Nemohu najít příspěvek o tepáku z Lídlu :-(

28 nepřečtených
  • MartinX

    Před týdnem jsem si tady na foru četl příspěvek o akčním tepáku z Lídlu. Doma jsem o něm tak nadšeně mluvil, že přítelkyně nelenila a při nákupu pochutin vzala jeden kousek pro mě. Měl jsem radost, která ochladla při zkoušení funkcí. Všechno fungovalo dle návodu, spousta funkcí a tlačítek – jak to mám rád, ale tep se najednou ustálil na 0, a? jsem posouval pás, jak jsem chtěl. Občas zakmitalo srdíčko, ale jinak shluss. Chtěl jsem se zeptal zda někdo nemá podobnou zkušenost. Dneska zkusím vyměnit v pásu baterku, kdoví jak dlouho byly tepáky ve skladě.

    0 0
      • MartinX  

        Moc dík, nenapadlo hledat pod slovem pulsmetr :-)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Neni zac :) Ja sem hledal jen to cos chtel. „tepák“ a zmacknul „hledej“ :) To by mozna byl podnet pro ADMINa, jestli by neslo implicitne zatrhnout „v textu“, protoze tam se pravdepodobne hleda nejcasteji a hlavne s nejvetsi uspesnosti.

          0 0
    • Daf  

      Pas od tepaku by mel byt navlhcenej v miste kde se elektrody dotykaji tela. Jinak to takhle muze blbnout.

      0 0
      • MartinX  

        …to abych se dopředu trochu zpotil :-)

        Taky dík za radu, zkusím to! Ale netušil jsem takové komplikace, nevšiml jsem si, že by moji spolubikeři prováděli při navlíkání pásů nějáké takové harakiri.

        0 0
        • Thorn  

          staci ti 5 minut jazdy a spotis sa dostatocne, neboj

          0 0
        • mosquito  

          mam na hrudniku srst a resim to tak, ze nez si ho nanandam tak srst v tom miste navlhcim vodou a to do doby nez se clovek spoti staci

          0 0
    • pcejka  

      …tady mas manual v cestine, i kdyz je to na asi starsi model (ten novej ma vyssi cislo), tak je to co se tyka funkci zcela obdobny: http://www.ls-electronic.de/…CZ-20488.pdf

      0 0
    • Pá-dlista1  

      A kdyby jste meli nekdo zajem o podobny tovar, tak tohle: http://germany.aldi.com/…06cde5bb.jpg prodavaji v aldi sued ode dneska za 18€ (cca 576Kc).

      0 0
    • jizby  

      Taky jsem si ho koupil. Ten problém s nulováním nemusí být jen ztrátou kontaktu. Stává se, že to způsobí i nějaká nepravidelnost v tepu. Ten comp vyhodnocuje z několika posledních tepů (asi pěti) a nějak si předvídá, kdy má nastat další. Když ten další leží mimo nějakou toleranci, hodí to chybu. Ale to by u zdravého nemělo být problém, mě to dělalo hlavně za klidu. Symbol srdce by měl pokud možno stále tepat. Naproti tomu se to dokáže vyrovnat s vynechanými tepy, pokud jsou pravidelné, ale nesmí jich být víc, než těch asi pět.

      0 0
      • dalimil  

        Sabotujte LIDL ! Jsou tu č… největší.Kácí stromy u svých marketů a chtěli po prodavačkách červené šátky v období menstruace.Fuck off LIDL.

        0 0
        • wroum  

          spravne. i kdybych mel chcipnout hlady, tak lidlu se vyhnu obloukem. uz jenom z principu!

          0 0
          • MartinX  

            A? žije Hypernova, Tesco, Penny, Albert a ostatní slušné a poctivé megaobchody :-)

            0 0
          • Bobo  

            Sice si nemyslím, že bych tím sám jako jeden něco změnil, ale od té doby, co nechali vykácet ty stromy a mysleli si, že v takové banánové republice jako je ČR jim to projde (bohužel prošlo), tak bych tam nešel nakupovat ani za prase. Z principu.

            0 0
            • blue  

              a ted si predstav, ze se jeden takovej novej Lidl postavi v celkem velky vesnici hned za hranicema Prahy, kde do ty doby byla jedna mala usmudlana samoska… tezko ty lidi presvedcis, ze tam chodit nemaj

              0 0
              • wroum  

                mas uplne pravdu. ja ale jako prazak mam moznost volby. takze budu sabotovat LIDL a taky uz nejakou dobu sabotuju CARREFOUR (svine nejvetsi).

                0 0
                • blue  

                  carrefour proc? kvuli ty kauze se zmlacenym fotografem? skoda, ze nikdy nikdo nebude vedet, jak to opravdu bylo…

                  0 0
                  • wroum  

                    byl sem tam na brigade (este jako student). donutili me obliknout si plesnivy hadry s logem Carefour (brutalne spinavy tricko) a nakonec po me chteli abych tam byl misto 8 hodin 10, jinak ze mi nepotvrdej pracovni list pro agenturu pres kterou to bylo a na jehoz zaklade vyplatej prachy. nakonec sem si rek ze 10 hodin vydrzim a ty prachy navic se budou hodit. nakonec mi ty svine potvrdily stejne jen tech 8 hodin. Takze ted do carefouru uz jezdim jen parkovat auto kdyz potrebuju.

                    na brigady sem pak chodil hlavne na nocni do SVOBODY, vetsinou ke snasecce nebo na odber z rotacky – pohoda pac tam kamos na ty rotacce dela 2.tiskare :-)

                    0 0
              • Bobo  

                No jo, to já chápu, však taky nikoho o tý svý pravdě nepřesvědčuju, ale hrozně mě se*e, co za sviňárny si všechno Lídl beztrestně dovoluje. Co oni si o nás vlastně myslí? Že jsme nějací podřadní debilové, co jenom slintají, když jim někdo ukáže Euro a posadíme se kvůli tomu před nima na prdel? Zajímalo by mě, kdy už někdo takovýmhle firmám ukáže, že jsou určitý meze, kam až lze zajít a že máme taky nějakou svoji hrdost. Beru to prostě jako takovou svou malou soukromou válku, ikdyž je mi jasný, že vítěz nebudu.

                0 0
    • Santus  

      Nulu mi ukazuje dost casto pod dratama(salina,tro­lejbus,vlak) a pochopitelne kdyz jsem dal od kola, jinak naprosta pohoda i pres moji znacnou srst.Ve meste jezdim malo, tak mi to tak nevadi.
      Tak me napada, jestli ta nula ma vliv na vypocet prumernyho tepu nebo ne? Asi ne , protoze potom by to pocitalo nesmysly.

      0 0
      • Thorn  

        U Sigma Sport sa nula nezaratava do priemerneho pulzu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.