Xterra - dává to někdo z vás?

14 nepřečtených
  • McBlacky

    Měl bych pár dotazů ohledně xterry v ČR. Zatím jsem jezdil jen čistě MTB závody, pak přišel Ječnák, že dáme xterru v Říčanech (to zas bude). Takže bych rád vedel v čem se plave, jak pak probíhá převlékání na bike a z bike na běh, jaká jsou speciální pravidla a vychytávky. Má to smysl se toho účastnit když nejsem hc sportovec? Protože neuplavu kraulem tolik, nevadí plavat prsa? dík všem

    0 0
    • jimmy63  

      já sem jel tu jak byla i současně Mistrovství Evropy..tam se plavalo v řece s pomalym toku 1km po a 1km proti proudu..vyběhneš a rovnou z biku na kolo-žádný převlíkání(ztráta času:)..dojedeš slušnou 35km tra? a pak jen přezout a šup na víc,než tvrdou tra?:)..Nechci tě odradit-dobíhaly i 60ti letý strejcove:)ješ­tě něco??

      0 0
      • McBlacky  

        takže plaveš v cykloelastákách? a pak si vezmeš dres a po kole jen přehodíš boty, jak jsem to pochopil

        0 0
        • Martin  

          …a nebo jedes na kole a bezis v neoprenu…

          0 0
        • blue  

          vetsinou se na kole jede v plavkach

          0 0
          • Martin  

            a neni to skoda? takova jizda na kole v NeJoprenu musi byt laaahuuuuudka­aaaaaaa. :-) A rozhodne ti nebude zima!!!

            0 0
        • jecnak  

          Zkousel jsi nekdy plavat v kratasech na kolo – neblazni, to bys tech 800m nedal. Plave se v plavkach a pripadne pak na ne das kratasy, nebo proste jedes v plavkach a dresu. Beh – plavky + dres.

          0 0
          • dave lister  

            a co si ty plavky pred tim nez si das kratasy sliknout? ja sedet na kole v necem mokrym, tak by mi pak vlk ukousl prdel (to nemyslim mistni pany vlka a volfa;-) jinak idea se projet v neoprenu na kole zni docela lakave…

            0 0
      • Ondra Marin  

        Nebylo to nahodou 500m proti proudu a 500m po proudu???

        0 0
    • Smazaný účet  

      K tvým dotazům. Plavat můžeš v čem se Ti bude chtít (osobně jsem loni plaval v plavkách a potom se v klidu převlékl do cyklistického). Většina plave v neoprenu a pod tím triatlonový dres (pouze froté vložka v kra?asech). Schodí neopren, nazují tretry a jedou kolo, po kole skopnou tretry a vezmou maratonky a vesele na běh. Zúčasnit se doporučuji, českého poháru se mohou zúčasnit všichni, včetně příchozích (startovné na místě 350,00 Kč a start v Říčanech je v 15,00). Rozhoduje kolo, potom běh a nakonec plavání. Prsou se neboj, rozhodně nebudeš sám. Kolo jsem si byl projet a je moc pěkné. Plave se v rybníku, myslím Marvánek. Více na www.xterra.cz. Tak se třeba v sobotu uvidíme.

      Měj se.

      0 0
      • McBlacky  

        můžeš mi napsat něco o tom kole, teda trase, dík.

        0 0
        • Yann  

          Tohle jsem nasel: http://www.ricany.cz/…ropozice.htm

          0 0
        • Smazaný účet  

          Dostal jsem se k netu až ted¡. Trasa vede celá Říčanským lesem, žádná silnice vše šotolina a lesní cesty s kořeny. Kromě jednoho výběhu (cca 75 m) jde vše jet. Chceme si to jet zítra projet, lze se přidat, tak kolem šesté, možná už bude vyznačená přesná trat¡.

          Měj se.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.