• JohnLee

    Caute,jen me zajima,jestli to nekdo z vas jel a jestli ta akce stoji za to.Premyslim ze bych si zajel tu kratsi trat 54km. Na jakym to je povrchu? Pisou tam,ze se to jede za normalniho silnicniho provozu,takze asi dost po silnicich,coz se mi moc nelibi…prece jen Z-Max je celkem velka guma na silnici…:))) dikec vsem

    0 0
    • mastihuba  

      v provozu toho moc neni, tra? je zatim sucha(v neděli jak popel) Z max je teď asi zbytečně pomalý vzorek.

      0 0
    • MartinXC  

      Prvních pár km je po silnici, pak to zmizí do lesa a dál po lesních cestách (hlína, šotolina, asfalt). Kratší tra? bývá hodně plná → dlouho zasukovná.

      0 0
    • kovar  

      po silnici je to jen kousek po startu, jinak je ta kratší tra? taková nenáročná, milá a velice příjemná, nebo? většinou vede lesem. Krásné úzké pěšiny a lesácké zpevněné cesty. Ale nevím, jak za mokra a nevím jak při závodu, jel jsem tama za sucha mimo závod.

      0 0
      • MartinXC  

        Za mokra je Jedovnické bláto hluboké a lepivé ⇒ řídký vzorek na balónu.

        0 0
        • Daf  

          No ja to jel v roce myslim 2001 a to prselo. Tolik blata jsem si na maratonu dlouho neuzil. Horsi to bylo uz jen na sudetech ve stejnem roce :)

          0 0
          • RomanH  

            Ja to jel prave v tom roce 2001. Dokonce i na Pythonech jsem to prezil bez jedineho padu. Vubec se mi ta trat ale nelibila. Mozna proto, ze okoli celkem dobre znam a vim, ze jsou zde podstatne hezci useky (no tak ted znam i ty horsi), mozna se mi to zdalo tak spatne kvuli pocasi – po chvilce asfaltu Te to zavede do lesu a tam se porad motas dokola bez nejakeho technictejsiho useku a hlavne se neni na co koukat. Ja mam les moc rad, ale kdyz Ti chybi nejaka vyhlidka do okolni krajiny, neni to nic moc. A co se tyce oraganizace, tak nevim jak letos, ale tenkrat tam meli JEDNU vapku – dokazes si predstavit tu frontu na ni (pokud jsi nechtel dat totalne zabahnene kolo do auta). A gulas v cili by taky zahral (ted uz jej snad davaji). Jinak mi chybi v okoli Brna poradny maraton – je zde bud XC a na to nemam, nebo kratsi zavody (40–60km) a ty me moc neberou. Docela me to mrzi, protoze je zde spoustu hezkych mist, kde by se nejaka ta stovka dala najet.

            0 0
            • MartinXC  

              Třeba Krasem.

              0 0
            • Daf  

              Ja uz se tam nechystam nebylo to nic moc a navic to mam dost daleko. Taky jsem to jel na pythonech pekne jsem tam sebou svihnl na takovym rozbitym asfaltovym useku uz skoro v cili. Takze mam pamatku ta jizva uz nezmizi :)

              0 0
            • paww  

              A zkoušel jsi Hošekmotor tour v Líšni?? teď mi došel leták a myslím že je tam i 80km tra?.Jede se příští víkend. Loni jsem jel kratší. Co se týká trasy tak je podle mě hezká. Já mám navíc tuto stranu Brna rád (to platí i pro Jedovnice). mám raději závody kolem 50km. Jezdím asi hodně silově, protože při delších závodech v tom tempu tuhnu a ke konci se sotva vleču. :o))…ale já nejsem žádnej profík, mých loňských 3000 km bylo naprostý maximum, víc asi nedám, mám těch zájmů moc a času málo. :o)

              0 0
              • RomanH  

                Mam pocit, ze v loni se jela jen ta 50-tka. Letos tam je i 73 km, coz je sice fajn, ale podle mapy je to vetsinou po zpevnenych cestach, coz me moc nebere. Navic 11.zari jsou SUDETY (ale bohuzel, kamaradka se vdava a tak jdeme misto Sudet na svatbu). Jinak ja jsem jezdil vetsinou tech 5000km za rok, ale posledni dva roky s narozenim potomka se nedostanu na 3500km :o( Me prave nevyhovuje slapat ty 2–2,5 hodiny na plno, radeji se na kole flakam cely den.

