• Dreamer

    Zdravim,

    po prvni vyjizdce 80km jsem objevil toto na plasti, jeto reklamovatelne nebo ne, co myslite? Duvod proc chci reklamovat je ten, ze pri druhe jizde sem pichnul a presne v tehle ryze mel kaminek, tj. jizda je ted hop nebo trop … na prodejne, kam jsem jiz fotky poslal, mi rekl pan, ze mam smulu … plast stal 1000-, Kc je to Hutchinson Team Series. Diky za nazory.

    http://www.trance.cz/…ickstep1.jpg http://www.trance.cz/…ickstep2.jpg http://www.trance.cz/…ickstep3.jpg

    0 0
    • Daf  

      To sis prorizl sam. Nejedna se o vyrobni vadu takze si myslim ze nemas narok uznani reklamace.

      0 0
    • wroum  

      …bez naroku.

      0 0
    • davevi  

      hm… ,blby. Na reklamaci to neni :-(

      0 0
      • Dreamer  

        ok teda .. sice nevim kde a jak .. ale budiz .. jen nechapu proc v tom plasti ta vec co ryhu udelala, nezustala .. kdyz jsem dneska pichnul, ten kaminek v tom drzel fest i po 150 metrech kdyz sem zastavil .. je mi divny ze mi neco udela ryhu takovouhle pak to odlitne nekam …

        0 0
    • Lister  

      bohužel taky souhlas

      0 0
    • pucháč  

      Doporučuju nekupovat příště pláště za 1 000 Kč – jak je vidět v ceně to nebude (teda, pokud jsi si hned na první vijížďce nehrál na střepech na fakíra – to by ten pláš? vypadal ještě dobře a za ty prachy by se fakt vyplatil…) Ale vážně – tohle asi fakt nevyreklamuješ, to je jako by jsi šel reklamovat tupej nůž…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Chápu že tě to irituje, já jsem taky oddělal jednou pláš? po 50 km, ale taky mojí chybou – špatně seřízenej brzdovej špalík. Blbý…

      0 0
      • Dreamer  

        nechcete nekdo koupit ten druhej plast? ted mi je k hovnu … je to Hutchinson Team Series Quickstep 700×23, skoro novy, jety 80km, stoji 1000, dam za 500 ,)

        ja uz Hutche v zivote nekoupim .. i kdyz za to ta znacka mozna nemuze …u me skoncila …

        0 0
        • Daf  

          Klid to se bohuzel stava i u MTB plaste. Proste jsi mel smulu prejel si nejakej strep. To by neustala vetsina plastu. Proste to misto podlep zaplatou a jezdi dal.

          0 0
        • MARIN  

          No tohle udelas uplne jednoduse kdyz prejedes kousek strepu nebo treba zatku od piva apod. Rozcilujes se uplne zbytecne na neprave, vina je spis na strane silnicaru (rozumej udrzby silnic:)

          0 0
    • Jenda  

      pridavam se k ostatnim na reklamaci to neni ale da se to jakz takz spravit. Podlep tu diru z druhy strany kusem stary duse (klidne i vickrat) a mas po problemu. Jinak ja taky vzdycky udelam diru do novyho plaste (max po 200km:-) takze si drahy radsi nekupuju a resim to tim podlepenim.

      0 0
      • Dreamer  

        aha podlepit? nemusim je vyhazovat? to by bylo super .. zkusim teda diky za rady!!

        0 0
        • Dreamer  

          no hlavne ze ta prvni vyjizdka byla po nemecky strane sumavy, tam jsou silnice hoodne kvalitni rekl bych .. fakt ale je, ze dojezd na cesky strane sumavy uz tak kvalitni nebyl .. v jednom useku byl takovej divnej sterk rozehratej co se lepil .. tak asi tam .. no nic jdu odvezt kolo k mechanikovi, jak to vidi s tim podlepenim jestli to ma smysl nebo ne .. kazdopadne dik za rady a politovani .. kdyz sem pichnul tak se mi chtelo rvat .. a to sem dospelej chlap )) kua ..

          0 0
          • Smazaný účet  

            Jo to znám, tyjo. Já jednou dokonce i trochu řval. Sem si koupil nový běžky samochodky, vyrazil v krkonoších na hřeben a u luční boudy jsem jednu v naprosto nevinnym pádu zlámal. Po cca 30 km najetejch. Sem se tak těšil, jak se to bude na nich krásně běhat… ňáký němci měli starost esli sem oukej, přítulkyně mě těšila „hlavně že jsi zdravej“, ale člověku v hlavně zní jenom „úplně nový, úplně nový!!!“. Si z toho nic nedělej. Hlavně že si zdravej. :o)) Zkus to podlepit, minimálně eště pár kiláků na tom najet pude.

