tretry specialized sport nebo comp -poraďte

29 nepřečtených
  • vlk

    Vybírám mezi tretrami specialized Sport(SPT MTN-R ) na www.specialized.cz/…oduct_04.php?… a mezi tretrami specialized Comp (CMP MTN) http://www.specialized.cz/…oduct_04.php?… Poraďte mi které a proč.Opravdu se nemohu rozhodnout.

    Díky

    0 0
    • Thidney  

      z těchto bych bral COMP – maj pevnější patu a jsou celkově tužší

      0 0
      • enjoy  

        jeste tuzsi?to jsou pak chudaci vsichni ti co maji nejaky shimana nebo ostatni.me se zdaj spesly hodne tuhy.a pevnejsi pata znamena co?podrazky maji oba stejnou.

        0 0
        • Thidney  

          pevnější patou jsem myslel tu svrchní část boty, která obepíná patu

          0 0
    • PePu  

      Sport nemaji moznost vazani tkanickami, nemaji zpevnenou spicku (to se hodi, kdyz uz musis nekdy pesky, napr. mezi kameny-vyzkousel jsem v Dolomitech), nemaji neoprenovy jazyk. Ja vozim Comp (barva cerveno-bilo-cerna jako 04 Pro), segra ma Sport. Rozdil v tuhosti podrazky jsem v obchode nerozpoznal (test ohybem v rukou). Pokud je budes porizovat ted ve sleve, tak proc ne comp.

      0 0
      • vlk  

        no právě o ten neoprénový jazyk mi jde.mají ho děrovaný a tak se bojím, že přes to potáhne ještě víc než u těch sportů.Když máš možnost porovnávat-které sport nebo comp jsou na tom lépe proti větru, nebo které z nich více větrají.Podrážka se mi u nich zdá být taky stejná.

        0 0
        • PePu  

          Proti hodne silnemu vetru (a horsimu pocasi vubec) uz jsou lepsi navleky. Mnohem vic nez jazykem vetraji kolem nej – takova sitovina. Ten neoprenovy jazyk je komfortnejsi (aspon mne vyhovuje vic). Pod tim na Sportech se asi budes vic potit. Pokud nejsi zmrzlik na nohy (a to ja docela jsem), da se v pohode do 10C jezdit (pripadne vemu tlustsi ponozku 5–10C nebo navleky), pod tyto teploty uz radeji nejezdim-kolena :-(. Jestli ti vadi toto, tak bych urcite bral Compy.

          0 0
          • Lister  

            Tak to já jsem asi super zmrzlík na nohy. Mám ty sporty a pod 15 stupnů kosnu v jakékoliv ponožce. Za to v létě je to paráda. Fouká v nich dost.

            0 0
    • filipes  

      Vozil jsem 3 roky compy, celkem OK. Sporty jsou uz docela turisticka backora. Ani ty Compy nejsou zadny zihadla, spis pohodlny botky na celodenni jezdeni. Je to kuze, docela se vytahly, pozor na to.

      0 0
      • Lister  

        Tak jestli sporty jsou turistická bačkora, fakt nevím. Podrážka je celé plastová a moc se neohýbá ani při chůzi. Doma nosíš asi španělské bačkůrky.

        0 0
      • PePu  

        Jde o to, co od treter vyzadujes. Muzes mit supertuhou podrazku,ale po par hodinach jizdy te budou tlacit chodidla (az do kreci apod.)-je to IMHO dost individualni. Vytazeni zatim nepozoruji-jen musim behem jizdy parkrat upravit utazeni (hlavne leve boty, ta se mi povoluje a nesedi mi idealne, ale ja mam nejak krivou levou nohu a s nepresnym utazenim mam problemy ve vsech botech, prava noha je jak v bavlnce).

