vrazendy zmeny na stary znamy ceste

19 nepřečtených
  • M1R3K

    vcera jsem si jel cestou, kterou dobre znam (nebo jsem si to myslel)…celkem slusne jsem to svihal s tim, ze na mostku, co tam za chvili bude si pekne skocim (ten most je tim stylem, ze po strane dva tramy a uprostred to vyplnuje pletivo)…hop…kuk…na konci pletivo chybi…stihl jsem hodil mysku a prejel jsem po tramu…nak mi zacalo busit srdce :-) pak jsem v duchu dekoval, ze me kousek predtim zbrzdili pejskari…to je prvne, co jsem jim mohl podekovat.

    0 0
    • rasto  

      mne se stalo pred rokem neco podobne: hodil jsem drzku pres pricne lezici panely (asi v 30km/h). byly poskladany na ceste. ta nimi byla uzavrena. v 21:00 jsem je nevidel :-/ samozrejme to odnesl ram :-( (a moje brada – 6 stehu)

      0 0
    • moriarty  

      Na tohle jsou skvělí lesáci a jejich závory na lesních cestách hned za nepřehlednou zatáčkou. Nedávno jsem se pod jednu musel položit, protože jinak by mi zlámala ruce.

      0 0
      • Air  

        jo jo, to jsem na jare taky na ne nadaval! Pokacelli nejake stromy a nechali je s vetvema pres cestu v lese (na 2 km jsem asi 5× musel zastavovat a nest bajk), jeste ze to pak (jel jsem tam zas az tedka) odklidili.

        0 0
    • Martin  

      Jedu vám takhle po 14ti dnech z vlaku domů. Na zádech batoh, tma, čelovku nevyndávám, přeci to tady výborně znám. Švihám to z kopce a najdenou rány. Ti volové dali na zem dvojitýho mrtvýho policajta!!! Pánbůh stál tentokrát při mě, takže to odnesly „jenom“ takový ty partie, jak vás do do nich praští sedlo......:-)

      0 0
    • Volf  

      Zkus dráhovou cyklistiku tam tě nebude nic nutit předvídat, protože celej okruh budeš mít jako na dlani.

      0 0
      • McBlacky  

        a rovnou začnit něco brát, alespoň se dřív dotáhneš na špičku a budeš mít šanci :-)

        0 0
    • Karaya  

      To ja jsem jednou hodil krasnou drzku pres hromadu pisku asi 150 cm vysokou.. Jel jsem kolem stavby po kolejisti a automaticky po skonceni mlika jsem se vratil na asfalt.. Jenze ouha, ti volove slozili pisek az za mliko a okolo pulnoci jsem to jaksi prehlid. Bylo to tak necekany, ze jsem neudelal vubec nic a jak pytel brambor zustal lezet pres tu hromadu. Krome blikacky se nikomu nic nestalo :-)

      0 0
      • McBlacky  

        neužíval jsi náhodou nějaké podpůrné prostředky na snížení pozornosti a vylepšení nálady před jízdou :-)

        0 0
        • Karaya  

          to ne, ale jel jsem od tehdy jeste pritelkyne a domu uz to bylo jen slabejch 200metru.. Uz jsem prepnul na autopilota.. :-)

          0 0
    • Radek Broz  

      To nam se stava, ze jedeme lesni freeride, kterej perfektne zname a treba uz jsme ho i ten den jeli a na dopadech skoku, kam neni videt, jsou ruzny balvany, klady, obcas je nastrazena nejaka spicata klada tak, aby se na ni nekdo nepichl, na ceste jsou rozbity sklenice, na konci vetvich byvaji privazany pytle s kameny tak, aby vetev, pod kterou se da normalne podjet, byla kousek nize atd… Nekteri nasi spoluobcane delaji nas sport jeste vice adrenalinovym;-)

      0 0
      • pitelboy  

        no ja jel loni z Černý hory přes český NORT-sHORE (líávky) na Pardubky. A na 3km cesty/necesty sem přelez asi 40 stromů. Kdybch ten den potkl nakyho zasranyho krnapaka, tak bych ho umlatil sedlovkou !!!

        0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse