Zhmožděný žebra-jak dlouho bez biku?

28 nepřečtených
  • hanz

Tak jsem si včera parádně zhmoždil žebra na prsou Doktor mi řekl že to může bolet aj mněsíc Neznáte nějaký rady jak urychlit hojení, popř vlastní zkušenosti jak dlouho se nedalo bikeovat?

0 0
    • Otaku  

cos delal?

0 0
      • hanz  

Po třináctý jízdě ve špindlu jsem už neudržel řidítka, v půlce trati ještě říkám, že už je to fakt moc a že už na to dneska ser.em no a po 200 metrech jsem letěl.

0 0
    • Smazaný účet  

pohmozdeny zapesti me prestalo bolet po peti tydnech… v zime sem dostal pri fotbale loktem do zeber a tyden sem se v posteli nemohl otocit a dalsi dva poradne nadechnout nebo ohnout… tak hodne stesti a trpelivosti…

0 0
    • hanz  

češtino a bf promin-měsíc

0 0
    • TinkTink  

To jsi mi pripomnel, ze kdyz jsem se na stredni vysekal v alpach na lyzich (vletel jsem do jednoho drevenyho hrazeni a dost nechutne me to bouchlo), tak jsem to citil jeste asi 5 mesicu… :)))) – ale pak jenom pri kychnuti nebo behani a tak :)

Toz tak…hodne stesti…

0 0
    • BB  

pokud to nemas zlomeny, tak si na biku nemuzes ublizit, pouze jde o to, zda se ti podari zlomit bolest.

0 0
    • Eila  

no ja nevim, ale ja jezdila hned asi treti den, blbe se sice dychalo ale jinak pohoda, ay na ty hrozny modriny

0 0
      • rasto  

ja to uz nekde slysel, ze zenske jsou odolnejsi vuci bolesti nez chlapi :-) nicmene hanzi, bud tvrdej jako armstrong a zacni dupat ;-) bb ma pravdu. je to jen bolest. kdybys to mel zlomeny/ nakraply, bylo by to horsi…

0 0
        • Eila  

oni ale narazeny boli vic, teda aspon mi to u doktora rikali:) bolest je v pohode, ale blbe se dejcha:(

0 0
    • Lada1  

urychlit hojeni nejde jedine muzes lezet v polosede na posteli, tak to nejmen boli pkud to neni zlomene tak s tim nic mepokazis, akorat to bude bolet. takze roubik do huby a sup na bike

0 0
    • pos3k  

TAk ja na biku kdysi letel a odnesly to zebra na hrudniku (krup) Po tydnu jsem se dokazal alespon chvilku vyspat.Na bajka jsem vlezl asi po mesici a kdyz jsem to hodne prekousl tak se to dalo takovym turistickym stylem.Bylo to ale jedine co jsem mohl delat (bylo to na zacatku prazdnin a tak basket, fotbal, beh ani plavani neslo cinit).Po trech mesicich to furt bolelo, vznikl mi pakloub a od te doby praskam. Bolest vymizela nekdy na podzim, takze cca po 4–5 mesice. Mazal jsem to kostivalem.Preju brzke uzdraveni.Zdar baj­k.

0 0
    • -b-n-x-  

Sem si dvakrat narazil zebra na lyzich a vzdycky to bolelo dva az tri mesice. Jak jiz zde ale bylo zmineno, krome bolesti ta narazenina nic jineho nezpusobi, takze se pri premahani delat dost veci. Je to vhodny trenink jak vydrzet bolest. Ve stari si to clovek nejspis pripomene.

0 0
    • Darkson  

taky jsem si narazil žebra o sedlo a měsíc se nemoh pohnout, natož na kolo

0 0
    • Glum  

S jednim zlomenym a jednim nastiplym zebrem jsem na biku jezdil po trech nedelich. Bolelo to silene, jezdil jsem jen po silnici do prace (34 knm tam a zpet) a drzel se prakticky jen jednou rukou. Do terenu jsem mohl skoro za dva mesice, i tak to jeste bolelo.

0 0
    • tchurillo  

Pred par rokmi som letel z bajku, ale pristal rebrami na riaditkach. Rekonvalescenciu rataj min. zopar tyzdnov – podla sily udretia. Mozes skusit zrat nejaky vapnik a mazat bolave miesta kostihojom. Ten zvykne dost pomoct.

0 0
    • Thomas  

Nevím jestli jsem je měl jen pohmožděné ,ale nyní je to roka a eště v těch nístech dostávám křeč. Jinak jsem jezdil za tři dny.:-)

0 0
    • hanz  

Tak jsem dneska vyjel, je to přesně deset dní a byl to nádhernej masochistickej zážitek. Bože já trpěl.

0 0
      • fil  

já jsem měl naraženo posledně tak, že jsem 2× prudil doktora, jestli to fakt neni zlomený nebo naštípnutý! Vona prostě ta naraženina mnohdy bolí víc než zlomení… Radu k léčení nemám, já jsem si časem tak nějak zvyknul…A k té tvé vyjížďce – obdivuju!, já jsem nemohl skoro nic měsíc a ještě po půl roce to občas cejtim. howg

0 0
        • Eila  

teda v chlapy taky nic nevydrzite:) ja si stim zajela k doktoru a za dva dny uz zase jezdila, ale boli to jeste po mesici:(((((((

0 0
          • hanz  

Je víc variant: -neměla jsi to tolik zhožděné
            -měla jsi to stejně zhmožděné ale jseš neuvěřitelně ROCKY

0 0
            • Lada1  

nebo je jeste 3. varianta – mluvi o necem jinem

0 0
              • Eila  

hm vim o cem mluvim, vzla jsem strom, pak tam asi 20 minut lezela a premyslela jestli by nebylo leps nedychat jak to bollo a pak se nejak zvadla a ani nevim jak se doplazila na pohotovost.

0 0
                • hanz  

Tak to potom jseš teda ROCKY. Ten taky boxoval se zlomenýma žebrama.

0 0
                  • Darkson  

nebo Hermann Maier, ten jel taky několik závodů se zlomenejma žebrama

0 0
                    • Eila  

Rocky nejsem, ja uz nenapsala ze jsem rvala jak mala holka:) jo a zlomeny pry boli min, rikal ten doktor co se me snazil utesit:)

0 0
      • TinkTink  

Ano ano…na Hanze je dobrej pohled, kdyz neco prejede… :o)))..idealni je korenovita pasaz…ve sjezdu :o)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.