktivním životě a na co jako rodina nemáte, tak máš plné právo zřídit si dárcovský účet a požádat o pomoc třeba zde.

          Já jsem sem ty odkazy hodil, protože mi to přišlo inspirující. Člověk, který měl v životě velkou smůlu to nevzdal, ale snaží se bojovat a navíc se v jistém slova smyslu jedná o velmi aktivního cyklistu.

          Jinak je to i zveřejněné i přímo na stránkách města Šternberk: https://www.sternberk.eu/…se-i-vy.html

          0 0
        • ziki007  

          S „a co jako“ přístupem Ti nikdo nepomůže, až to budeš potřebovat… Nebreč, založ mamce transparentní účet a sbírej. Slovy klasika – karma je zdarma.

          0 0
      • Tom-T45  

        Motivační video nejen pro ty, kteří ve třiceti potřebují elektrokolo, aby je po vyjížďce náhodou nebolely nožičky.

        Jinak za 2 týdny od spuštění sbírky už bylo vybráno přes 90 tis. Kč. Na transparentním účtu je jako dárce uvedený např. i Ivan Langer, takže pokud někdo z Vás přispěl, vězte, že jste v dobré společnosti :-).

        0 1

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.