Lada Kozlikova konci v repre CR :-(

71 nepřečtených
  • rasto

    ach jo, kdy uz se mafie ze svazu chytne za nos????? http://www.sport.cz/04/11/34.html

    0 0
    • mosquito  

      a neslo by ji nejak podporit soukrome ? nerikam ze se citim na jeji sponzoring ale jako fanda cyklistiky bych par kacek dal, protoze je to vazne skoda

      0 0
      • Gudeloupe  

        Doufam,ze se nekdy vrátí,ale za stávajících podmínek to asi není možný…

        0 0
    • Jenda  

      trosku mi to pripomina co se delo na jare v bezeckym lyzovani – Neumanka malem taky nereprezentovala jenze ta ma vyhodu ze preci jenom je o trochu vetsi hvezda nez Lada. Kazdopadne je asi neco shnileho ve svazu cyklistickem:-(

      0 0
      • biker007  

        neumanka este tu reprezentacni smoulvu taky nepodepsala..

        0 0
      • Flier  

        Myslím, že i v plavání to je podobné… V Česku umíme makat, sportovat atd., ale managing je dost slabina.

        0 0
    • J.A.V.  

      Nejhustější na tom je, že podle toho jak ten článek zní, někdo na svazu zinkasoval 6 mega a vykázal to jako že na Ladinu přípravu. To je skoro na kriminál. Ale v tomhle státě…

      0 0
    • MartinXC  

      Lado, běž si za svým a dej si poradit od lidí, co už si podobnou anabázi prošli. Když si svaz (tedy spíš někteří vyžírkové) neumí vážit talentů…

      0 0
    • Volf  

      Já si myslím, že to nejde ani o mafii, spíš, že tam sedí banda bolševiků, která nebude věci dělat jinak. Dřív byla reprezentace povinná a basta. Dám srovnání se školstvím. Tam je jediný čtěstí, že je škola, alespoň základní taky povinná, protože se na spoustě škol učí jak za Franc Josefa. Svět se prostě změnil, ale starýho psa novejm kouskům nenaučíš.

      0 0
    • vasil  

      nepřipomíná vám to kauzu sosenka – nějakou dobu pozpátku

      0 0
    • M@rtin  

      Já nevím, ale myslíte, že je vše tak černobílé a že názor jedné strany stačí. Já myslím ,že většinou na takový problém musí být dva a že něco v nepořádku je i na straně Lady. Soudě alespoň podle toho co se ke mne doneslo.

      0 0
      • gomolka  

        A co se k tobě doneslo ???

        0 0
      • Beeda  

        Nevim co se ktobe doneslo ale podivej jak svazy funguji viz. Fotbalovy a podplaceni, Neumanova a lyzarsky, Korka a kdo s nim jel na OH (maser, technik), Valenta pred OH a po OH atd… Cili u Kozlikove to vidim podobne, viz muj prispevek v treadu Kreuziger…B. PS. napis co se k tobe doneslo…

        0 0
        • M@rtin  

          Sorry ale informace jsou nepublikovatelné – shodil bych svůj zdroj (a o to opravdu nestojím). Chtěl jsem jen upozornit na to, že skutečně většinou je potřeba zjistit i informace od druhé strany, seznámit se s jejmi názory. Když o někom prohlásím, že je takový a makový – taky mi nebudete věřit a nejdřív se podíváte a zjistíte si o koho se jedná.

          0 0
          • blue  

            zato tvoje prohlaseni o nepublikova­telnosti tvych informaci ti dodava veliky serioznosti :-)

            0 0
            • M@rtin  

              Nepokuším ze sebe dělat mistra světa, děda vševěda a kdo ví co ještě.

              Pouze mi poslední dobou začínají vadit rychlé soudy!

              0 0
      • Vojtíšek  

        Jestliže si něco platíš sám a za medaile nedostaneš nic a pak ti někdo řekne, že do tebe nacpal 6 milionů a přitom si z toho neviděl ani floka (nebo možná je, ale hodně malou poměrnou část), to by tě nenaštvalo?

        0 0
    • Man  

      V suvislosti s tymito informaciami dost dobre nechapem, preco Svorada zmenil svoj pas zo slovenskeho na cesky. Zeby u nas bol este vacsi bordel na zvaze cyklistiky? Je to dost pravdepodobne. Som rad, ze som „len“ hobbik a nezivi ma cyklistika.

      0 0
      • J.A.V.  

        Myslím že to bylo proto, že A. bydlel v tý době už dlouho v Brně, B. jeho žena je češka? (to jen spekuluju) C. a to hlavně, ho zrovna reprezentace ani prostředky na přípravu netrápí mám ten pocit.

