• Marasek

    Jaky byste doporucili nebo jake mate zkusenosti s levnyma kotoucovkama(tak do 1500)?Treba shimana 475,hayesy hmx2 a dalsi?

    0 0
    • Vincent  

      Za tu cenu radsi lepsi vecka nez blby kotouce. Ale hmx2 ma kamos a rozhodne si na ne nestezuje.

      0 0
      • Orbis  

        Já mám na freeridu HMX-1 a po výměnědesek brzdí skvěle! Myslim že pár stojí 3500 Kč, možná my se nechaly sehnat levnějc. Ale za těch 1500 si kup radši pořádný véčka, jestli chceš hodně účinný brzdy, tak si vem LX nebo XT 03 a pořádný špalky (jó stará XT to byla kotva, kdyby nechytali vakl ale někomu vydrží někomu ne:() Jo k těm Hmx 2 nebo Shimanum kamoš je taky má a docela brzdí, ale když přesedlám na HMX 1 tak je to jako když máš véčka a hydraulický ráfkový.

        Jo ještě si myslím, že mechanický kotouče jsou jen pro image (právě proto je na freeridovy mám:)))))

        0 0
        • Maike_1  

          já mám mechanický promaxi a už mne vubec nebrzdí musím to dát do kupy ale jinak brzdili skvele

          0 0
          • gomolka  

            měl jsem mechaniky Tektra IO, nebyly špatný, teď mám klasický véčka od avidu a jsou tak o třídu lepší !!! Když kotoučovky, tak nešetřit !!!

            0 0
        • TinkTink  

          Hele…co mas proti XT 04? Ja jima mam osazenyho komplet bajka s KOOLSTOPama a jsem spokojenej jako nikdy pred tim…az dam kotouce na XCcko, tak pujdou na FRko…

          0 0
          • pitelboy  

            chces rict ze budes mit FR na Veckach a XC na kotoucich !!

            0 0
            • TinkTink  

              No…chci…v cem je problem? Muj XC bajk je to, co tuninguju…muj FR (apod na co vsechno se to da vyuzit) je na zbytcich co mam doma…takze podle mych planu bude muj druhej bajk presne v tedle skladbe: RS, Point, XTR, XT, Deore, Sram 5.0, Sram 7.0, Sun Race, PC 58, Truvativ, Sachs, Mavic, DT, Ritchey, Extrem (takovej predstavec domaci vyroby…), BBB, Token, VP, Shaman Racing, Continental, Michelin, Rubena, Pro Grip, Aligator…

              Tak takovy bude muj druhy bajk z pohledu vyrobcu :o))

              Proste kotouce budou na primarnim bajku, protoze ho mam rad…vecka budou na druhym bajku, protoze mi tu proste zbudou… :o))…

              PS: na druhym bajku, kterej mel 17", jsem letos dal 700km – prevazne zima/jaro…do snehu a soli se mi milasek tahat nechce… PS 2: druhej bajk bude „nizkorozpoctovy“

              0 0
            • enjoy  

              mam pocit ze to uz rekl. tobe se na tom neco nelibi?

              0 0
          • Orbis  

            Já proti XT 04 nic nemá, sám je na závoĎákovi mám. Já jsem jenomnaznačil, že XT 04 Byly tak silný, že bohužel pískali (měl jsem je 2 roky a nenašel jsem polohu, aby brzdili a zároveň nepískali)

            Jinak promiň Ó veliký TinkTink:)

            0 0
            • TinkTink  

              Pocitam ze jsi chtel napsat ze 03 byly tak silny, ze jo? :)) – ja myslel ze piskaly kvuli spatne konstrukci paralelogramu…ne?

              0 0
        • lubos  

          No, ja teda musim rict, ze pokud vaha neni dulezita, radeji tunovane mechanicke kotouce HMX1, nez Vcka.

          0 0
        • Marasek  

          A kde byl par HMX 1 za 3500? Na www.akcebike.cz maj jednu za 3000..

          0 0
    • X-biker  

      Tusim ze kamos koupil tektro novela 165mm kotouce (myslim) v nejaky akci pr+zadek za 2000 a brzdej mnohem lip jak hmx-1 kterych sem se nedavno konecne zbavil a hayes uz mi na kolo nesmi. Jinak tusim ze stoji 1500kc/ks. A pokud se teda nemylim tak to sou tektro novely. Ja se neska jestli si wzpomenu jestli ho potkam v lese juknu a jeste jednou to projedu a dam wedet.

      0 0
    • stumf  

      No ja teda mam tektro novela jsem s nima velice spokojeny,brzdi mi mnohem lepe nez kamosovy shimmana a kupoval jsem je za 2200.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.