• Vojtíšek

    Kdo jedete na silničního Krále? Jakou plánujete jet trasu?

    0 0
    • Wiktor  

      Planuju 200km, Kvilda (Svojse-Zhuri) je muj oblibenej kopec… Na dlouhou jsem si ale trouf v minulosti jen jednou, takze tu stredni trasu letos vitam! Byl jsem si ten kopec zkusit minulej tejden a moc mi to v porovnani s predeslymi roky neslo, takze uz trochu vaham… ;-)

      0 0
      • Vojtíšek  

        Já jsem se právě taky těšil na tu střední. Chtěl jsem si po delší době vyjet Zhůři, kde jsem dlouho nebyl a udělat si pěknej výlet přes Kvildu a Modravu, ale z časových důvodů budu muset asi jet krátkou. Jen jsem myslel, kdybych se s někým potkal, tak a? se ozve. Třeba něco jako zdar, já jsem XY z fóra. Protože jinam moc příležitostí k osobnímu setkání nemám, když nikam nejezdím.

        Jenže já většinou jezdím na start pozdě a tak asi nikoho nepotkám, protože nepředpokládám, že bych moc lidí předjel :-) Ale kdyby přeci jste jen viděli jezdce v dresu SacKomu na modrém Breezeru, tak houkněte…

        0 0
        • Wiktor  

          Jasna vec, ja jedu cernej Kovarik a tymovy hadry STOCK – magister… Na start jdu taky na posledni chvili, ale mam prvni vlnu z lonska… :-) Pravda, asi naposled… :-( Skoda ze se na obcerstvovackach necepuje plzen 12, ze…? ;-)

          0 0
          • Vojtíšek  

            Loni jí tam měli, tak doufám, že se letos nic nezmění

            0 0
            • Wiktor  

              Ze tam meli pivo jsem zaslech, ale ze rovnou plzen 12 jsem netusil… :-)

              0 0
              • Vojtíšek  

                To víš, my co nejezdíme tak rychle máme na pivo vždycky dost času :-)

                0 0
                • Wiktor  

                  Letosni najety km mi napovidaji, ze budu mit ted asi na pivo cas taky… :-( Aspon si to uziju se vsim vsudy… :-)

                  0 0
              • senožrout  

                Jakou Plzeň? Prazdroj nebo Gambrinus??? Plzeň není pivo nýbrž město. To je jako by vám čepovali Budějce nebo Prahu :-).

                0 0
                • Vojtíšek  

                  Jako Plzeň je všeobecně označován Pilsner Urquell. Je to zažité a každý tomu rozumí.

                  0 0
                  • norman  

                    To se pleteš.V Plzni na tebe budou koukat jak na zjara. Plzeň? OK, ale hned se tě zeptají , jestli chceš gambáč, nebo prazdroj. Až pojedu do Prahy, zkusim si někdy nechat natočit prahu.

                    0 0
                • jfk  

                  nehctěl bych se z tebou hádat, abys mě nesežral jak seno:-), ale čepuje se pilsner urquell neboli plzeňský prazdroj, zkráceně plzeň, ne? no a kdybys to nevvydejchal, tak budu v červenobílým dresu bike sport ústí nad labem na béžovým fondriestu a chu? na pivo rozhodně mít nebudu:-)

                  0 0
                • J.A.V.  

                  No my třeba chodíme na Budějky… tedy na Budvárek že. Slangy jsou různé – kažodápadně Plzeň je prostě Plzeň páč Gambrinus je Gčko že…

                  0 0
    • jfk  

      jedu krátkou jako loni, kdy jsem jel poprvý, a moc se těším, ty křeče, co jsem měl od posledního bufetu, se nedaj zapomenout:-)

      0 0
      • Wiktor  

        Jo jo, ten „nevinej“ kopecek na keply za poslednim bufetem stoji za to… :-)

        0 0
    • Charles  

      jaaaa jedu(aspon doufam, esli nedam prednost Sudetum) a dlouhou, preci nepridu o nejakou obcerstvovacku modrej kovarik… a tak jojo, to zas bude telomasakr

      0 0
    • Vrci  

      Já jedu taky, červený GT 5.0 na Campě Chorus a na sobě červej Casteli dres.

      0 0
      • Vrci  

        Když v rozumným čase a stavu vyjedu Šimánova a Javorník tak střední, ale mnohem travděpodobnější se mi zdá krátká, kterou kroužkuju i do přihlášky.

        0 0
    • MODRAK  

      250, bilej Fort, Kelme dres

      0 0
    • Wiktor  

      Co berete na sebe…? Ma bejt po ranu 2–6 stupnu, misty prizemni mraziky, myslim ze v Klatovech jsou jisty… Pres den ale 20–25 stupnu… Jsem letos nejakej nerozhodnej, je mi jasny, ze kdyz pojedu stredni trat, tak do 12ti v cili nebudu a to uz bude asi docela teplo…

      0 0
    • Honzin  

      jedete to nekdo na biku? ja silnicku nemam a nevim jestli bych tam sam s bikem nevypadal jako exot.

      0 0
      • Wiktor  

        Vim hned o nekolika lidech, ktery jedou na biku, nemusis mit obavy… :-)

        0 0
    • Vojtíšek  

      Tak jsem nakonec jel střední a moc pěkné to bylo.