        0 0
        • Man  

          aj ked su Tvoje argumenty logicke a pravdepodobne, moju verzia tiez nie je vylucena. Niekedy mam pocit, ze Vas my Slovaci v niektorych veciach predsa len predbiehame. Ked sa totiz u Vas nieco poserie, tak u nas to vo vacsine pripadov posrate uz davno je.

          0 0
          • J.A.V.  

            :-))) dobrý…

            Když o tom teď ještě s odstupem přemejšlím, mám pocit že se Svorada rozhodoval v jiné době – bylo těsně po rozdělení republiky a nějak se rozhodnout asi musel a na slovensku v té době přece jen vládl Vlado I a to bylo pro spoustu lidí silné kafe. Svorada mám pocit zdaleka nebyl jediný kdo přijal české občanství. Ale nechci tu řešit nějakej nacionalizmus :) Pro mě je člověk buď blbec, nebo se s nim dá vyjít a všechno ostatní (barva, pohlaví, národnost aj.) není důležitý.

            0 0
          • radek z BF  

            hele, že vy jste nám nasadili do čela svazu cyklistiky Slováka :-))))

            0 0
            • Man  

              Vlado, sme odhaleni :-))) Ale nie, do toho hovna ste si tentokrat pomohli sami. Nemozme predsa za Vas robit vsetko…:-)))

              0 0
      • BH  

        Tak nevim,ale jeste jsem neslysel o nejakem amikovi, ze by se dobrovolne vzdal reprezentace sve vlasti, u nas je to jak na bezicim pasu,hokejisti, fotbalisti, Neumanka a ted i Lada. Neni to trochu vizitka naseho pokriveneho -svejko-vlastnectvi?I kdyz Ladu chapu a uznavam, ze Svaz je spolek gauneru, nemohu vsak souhlasit s teatralnosti takovych gest.Nejlepsi by bylo zrusit vrcholovy sport, coz nakonec udelali i ve Starem Recku a byl na par stoleti pokoj a nebo vsechny ty hvezdy nakopat… a at reprezentuje ten kdo opravdu chce.

        0 0
        • radek z BF  

          no dyt…at reprezentuje ten, kdo si na to vydela sam a panove ze svazu at si za penize od statu a Sazky (statem podporovsbny sazkovy monopol) pro sportovce vozi svoje funkcionarske pr… po svete… A ohledne toho, kdo z amiku se vzdal reprezentace: jmeno lyzare Stanlyho Heyera je Ti znamo? nebo jinych lyzaru, co meli/maji americke obcanstvi…?

          0 0
          • BH  

            takze si myslis, ze je to od Lady spravne a koneckoncu Ty vidis tak dobre do celeho problemu? Nechci se zastavat Svazu, ale Tebe nestve to neustale premlouvani nasich zaprdenych hvezd, aby milostive reprezentovali­.(viz. silnice, MTB…) A uplne natvrdo, co ta Lada letos dokazala takoveho, aby pred ni vsichni padli na zadek? A to se nebavim o nasem „Medovi“, Langovi a jim podobnych hvezdach.

            0 0
            • radek z BF  

              tohle je B-F, ne „Stadion“ :-), takže fotbalisti, hokejisti a jiné mediální hvězdy s minimální gramotností tady nediskutujme… Do problému Lady nevidím, ale věřím spíš jí než bafuňářům ze svazu…Ona něco dokázala, (a jiní vloni i letos taky), pánové ze svazu nic… Snad jen ta fraška vloni o krále cyklistiky byla lepší než Aréna Bolka Polívky… Pokud je ona profesionální cyklistka, a oni profesionální konzumenti peněz na cyklistiku, a? jde, kam se ona a její trenér rozhodnout. To nemá s vlastnenectvím nic společného, jsem přesvědčen, že z bab na silnici je nejlepší a neodchází proto, aby byla jinde v repre…Pokud jí na MS jako odvetu za interview v Noci s Andělem nezajistili ubytování ani stravu, má recht. Přeju jí, a? vydrží, protože je dobrá…což se o soudruzích ze svazu říct nedá… Howgh…

              0 0
              • BH  

                pokud se tyce fotbalistu a spol. souhlas.Pokud se tyce problemu Lady nevidim to tak jednobarevne a to jsem s ni kdysi trenoval na Malorce( kdyz zacinala) a znam radu veci ze zakulisi nasi „velke cyklistiky“, vcetene jejiho trenera,ktereho si velmi- velmi vazim ,ale to je jina zalezitost. Me vadi ta moda „sebebicovani“ a nebo" ted Vam vsem ukazu" tedy koncim v repre a vsichni se… Vybrala si pritom blby cas, tato sezona ji nevysla.

