• Dub

    V recenzích jsem nenašel kolonku „přilby“, tak bych se přimlouval za její zavedení. (proto kategorie to admin) Jinak když není nic v recenzích, tak se musím zeptat. Sháním přilbu, ale je pro mě velmi důležité, aby byla dobře odvětraná v kombinaci s rozumnou cenou a štítkem. Procházel jsem starší příspěvky a celkem jste chválili Uvex Supersonic RS. Já uvažuju i o Bell Delirium (model 2004 je teď za příjemných 1490) Samozřejmě nakonec koupím tu, která bude nejlíp sedět, jde ale o to, abych vybíral fakt jen z těch dobře větrajících… Teď mám nějakou cca 5 let starou Giro a pot ze mě jen kape. :o(( Takže jaké máte zkušenosti?

    0 0
    • cabbage  

      hele prilba vetra jen kdyz skrz ni proudi vzduch:

      1. musi mit kudy proudit takze se koukej po otvorech
      2. aby proudil tak se musis pohybovat dostatecne rychle- ve vyjezdu kde se nejvic potis se ti to skoro nepovede.(sice hlavou ohrivas vzduch ktery stoupa ale to moc neochladi)

      takze si nemysli ze te velky otvory v helme zbavy proudů potu radsi si kup celenku- ta docela pomaha

      0 0
      • mosquito  

        a nebo si kup prouteny kosik :)))

        0 0
        • Jogador  

          Stačí obič helma od Authora, a zručná vrtačka NAREX, vem si vrták, tak 15mm, a vrtej, pude to dobře, je to měký, čim víc děr, tím líp to větrá, a na účinosti přilby Author to nepoznáš, stejně je naprd…:)

          0 0
          • mosquito  

            jo vrtacka je dobrej napad … ale je problem ze pak praskne kdyz neni v dobe vrtani vyztuzene … nejlepsi je to nekomu vrtat primo na hlave :)

            0 0
        • lempl  

          jezdil sem ve slamaku, a moc to nepomaha:/ ale to prouteni by mohlo mit lepsi aerodynamiku:))

          0 0
    • M@rtin  

      Já osobně jsem s tím taky dlouho laboroval a nakonec jsem koupil Giro Pneumo. Přilba musí mít otvory nejen v předu ale musí být tak konstruovaná aby měla kudy proudit podél hlavy k otvorům vzadu (při nulové rychlosti to samozřejmě asi moc neproudí)
      Slušný výběr přileb včetně slev je http://www.bikeexpert.cz/

      0 0
      • Lister  

        Slevy tam jsou, ale ty původní ceny jsou dost přemrštěný.

        0 0
        • enjoy  

          to jsi mi pripomnel co jsem dneska videl za vylohou intersportu.stal tam HT scott,rikam si ze vystavujou zrovna takovou plecku s judynou atd. a ono ejhle,ono to pry puvodne stalo 42 tisic a ze pry jako ted za 30.normalne bych se trhal smichy,ale nejak jsme byl spis nasranej ze si tohle ty smejdi dovolej.jo teda melo XT prehazku,tak asi proto.

          0 0
          • Lister  

            Tohle se dost často stává i u nás, hlavně třeba akční slevy na elektroniku a podobně. Jen abychom si rozumněli. Ty ceny s tou slevou jsou menší než ty oficiální, jen ty co tam oni uvádí jako původní jsou vyšší než normálně(u něk­terých o dost).

            0 0
            • enjoy  

              asi si to s nima pujdu vyrikat.a mam takovej pocit jestli to nahodou neni model 2003.to by si neco poslechli.me docela bavi tam obcas s nekym zajit a celkem nahlas komentovat jejich ceny na komponentech.oni si samozrejme myslej ze jsem nejakej debil co jenom blbe keca…,ale dobre vedi(no mozna ne,nevypadaj moc erudovane) ze jejich cenama si muzou podat ruku se sterbou.

              0 0
    • admin  

      pridal jsem do recenzi

      0 0
      • raceface  

        Mám Cratoni Zethos a pohoda, pěkně vypadá, dobře větrá, je za přijatelnou cenu a v kombinaci s čelenkou se ani proudy potu nedostavujou…

        0 0
    • jarka  

      Mám Bell Aquila a jsem maximálně spokojený.Nemá sí?ku, ale otvory jsou tak konstruovaný, že havě? jenom prolítne.

      0 0
    • Eila  

      giro pneumo a myslim ze vid odvetranou prilbu jsem nevidela

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.