                0 0
                • Máca  

                  Prd, byla tam i 80-ka, jel jsem ji! Pokud někdo však čeká kvalitu velkých maratonů (Král, Merida atd), asi se bude dost divit, loni to bylo dost děsný (značení, občerstvovačky měření času atd.) Letos to nepojedu.

                  0 0
                  • MartinXC  

                    Slyšel jsem stejný ohlas, taky se nechystám :-)

                    0 0
                  • paww  

                    se značením máš pravdu, byla to bída. Pět kiláků jsem se snažil setřást nějakých pět maníků a někde u Podolí jsem na ně stejně musel počkat, protože jsem nevěděl kudy jet. Dřív se místo toho jezdila Líšeňská masovka a myslím si, že to bylo lepší, alespoň z doslechu. Já to mám u baráku, takže asi pojedu ale máš pravdu že se toho dá hodně zlepšit. Záštita primátora asi není to kvuli čemu tam lidi pojedou, nehledě na to, že se kvuli němu minule opozdil start.

                    0 0
                    • Paja  

                      Taky jsem minuly rok lehce bloudil, ale pry to bylo tim, ze v zaveru nejaka svine odstranila cast znaceni, jinak se mi zda, ze se postupne uroven toho zavodu zvysuje, ale chtelo by to jeste zapracovat…

                      0 0
    • mastihuba  

      budete tam někdo na včerní zábavu? Po práci bych se stavil na pokec.

      0 0
    • davevi  

      ja to jel pred predloni a asfalt je jen po startu. Kdyz nezaprší tak je to suchý a bez bahna, ale jestli jo tak tam nech ten Z-max :-) Trasa je moc pekna a stojí to za to.

      0 0
    • peg  

      Já se tam taky letos chystám, ale nevím do čeho jdu. Jak je to moc náročný. Jestli jste jel někdo Přes tři vrchy Vysočiny, zkuste to porovnat. Tři vrchy byly docela maso. :-)

      0 0
    • tjuren  

      Pokud mohu srovnavat, tak z toho co jsem jel je Merida asi na urovni Rampusaka. Jak delkou tak profilem, tak i povrchem. Vetsinou cesty kde se vejde i traktor, zadna technika. Ja to tak mam rad. Z krale sumavy i drasala me po tech hodinach boli zada a ruce. Na Meride jenom nohy. Takze pokud si chces zazavodit a neznicit sebe a kolo tak to je docela dobry. Posledni rocniky vsak velky blato a to kazi radost.

      0 0
      • cegyna  

        tak tak, pane doktore… jen doufam, ze letos pojedete a nebudete se vymlouvat na nejakou prechodnou unavu!!! Jinak jsem to jel zatim pokazde, vetsinou bylo blato, ale anï tak to nebylo prehnane tezky, za sucha docela pohoda…

        0 0
    • JohnLee  

      Hehe…diky za info ohledne plastu,ale menit je stejne nemam za co…ja se chci pouze zucastnit a jen se projet na konci startovniho pole…:)) Od Brna je to kousek,tak chci zkusit svuj prvni zavod…:)) ja jsem se jen bal,ze tam bude toho asfaltu moc… mam jeste dotaz…JEZDI NEKDO S BATOHEM NA ZADECH pri zavodech? Ja netusim kam bych si mel dat napr plastenku,plast atd…mam cyklistickej batuzek…a jezdim s nim vsude…

      0 0
      • MartinXC  

        Žádné obavy z ba?ohu, taky ho vozím skoro všude. A v něm pytel s pitím, zdravotní průkazku, telefon, náhradní hadry, návleky, nějaké nářadí, toale?ák, musli tyčky, … prostě potřebné věci. jeden nikdy neví.

        0 0
        • JohnLee  

          Super…ja jen abych tam nevypadal jako exot,i kdyz asi budu,kdzy budu mit kapsace kratasy…:))

          0 0
          • tjuren  

            Naopak myslim, ze cyklistice chybi vice takovych, kteri neberou vsechno jako boj o prestiz. Nenech se tema rafanama znechutit pokud se na tebe budou divat s despektem.

            0 0
    • peg  

      Já nevozím vůbec nic. Buď zmoknu na sračku nebo když píchnu dotlačím to k nejbližší asfaltce nebo vsi. A tam mě naloží. A když se vymelu a rozbiju si hubu tak mi vždycky nějakej dobrák zastaví. Za což jim velice děkuji. A na závodech jsem vždycky pár ba?ůžkářů viděl. Takže klidně si ho vem :)

      0 0
    • forest  

      chtel jsem se zeptat, nemate jedno volne misto pro bikera z ostravska, spoluucast na benzinu jista

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.