                0 0
                • Beeda  

                  ehmm 5. misto na OH a sezona nic moc jo?, jen kdyby to zajeli kluci.. Podle mne je to tak, ze mi ti jeste ze svazu ukazeme, po bolsevicku holcino!…B

                  0 0
            • Vojtíšek  

              Docela se mi líbí, jak z ostra se do problému dokáže opřít diskutér, který neuvede ani svoje jméno, ani věk, nenapíše o sobě ani zbla a pod anonymním nickem BH je velký frajer…No nic proti tomu, od toho asi net je, aby se mohl každý vybít :-))

              a navíc si dokáže i skvěle protiřečit:
              BH (02.10.2004 23:36:27)
              > > > Kreuziger je mistr sveta!!!
              Off topic je to fantasticky vyskledek.2 ju­niorsti mistri sveta. Bohuzel svaz cyklistiky je tak zabetonovany, ze cyklistika z toho nevytezi vubec nic. To by musela nastat defenestrace cinovniku a nastoupit tam opravdu schopni manageri, zatim svaz funguje jako dobra zaopatrovna a cestovka pro par bafunaru. Na cyklistiku kaslou.tato situace je bohuzel ve vsech disciplinach.

              Nechceš se svazu zastávat, nebo se ho teda zastáváš? :-))

              0 0
              • radek z BF  

                …děkuju Ti, že ses mě zastal, náčelníku :-))))

                0 0
              • BH  

                to je blbost, neprotirecim si, ja se svazu nezastavam, ale ja se bavim o voze a ty koze. A pravo na nazor mam ne? Pokud Ti tak moc vadi, tak to proste necti, jo?

                0 0
                • enjoy  

                  to by se asi Lade nelibilo,kdyby vedela jak ji nazyvas:-)

                  0 0
                • Vojtíšek  

                  Já to čtu a vidím, že argument, který jsi ty nedávno použil, ti z úst někoho jiného nevoní a brojíš proti němu.

                  PS: tak to sem nepiš a já to nebudu číst, OK?

                  0 0
                  • BH  

                    Vojtisku,vykasli se na navazeni do druhych. Hezky zbytek dne, koncim tuto diskusi s Tebou, nema to reseni,nejsi schopen pochopit vo co go..

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Já se přiznám že to taky moc nechápu…

                      0 0
                      • BH  

                        jezismarja, tak jeste jednou a sanad uz srözumitlne: 1.vadi mne, ze Kozlikova dela gesta typu „vzdavam se repre“.To si myslim , ze neni spravne, nebot se domnivam, ze reprezentovat by mela byt pro dotycneho nejvyssi cest a tak pod. Totez me vadi i u jinych nasich sportovcu 2. Ovsem tim nezpochybnuji, ze na Svazu je bordel a ze je potreba tam udelat poradek .V tom je muj nazor porad stejny Omlouvam se vsem, kteri na to maji jiny nazor. Howg

                        0 0
                        • Vojtíšek  

                          Ono to zatím vypadá, že ona tu možnost naznačila a chtěla, aby svaz jednal o lepších podmínkách pro ženskou cyklistiku (samozřejmě, že hlavně pro ní :-)) Ale nakonec to svaz vyřešil tak, že se toho chytnul a reprezentace ji vzdal sám. To jen tak, co jsem z tisku (neříkám, že mu věřím) pochytil.

                          Tobě taky hezký den.

                          Co se Kozlíkové týče, tak si myslím, že skromnost je hezká věc, ale zase nechat si kálet na hlavu taky není možné. A když je někdo dobrej, tak holt musí jít skromnost stranou :-)) A podle mne ona dobrá je o tom se snad diskuze vést nemusí, ne? To mi spíše vadí přeplacení hokejisti, fotbalisti a tenisti, to jsou všechno primadony a přitom, co se sportovní hodnoty a vyvinutého úsilí, se to moc s vrcholovou cyklistikou nedá srovnávat.

                          0 0
                          • Vojtíšek  

                            Ono je to těžké takovou situaci hodnotit takhle od stolu, když člověk nezná všechny podrobnosti.

                            Proto mne Tvůj odskudek L.Kozlíkové tak překvapil.

                            0 0
                            • BH  

                              Vicemene souhlas s tim jsi naposled uvedl. nechme se prekvapit co z toho nakonec bude.Osobne si myslim, ze se obe strany sejdou a v pratelskem ovzdusi uzavrou smir.

                              0 0
                              • Vojtíšek  

                                K tomu bych jen dodal: my to nevyřešime :-) a hlavně na naše ježdění maj tyhle věci stejně prdlajs vliv…

                                0 0
                          • enjoy  

                            nejsem fotbalista a ani k nim nemam nejak blizko,ale to si asi delas prdel:-).si zkus nekdy aspon jednou presprintnout hriste.na ceste zpatky se ti bude tak motat hleva ze by ti mic asi hoodne prekazel:-).a jeste jedna vec.je to teda davno,ale davali v bedne takovou exhibici s fotbalistama,tu­sim pepsi to sponzorovala a ti primadony se tam z hoodne velky dalky strefovali do panaku.sem si rikal to je blbost to nemuze nikdo trefit.sem se trochu splet:-).spis bych rekl ze mit nejaky um v noze je tezsi nez mit vydrenou formu.

                            0 0
                            • Vojtíšek  

                              Fotbal vůbec neberu jako sport. Jo jsou to machři a to se ví, že to s míčem umí, ale ty prachy prostě nejsou adekvátní a ani se to nedá s mnoha jinými sporty vůbec srovnávat.

                              U mě je to pouho pouhá hra. Bohužel je prostě hrozně populární a tudíž jsou tam největší prachy. Já osobně bych na fotbal v životě nešel (a to pomíjím všechny ty rowdies) a ani v televizi ho nemusím. To je na dlouhou debatu o tom kam sport a hry (fotbal, hokej, tenis etc) dopracovaly a tu nemá cenu rozvíjet, neb by se nedošlo žádného kloudného závěru. To je skoro to samé, jako nechápu proč se točí tolik prachů ohledně módy, kterou považuju za stejně zbytečnou jako vrcholový fotbal. Nemám nic proti tomu, když si chlapi začutaj, ale všechna ta FIFA, korupce, krachy klubů, horentní sumy za přestupy, atd z toho je mi fakt na blití.

                              0 0
                              • enjoy  

                                kdyby nebyl fotbal tak by na svete bylo vic valek.chlapy se proste potrebujou nejak vyjadrit.pruser je to ze iracani ani americani nejsou ve fotbale zrovna mistri sveta. ja to vidim tak,za mas pravdu s tim kolik berou atd.,ale na druhou stranu by bylo nefer kdyby brali min,kdyz se v tom tocej takovy prachy.

                                0 0
                                • enjoy  

                                  ne vyjadrit,ale vyradit:-)

                                  0 0
                                • Vojtíšek  

                                  Tuším, že to bylo v Kolumbii, či ký prdeli a tam vznikly nepokoje, či snad občanská válka kvůli fotbalu …

                                  0 0
                                  • enjoy  

                                    nekecej…:-)

                                    0 0
                                  • ph  

                                    v kolumbii zastrelili fotbalistu, ze nedal/zavinil gol. jo, jiny kraj, jiny mrav.

                                    0 0
                                    • McBlacky  

                                      zatímco jinde tě zastřelí klidně jen tak …

                                      0 0
                                    • Thidney  

                                      taky v tamních končinách oběsili rozhodčího na brance

                                      0 0
                                      • ph  

                                        no, kdyz blbe piskal?

                                        0 0
                                        • Thidney  

                                          se mi nejvíce líbí model nasazování rozhodčích, který platil v začátcích hokeje v kanadě – rozhodčího deleguje domácí tým a v případě,že je nespokojen s jeho výkonem může sudího vyměnit v průběhu zápasu. Myslím si, že je to model, který by se měl vrátit a nejen do hokeje. Bylo by to zajímavější.

                                          0 0
                                      • rock  

                                        To možná nabyl tak úplně blbej nápad :-) …

                                        0 0
      • Thidney  

        ono to bude celý ještě zašmodrchanější, než jsem si myslel http://sport.idnes.cz/sporty.asp?…

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Pravdepodobne jine zdroje, preklepy atd. ale chronologicky jsem se z medii dozvedel, ze do Lady investovali 6 milionu pak uz jenom dva, jeste vcera 1700000 a ted uz jen 1070000,– Vsak mi se k te pravde jednou doberem :)

          0 0
          • radek z BF  

            :-)))

            0 0
          • Volf  

            Klasiský postup našich médií. No, ale položil jsem si základní otázku, která zní. Co se stane pokud Lada Kozlíková nebude reprezentovat, o co přijdu já, stát, svět, cyklistika. Nechci být cynik, ale myslím si, že se nestane vůbec nic.

            0 0
            • Man  

              to si vystihol pekne, ale da sa to povedat o ktoromkolvek sportovcovi, nie len o Kozlikovej.

              0 0
            • Vojtíšek  

              Minimálně přijde svaz o nějakého toho sponzora

              0 0
              • radek z BF  

                a není ten model náhodou třeba jinak? třeba, že svaz prošutruje (účelově a smysluplně :-))) peníze od státu a z výtěžku Sazky (jako státem definovaného monopolu), a sponzory a? si shánějí sportovci sami, když teda potřebují i oni peníze? :-)))

                0 0
    • blue  

      kdyz uz jste nakousli tu Neumannovou, tak zrovna vysel o ni a penezich clanek v Tydnu…

      http://blue.sweb.cz/…annova01.jpg http://blue.sweb.cz/…annova02.jpg

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.