treztry s umělohmotnou přeskou

12 nepřečtených
  • vlk

    Kdo zvás má tretry s umělohmotnou přeskou.Zajímala by mě životnost té přesky.Jak dlouho tretry s přeskou máte.Jezdím celoročně a bojím se ,že by mi praskla.

    0 0
    • Jester  

      Mám Diadory s dvěma přezkama na každé botě. První přezka mi praskla po 7 letech. Druhá odejde teď (8 roků). Za tu dobu mají najeto přes 50t km. Respektive nepraská přezka, ale umělohmotný pásek, který přezka napíná. Výměna je naprosto bez problémů. Po těch 7 letech jsem v kšeftu koupil balíček náhradních dílů za 500Kč, kde byly myslím 2 přezky + 2 pásky. Díval jsem se na ty Specialized a na stránkách píšou, že mají výměnnou přezku, takže bych se toho nebál. Jinak přezka je opravdu komfortní zapínání, ale boty s dvěma přezkama už bych si nekoupil (oni se koneckonců ani nedělají), ta jedna přezka při delších tripech moc tlačí do nártu.

      0 0
    • Volf  

      Trochu mimo mísu, ale před pár rokama jsem si koupil brusle s přezkama a při prvním hokeji jsem si jednu urazil o mantinel a druhá praskla po zásahu pukem. Prostě měl bych strach, že je někde rozbiju o šutr. Jinak vozím Diadora Gego se dvěma sucháčema a tkaničkama.

      0 0
    • rasto  

      sidi challenger (model 1995), 1 prezka+1 suchac, najeto 20kkm. sidi eagle4 (model 2002), 1 prezka+2 suchace, najeto 8kkm.

      s obema totalni spokojenost. jezdim XC. zda se mi, ze jde o neznicitelne prezky. prezek se neboj, vydrzi vic nez suchace, ktere po nekolika letech zeslabnou. na rozdil od prezek ;-)

      0 0
      • MARIN  

        SIDI … prezka a kolecko. Za 9 let pouzivani absolutne zadny problem s prezkou. Dodnes je pouzivam na trenazeru.

        0 0
    • ddd - andy  

      Jenom se pridam, prezky drzi jak pribity, dva roky zavodni nasazeni, dalsi rok na trenink a porad pohoda..

      0 0
    • Jenda  

      perzky na adidasech mi odejdou asi na tech botach posledni – mam dojem ze zivotnost prezky je fakt vyssi nez boty jako takovy:-) jo na MTB

      0 0
    • HonzaV  

      Boty Shimano – 1 prezka + 2 suchace, 1 rok spokojeneho uzivani, zadny problem s prezkou, jenom jednou trochu zamrzla , vyresil to fen.

      0 0
      • vlk  

        takže na ježdění v zimě raději tretry bez přesky?

        0 0
        • MARIN  

          je to stejny jako kdyz ti v zime zamrznou treba tkanicky, jakmile se dostanes do tepla je po problemu

          0 0
    • JFB  

      tretry SCOTT, jen prezky (po trech na bote). na jezdeni je to v poho, jen sem jednu urazil a vymena byla na ****… takze priste uz maximalne po 1 jedne prezce:-)

      0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Sem měl SIDI Genius 2 a vydržely 8 let. Za tu dobu umělohmotnej pásek nerupnul, najel jsem na tom něco přes 160 000 km. Někomu ale prdnul už po 2 letech. Dost se to ničí při přepravě v batohu třeba. To chce ty boty nahrubo zapnout, aby se nemohl o něco pásek zychytit a zlomit. Už beru jen boty s přezkama, sucháč nechci.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce