• Otto

    Teď jsem se vrátil od Kamlera…má je tam za velmi sympatické ceny – cca 3700 a 4700. Jsou s němi již nějaké zkušenosti?

    0 0
    • McBlacky  

      a jakej to je rok? výprodej nebo férová cena?

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Ja vim akorat, ze jim jde hrozne rychle dolu elox (nitridace).

      0 0
    • Pekáček  

      Myslim, ze tunit nepotrebujou. Pokud je to skutecne jen prepracovany model XC Pro E 02, staci nalit jiny olej do Duro D a nebo seridit utlum u Duro E. Model 02 mel nohy tvrdochrom a manzety, funkce perfektni. Jestli budou tyhle stejne, sel bych do nich. Jak je to s cernenim nohou netusim, musel bych to videt. Skoda, ze nemaji cepy na V brzdy.

      0 0
      • McBlacky  

        se ještě uvidí co na to ta nová manitou splice, která bude konkurovat duru, u indiána umí i levnější vidle přimět k chodu (axel) a cenově začínají být zajímavý. E02 by mohli modifikovat tak, že vyhodí ty gumový tyčky a dají progresivně vinuté pružiny+přepracují dorazy, tlumení je v poho, držák to je velkej…

        0 0
      •  

        hm mozna kdyby suntour nemel povest jakou ma. tak by se to prodavalo, jenze kazdej radsi priplati/sezene od kamarada jetou/ za kvalitu od M&M a pod.

        0 0
        • wroum  

          doted byla hlavni sila SR v prodeji na novych kolech, takze se prodavalo dost. myslim ze kdyz se bude timhle tempem zlepsovat, brzo se dotahne na stale se zhorsujici M. myslim ze manitou zacina tusit novou konkurenci a proto alespon zlevnuje. kazdopadne ostatni vyrobci museji do budoucna pocitat s tim ze nebudou 3 ale 4. takhle nejak to vidim. otazka je jen jak dlouho to bude trvat.

          0 0
          • Pekáček  

            No mě se Marcoška podruhé vrátila ze servisu, nejdřív lupala noha v korunce a po výměně nohou/korunky/krku mi nějakej bordel uvnitř poškrábal nohu. Teď mi „JEN“ přelisovali obě vnitřní nohy. Vezmu vidli, zapružím. Na vnitřních nohách se udělaly dva kroužky od špinavého oleje a viděl jsem tam i malou kovovou šponu!!!!!!!!! Renomé značky a servisu u p. „B“ je alespoň u mě nadobro ztracený.

            0 0
            • Karaya  

              No jo, když B. je známej lempl… Kdyby mu u M. dali kopačky a zvolili někoho schopnějšího, to by bylo…

              0 0
              • Pekáček  

                Kdybyste viděli ty jeho zápisy o provedené opravě. Prvňáček by to napsal líp a možná i rovně. Nechcete je někdo zveřejnit? Jinak tentokrát chyběla položka „nový olej Motorex“, tak mi tam asi z vaničky (s bordelem) nalili ten vylitej.

                0 0
                • Karaya  

                  Možná bychom mohli zkusit napsat přímo do M. Kdyby nás bylo víc a pokuď tam nejsou socialisti, tak by to mohlo zabrat…

                  0 0
                  • RomanH  

                    Ja uz jsem do M. psal a popisoval jsem jim situaci s Bartonickem v CR (po te, co se v nekolika informacnich mailech na nej odkazovali). Potom uz mi od nich nic neprislo…

                    0 0
          •  

            No a z toho vyplývá to nejlepší pro nás zákazníky, jen a? se firmy snažej, jinak sr suntour se podle mě taky zlepšuje tim, že děla pro M par oem modelu, z kerejch se da něco vypujčit a vylepšit a pak to dělat pod SR

            0 0
            • Pekáček  

              Já myslel, že jsou to elastomerky a la MG 91, 92 a tak, kovový pouzdra, tvrdochrom nohy, štelování předpětí jako „emgéčka“, ale bez takovejch těch „teploměrů“, design podle Marcocchi. Co by na nich bylo ryze taliánskýho?

              0 0
              • Vilém  

                Letos se na Taiwanu delaly vsechny modely rady EXR,EZ,Z1 Drop Off a trekingove TXC.

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Tak to zas prr. Jednalo se jen a pouze o 8 OEM modelu. Treba od Z1 Drop Off to byly jen Comp a Triple. Tak to zas nehazej vsechno do jednoho pytle. Tam to bude az letos (05) :)

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.