• dawa

    Čau plánuju novou vidlici , jsem turista jezdím dlouhý štreky(80–140km) tak 50/50 terén silnice , chtěl bych aby byla citlivá i na menší nerovnosti tzv. žehlička , takže asi systém pružina-olej , cena do 10000 a Mám možnost koupit tuhle vidlu úplně novou , máte s ní nějaké zkušenosti bude se pro mě hodit svým určením ? Jo a dají se na ní sehnat ještě náhradní díly nebo mám jít radši do vidlice novějšího ročníku . Díky , D .

    0 0
    • wertigo  

      zkus mrknout tady: http://www.mtbr.com/…_21496.shtml

      0 0
    • Máca  

      Neuraž se, ale myslím, že je až moc dobrá – podle toho, cos napsal. Kdysi stála dost peněz, Z2 – starší, ale dost dobrý, kamoš ji ještě má, dost dlouho jsem mu ji záviděl. Otázka je cena. Pochlub se.

      0 0
      • dawa  

        9000 kc

        0 0
        • wroum  

          to je podle me az moc. realna cena, si myslim, je tak do 6000. sice je uplne nova, ale vlastne 5 let stara. neni zaruka…

          0 0
        • Máca  

          Tak to je asi opravdu dost, za 7000 by se dala. Je v podstatě po sezóně, za ty peníze pořídíš letošní slušnou vidlu. A? sleví nebo na to kašli. Argument, že tehdy stála 18 nebo 15 litrů neobstojí – je to vlastně 5 let stará vidla, ikdyž je dobrá. Dotyčný se na ni teda může klidně dalších 5 let dívat. Kdyby Ti k ní dal náhradní futra a těsnění(budoucí generálka), tak potom jo!

          0 0
          • dawa  

            Tak to nevím jestli Bartoníčka na tohle ukecám , už chápu proč na něj všichni nadávají . D.

            0 0
            • biker007  

              tak jestli to je Bartonicek tak to zu slevil celkem dost:))) pamatuju si ze mel na krame Z4-ku za cca 9kkc v dobe kdyz uz se dva roky nedelala.. a nova MXC nebo MX Comp stala skoro stejne.. mozna i min:)

              0 0
    • RomanH  

      I pres lepene nohy super vidle, akorat jak pisi ostatni – tu cenu bych zkusil uhnat na nejakych ± 7 000 Kc. Na druhou stranu, mozna bych do to sel, i kdyby neslevil. Jak jsem se dival po novych vidlich, tak asi v pripade nouze zmenim znacku. Kua, to je nas tak malo, co bychom chteli funkci vidli s otevrenou olejovou lazni, externim funkcnim tlumenim, pruziny v obou nohach, vahou do 2kg bez vsech zbytecnych smrdlatek, ktere delaji akorat slozitejsi udrzbu ? Ten uz zbyva jen FOX Vanila, Rond a Pace. Marzocchi, kam kracis…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.