        0 0
    • senožrout  

      COMP 05. OPRAVDU SE VYPLATÍ SI NA NĚ POČKAT. ALESPOŇ JÁ TO TAK UDĚLÁM!!! KDYBYCH KOUPIL TEĎ DRBAL BYCH SI PAK HLAVU…

      0 0
      • vlk  

        no a ty víš jak budou vypadat?Mě někteří prodejci tvrdí, že příští rok budou úplně stejné jako ty letošní a že proto nesnižují ceny.Hoď sem kdyžtak odkaz na nějaké obrázky nebo informace o specialized 05 tretrách nebo mi je pošli na mail novaktt@centrum.cz

        0 0
        • PePu  

          co zkusit treba…vyrobce http://www.specialized.com/…qSection.jsp?…

          0 0
          • vlk  

            dík už jsem to taky našel, na českých stránkách na které jsem se díval jako první nebyly.No tak teď je to rozhodování ještě těžší.Myslíte že s tou karbonovou podrážkou budou lepší než ty s klasickou no a teď už vůbec nevím sport04, comp04, nebo počkat na 05 comp

            0 0
            • PePu  

              Dost zalezi na tom, kolik jsi ochoten zainvestovat. Modely 2004 mozna pujdou sehnat ve sleve az budou i 2005 (uz mozna nebude takovy vyber ve velikosti/barve). Zapinani plastovou packou Comp 05 ve mne nebudi duveru (nejspis neopodstatnenou, moc jsem to nestudoval). Ty s karbonem budou drazsi-tipuju min. 3500Kc.

              0 0
              • vlk  

                no nechtějte vědět jak ale dostal jsem se k cenám.Comp 04 mají vyprodávat za 99 doláčů comp 05 za 109 doláčů a comp carbon za 149 doláčů.Ty pro si už nepamatuji.

                Myslíte že ta umělohmotná klipsna na 05 bude lepší nebo spíše k horšímu.Myslíte, že se bude lámat?Ty karbonové ji nemají.A myslíte že je lepší karbonová nebo klasická podrážka.Výrobce sidi se ke karbonu moc dobře na podrážkách bot nevyjadřoval.

                0 0
                • vlk  

                  jo už jsem to znovu našel.Ty ceny jsou tady http://www.specialized.com/…qSection.jsp?…

                  0 0
                • Thidney  

                  přezku považuju za výhodu – dá se v pohodě za jízdy povolit/dotáhnout po jednotlivých zubech karbonová podrážka – nemám názor neměl jsem nic takovýho na nohách, ale nekoupil bych ji, protože mi moje boty příjdou s dostatečně tuhou podrážkou

                  0 0
        • senožrout  

          Je to na webu výrovce. Comp05 jsou Pro04 a budoz za cenu Comp. Tedy za necelý 3000. Přesku měly většinou boty okolo 5000. Kdo má Pro a zlomil přesku, a? se ozve… Jinak Comp 04 budou Sport 05 za cenu Sport, tedy cca 2300. Tak nevidím důvod proč teď ve výprodeji kupovat Comp 04, když ho zlevněj tak na 2000. Jestli kupovat karbonový boty, já myslím, že to až tolik smysl nemá. Když pominu prodlouženýho pinďoura :-), tak uprímně, kdo z nás je fakt potřebuje… Pdle mne Comp05 za 3000=ideální volba

          0 0
    • vlk  

      poddotaz.Myslíte, že se časem ten neoprénový jazyk na comp vytahá a bude pak plandat?

      0 0
    • BostonGeorge  

      Vozím COMP. Je to vynikající tretra. Navíc je vynikající možnost přidání tkaniček. U sportu to myslím není. Jsou super tuhý, drží nohu. Prostě samé nej......Jdi do nich.

      0 0
      • vlk  

        jo tak už spíše přemýšlím o comp 04 nebo comp 05.U 04 se bojím, že se ten neoprénový jazyk vytahá a u comp 05 že mi zase praskne ta přeska.

        Roztáhly se někomu ty comp04, nebo drží stále svůj tvar a velikost.

        0 0
        • vlk  

          no jinak ceny mám asi sport04 1900 com­p04 2300 a comp 05 budou příští rok asi okolo 2800–2900takže to šplhá po 500 kč.Jestli se ta 500 vždy navíc vůbec vyplatí.

          0 0
        • PePu  

          Po 2,5–3tis. km se vytahly natolik, ze jsou akorat. Po delsi dobe nevim-filipes tvrdi, ze se mu vytahly, ale mozna jsou ted z jineho materialu, nez byly pred 3–4 roky (tezko rict, zda k lepsimu nebo k horsimu). Ja bych se vytahani nebal-to by sis pak nemoh' nic koupit.

          0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.