            0 0
            • Dreamer  

              no ja si dneska prave chtel projet silnicni trasku 250km krale sumavy .. vyjel jsem v 5:58 rano, bylo teplo, jasno, fakt pekne se mi jelo .. kdyz tu v 8 hodin tohle .. batoh plnej tycinek, gelu, jidla, vsechno „ready“ .. ale posere se plast ) jsem tu ryhu podcenil no, holt zas zkusenost ..

              0 0
              • MartinXC  

                S tím podlepením – odhaduju to tak na 1cm délky ⇒ když ti v servisu seženou nějaký starý pláš?, tak na podlepení je lepší kus z něho než laty na duše. Při podlepení to chce perfektně vyčistit ten kousek vnitřku, kam se bude lepit (odmastit, zbavit klouzku, atd.) Nejlepší lepidlo mezi pláš? a záplatu je to vulkanizační co mají v autoservisech nebo obuvnické (drži a pruží). Po přilepení dávám přes to ještě takovou tu pásku na zahradní hadice (1–2 vrstvy). A hned s tím na ráfek a nafouknout duši tak na 30psi a nechat pár hodin v klidu. Občas to vydrží celý život pláště, před každou jízdou na to mrkni, jestli se trhlina nezvětšuje.

                0 0
                • Thorn  

                  30psi? :-O Inak podlepit bude v pohode stacit, podla mna.

                  0 0
                  • MartinXC  

                    Jasně, aby lata přilehla a držela tvar. Když to nacvakáš hned naplno, tak se ta díra nahoře zbytečně moc rozevře.

                    0 0
              • SavaH  

                Koukni na mejla, poslala jsem Ti, jak jsem šla na reklamaci pláště já. Nechce se mi to pouštět do éteru.

                0 0
        • Bobo  

          Když podlepit, tak rozhodně nestačí jen klasickej flek na duše. To jsem taky zkoušel a dopadlo to takhle: http://www.bo.wz.cz/obr/Dira1.JPG http://www.bo.wz.cz/obr/Dira2.JPG Naštěstí je to jen laciná guma na zimákovi, takže na tom ani nebudu zkoušet pokročilejší technologie, jako např. vlepení kusu starýho pláště.

          0 0
          • Daf  

            Zalezi taky jestli je plast proziznutej uplne, nebo jen ta guma a tkanna je ok. V tom druhem pripade zaplata staci.

            0 0
    • Tomcat  

      Tohle udělá střep raz dva. Já bych to nereklamoval.

      95% šance, že tě prodaveč a? slušně nebo ne pošle do ****** nebo i jinam.

      0 0
    • McBlacky  

      já na biku jen podlepil záplatou na duši (cca 1,2–1,5cm) a už má ve předu najeto od přoříznutí cca 3000km, ale silnice se hustí na větší tlaky tak to radší udělej pořádně, docela dobrá je i textilní páska nebo kobercovka… BTW: taky jsem ho rozříz úplně v lehkým terénu a skoro novej :-)

      0 0
    • jihra  

      S tím podlepením pláště bych byl u silničního pláště 700×23 opatrný. Takový pláš? musíš hustit na dost vysoký tlak (třeba oproti pláš?ům horského kola) a podlepení nemusí vydržet. Pláš? se v místě poškození roztrhne a pak je to na rozbití huby. No ale pokud máš dobré úrazové pojištění …

      0 0
      • Volf  

        Taky si myslím, že zdraví nestojí za ušetřenou tisícovku.

        0 0
    • Dub  

      Podobná věc se mi stala letos v Alpách. Jelikož náhradní pláš? jsem samozřejmě neměl, tak jsem ho 2× podlepil sportovní páskou a do té díry jsem kápnul lepidlo. Pláš? jsem pro jistotu obul na přední kolo (zadní kolo jsem měl nabušený kvůli brašnám) a jel na tom dál. Ujel jsem asi 1000 km a bez problémů. Nakonec jsem ho ani doma nevyměnil a jezdím dál bez problémů. Ale je pravda, že u silničního pláště bych byl opatrnější a víc bych to hlídal, hlavně, zda se trhlina nezvětšuje…

      0 0
    • mosquito  

      ritchey speedmax po 4 mesicich, 1000km 3/4 po silnici :( nevim jestli na tom mam jeste jezdit a cekat kdy se rozpadne nebo to omlatit prodejci o hlavu :( co myslite?

      predni ritchinu uz mam 3 roky cca 10tis km a zadne takove vady nema

      0 0
      • mosquito  

        .. je to teda hlavne videt kdyz to zmacknu z boku aby se to roztahlo

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.