• Standa

    Někde v redukci mezi sedlovkou,rámem a objímkou mi to nepříjemně lupe.Když vše pěkně namažu vazelínou,tak se toho tak na jednu vyjížďku zbavím,ale pak to znovu začne.Je na to ještě něaká jiná finta,než to pořád utírat a znovu matlat?Mám zkusit koupit redukci z jiného materiálu?

    0 0
    • hanz  

      Taky jsem na VT2 furt patlal redukci a nakonec to byly misky na středu. Nemohl jsem to najít a také to občas přestalo po namatlání ale asi to byla shoda náhod. Až ti to zase někde začne lupat tak vyndej sedlovku a zkus ject chviličku bez ní, jestli to nepřestane tak víš že to v sedlovce není a jestli to tam je, tak může taky lupat zámek sedlovky. Jestli je to opravdu ale v tý redukci tak kup novou sedlovku a redukci hod do šuplíku.

      0 0
    • Orbis  

      A co tam zkusit dát sedlovku se standartním průměrem teda bez redukce? Newřikám koupit jednom pučit a vyzkoušet!8o)

      0 0
      • cabbage  

        nemas nahodou sedlovku od titecu? s tou sem mel stejny problem- lupal zamek sedlovky. ma to takovou klinovou podlozku ktera se vzdicky pri dotahovani pretocila a musel sem ji pridrzovat klestema, lupani ustalo tak na 70km po dukladnem vycisteni a namazani a pak zacala znovu krupat. s radukci sem problem nemel- koupil sem novou sedlovku od samana a redukci pouzivam dal- zadny vrzani ani lupani

        0 0
        • Standa  

          Když vezmu za sedlo,tak to lupne – takže střed to není.Teď jdu zkusit sundat sedlo jestli to není v zámku.Když to bude někde v redukci tak je to jasný a zítra koupím nové.

          0 0
          • hanz  

            jestli ti to lupe když vezmeš za sedlo tak to nejspíš bude zámek

            0 0
            • saly  

              V zamku – ale proti tomu neni obrana – tam se vzdycky dostane nejakej bordel a zacne to delat. Ja tam obcas striknu mazani, ale to pomaha na chvilicku. Mozna by pomohlo – a uz se mi to osvedcilo jinde – namazat to silikonem a sestavit to tak. Ten to pekne zatesni a zadne j bordel se tam nedostane..

              0 0
    • Air  

      namazat vazelinou a co nejvic dotahnout. Parkrat jsem to opakoval a ted uz je to v pohode!

      0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.