• Vokrouzek

    Jestli má někdo zkušenosti s touhle vidlou, tak pište, přehánějte..... Můžu ju mít za 3000Kc. Jen se bojím, že mi nebude stačit (vážím 90kg), standartně sou tam pružiny do cca 77kg.
    DÍKEC

    0 0
    • Pitrz  

      Rozhodně při tvé váze bych ji nekupoval, i těch 77kg je přehnaných. Já ji kupoval a prodavač mi říkal ,že je ideální na mou váhu 75kg. Po měsíci jsem ji musel prodat, chodila až na doraz. Tvrdší pružiny stojí kolem 1000,. jsou označeny barvou podle nosnosti. Podívej se na progress cycle ti je dováží. Teď na vidli jezdí 50ti kilová holka a žehlí ji super.

      0 0
    • giant  

      Mám tuto vidlu a jsme celkem spokojený moje váha je 100kg.Musel jsem ale udělat malou změnu,totiž standardně do ní dávají červenou pružinu ta je do 77kg.Nechal jsem si poslat za 590,– i s poštovným žlutě označenou která je o dost tvrdší.Těď je v pohodě.Kdyby ale nebyla na kole při koupi šel bych určitě do Marzzochi.

      0 0
      • revish  

        A kde jsi to pero do vidle koupil???nemuzu ji nikde sehnat.Ani na progresscycle.cz dik za tip. Dan

        0 0
        • giant  

          nevím kde to sehnal.zašel jsem do krámu odkud mám kolo.Postěžoval si na vidlu objednal nové péro a za dva dny jsem jezdil na ní.Každopádně v progressu by ti měli poradit však to dováží.Zkusil bych tam volat né posílat mail.

          0 0
    • Vokrouzek  

      To vis,ze bych chtel radsi bombera,ale nejsou prachy:( Jinak s tou pruzinou asi nevidim problem-bracha dela v Alcomexu(vyroba pruzin) a muze mi jich umotat kolik budu chtit:)

      0 0
      • Pitrz  

        Tak do toho běž, určitě je lepší neř santurka ve stejné cenové kategorii. Teď jsem se určitě někoho dotknul :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.