      0 0
      • Wiktor  

        Tak i ja nakonec za Rejstejnem zatocil doleva na Kvildu a objel stredni trat… Vyzivne… Pocasi vyslo, jen rano jako obvykle dost kosa. Modrej Breezer jsem zaregistroval tesne pred Klatovama, kdyz jsem se vracel po vlastni ose na chalupu do Besin…

        0 0
        • Vojtíšek  

          My spíme v Klatovech u jednoho kámoše, kterej bydlí kousek od stadionu a většinou vyjíždíme, když se vystřelí z děla. Pak je to 2 min. na start a je to tak akorát, že se vyprázdní náměstí. Letos jsme výstřel neslyšeli a na start přijeli v 6:42. Brána už sfouklá, nikde nikdo, diváci taky už žádní. Na jednoho kámoše šlo ******, další se nomhl nacvaknout do pedálu ještě 5 km za Klatovama. No prostě první lidi jsme dojeli v kopci před Velharticema, ale to byli ti nejzoufalejší ze zoufalých, kteří umírali už tam. Já jsem se odpojil a kámoši jeli ve 3 krátkou. První větší skupiny jsem začal předjíždět až v kopci za Dobršínem. Jelo se mi super, zezadu pořád jen předjíždění. 1. občerstvovačku jsem vypustil. Na Šimanově probleskly křeče, ale v pohodě. Za Javorníkem pád ve skupině těsně přede mnou. V Rejnštejně jsem v obavě před různobarevnými ion?áky, se kterými nemám dobrou zkušenost, načepoval obyč vodu. Jelo se mi pořád dobře a tak jsem točil na Svojše. Jenže jak se začalo jet do kopce, tak po 200 metrech křeče, ale natvrdo, že jsem musel slézt a minutu to protáhnout. Projeli snad 2 nebo 3 lidi. Kopec se mi jel pěkně, ale pořád probleskovaly křeče. V horní pasáži najednou zatmění, zle od žaludku a ta voda, kterou pořadatelé zřejmě načepovali z Otavy šla pěkně ven. Nádherně jsem si poblil návleky na rukou. Když jsem byl na Antýglu, tak volám kamarádům, kde jsou a jestli na mě nepočkaj na Skelný, aby jsme se svezli dolů společně. Čekali tam kvůli mně 1/2 hodiny. Jaké bylo překvapení, když se po 2 km tra? zase rozdělila :-) Jel jsem největší bomby, co jsem uměl a když jsem přijel na St. Brunst a ptám se regulovčíka, jestli tam nebyli 3 SacKomáci, tak říká, že před 2–3 minutama. Docela smůla… V jednom člověku, těžko sjedeš 3 těžkotonážníky dolů kopcom :-))

          Takže závěr: super akce, pohoda na občerstvovačkách jako vždy. 167. na střední a maximální spokojenost, i když jsem 110 km jel pořád s křečema :-)

          Na toho protijedoucího si pamatuju :-))

          0 0
          • Wiktor  

            Vidim, ze sis to poradne uzil… Se vsim vsudy… ;-) Ja kupodivu letos ty ruzny kombinace jontaku ustal, pravda, poprvy jsem cepoval taky az v Rejstenjne, na Simanove jsem dostal flasku od doprovodu pripravenou pekne doma… To deleni tras za skelnou byla podpasovka nejvetsi… Jak ja tu cestu na gerlovku pres ty houpaky nesnasim… A jako obvykle proti vetru a zadnej slusnej hak siroko daleko… ;-) Az na hlavni nas docvakli naky dva makaci z Kladna a tvarili se ze strasne zavodi, no chvili jsme s jednim borcem viseli v haku, pak jsme zacali i stridat… Jenze pak se to opet spojilo a zacali se nabalovat lidi z kratky (i naka holka…) a to tem dvoum moc nevonelo a zacali nastupovat… Jelo se asi tak o 50. misto na stredni trati… Prvni nastup jsme jako jediny dva uviseli a opet jsme jim i stridali, ale kdyz to na Cachrove v poslednim kopecku zkusili znova, poslali jsme je do haje a v pohode si to dojeli… Takze nakonec 57. celkove, posledni ze skupiny, ktera se tesne pred cilem zformovala, zasadne nespurtuju… ;-)

            0 0
          • Pilot  

            no konecne mas nejakej poradnej zazitek, to neni jako nuda na TAlpu :-)

            0 0
            • Vojtíšek  

              Proto taky na silničního Krále jezdím ! Je to za celý rok můj jediný silniční závod a nedám na něj dopustit. Ještě teď nemůžu skoro chodit… :-)) A to vůbec nehovořím o té bezvadné páteční přípravě U Princů :-)

              0 0
              • Mirdous  

                V sobotu jsme kolem týmu Sacího komanda s přitelkyní procházeli (na občerstvovačce v Rejnštejně) – byl jsem bohužel bez kola a litoval, že jsem se na Krále letos vykašlal. Chtěl jsem na chvíli pokecat, ale nakonec jsem si řekl, že nebudu zbytečně zdržovat…z reklam na dresu na mě sršela neuvěřitelná síla, která chtěla, abyste co nejdřív vyrazili na kopec na Zhúří :-) Jinak máte můj obdiv, ten kopec má něco kolem 11 kilaků a dělá se mi špatně skoro i v autě…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.