Kliky DEORE XT M750 (čtyřhran)

5 nepřečtených
  • Volf

    Na Bikestore teď nabízí tyto kliky za 3 850,– Kč. Sice jsem chtěl kliky řešit až po sezoně, ale zdá se mi to dost dobrý. Co vy na to? Nebo je to vyhození skoro čtyř litrů?

    0 0
    • Daf  

      No ja bych radeji koupil LX na Octalink nez XT na ctyrhran.

      0 0
    • biker007  

      souhlas s Davidem. radeji LX 2003–2004 na octalik. vyjdou levneji a budou i lehci a tuzsi. podud netrvas na napisu XT tak bych sel do tech LX-ek. nebo si pockal na cenu LX 2005.

      0 0
      • Volf  

        Myslíš, že budou tužší? Jinak ve váze bude rozdíl přibližně 45 gramů / počítáno i s osou /. Já jen že tady dost často čtu o problémech s octalinkem, kdežto se čtyřhranem jsem nikdy problémy neměl.

        0 0
        • biker007  

          myslim ze octalink je konstrukcne tuzsi reseni nez ctyrhran. je ale otazka jestli to poznas na biku kde „pruzi“ vsechno od vidle, plastu, ramu,… ja sem s octalinkem spokojenej, mam je (LX 2003) presne rok a osu sem poprvy menil pred mesicem, mela najeto pres 9000km. dalo by se s tim vaklem este jezdit, ale stvalo me to skrtani o presmykac na velky placce. driv nez osa me odesel prostredni prevodnik, ten sem menil v cervnu. sel bych do nich znovu!

          ctyrhran sem jezdil predtim, kombinaci klik deore+stred kinex. stred nekdy vydrzel 8000km, nekdy 3000. ale zase stal 250kc:). kliky se museli tak 1× za mesic dotahnout, to na octalink nemusim sahnout jak je rok dlouhej.

          tedka ty octalink osy kupuju v nemecku, cena tam 20 euro, u nas nejlevneji na netu za 850kc.

          ISIS sem nikdy nezkousel, ale dost znamejch ho vozi. jednomu ted osa (nevim presne typ) odesla po mesici, dvou – a to ma bika jen na zavody. prej pude do XTR. dalsi rikal neco ve smyslu „osa za 1300 a vydrzela jen chvili“. dalsi je ale spokojenej. nebo mu nic jinyho nezbejva, pac shimano primo nenavidi:))

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.