• TinkTink

    Mate nekdo todle sedlo? Jak jste spokojeni…rozhod jsem se, ze je cas na zmenu, tak prodam svy SLR a divam se i po tomdle (hmotnost me nezajima…)

    0 0
    • Aiax  

      Nemam a k SI mam vrozenou neduveru, ale musim pripustit, ze vypada … sexy. A nerikej, ze tinevadi, ze vazi celejch 275g! Na mtbr jsou docela rozporny reakce – http://www.mtbreview.com/…_78963.shtml

      0 0
      • TinkTink  

        Hele..z 7 reakci je 5 velmi dobrych…ne? 2 jsou spatny…ale jedna vypada na nick holky, coz by bylo jeste lepsi :)…ale to nevim jiste…vono se to blbe da poznat. :)..

        Hele…za 999,– je to sedlo dobry, ne?

        Jinak – ja to chci pro sebe…ono to SLR mimo jine na te moji sedlovce vypada dost divne…

        0 0
        • Aiax  

          Za 999 bych si je vzal taky, to cerveny – kvuli tomu jak vypada. Oprel bych bajk pred hospodou a nechal obdivovat. Az bych nekam jel, nasadil bych gobi a bude :)

          0 0
          • TinkTink  

            to cerveny je pekny, to jo…ja bych bral satenove modry :)))

            Ale na vyber mam jenom z cerny a bily :)…a bilou fakt nechci :o)))

            0 0
            • Aiax  

              Ta bila by ale mela zasadni esteticky prinos. Ja treba mam cerny ram, hm to by slo… Ale prakticky by to asi bylo jen na vystavu :)

              0 0
              • TinkTink  

                Hele..ta bila by tu mozna byla k mani :)…udelej si radooost :o)))

                No…jinak – ja jsem na to sedlo docela zvedavej…snad mi to nenatrhne p****… :)

                0 0
                • Aiax  

                  No to jsi me nemel nabizet. Ted me to bude vrtat hlavou. Vis kolik jsem zkousel sedel loni? 4 (velo plush, flite, wtb speed a gobi)! Loni v cervenci jsem si koupil jako 4. Gobi a jsem spokojenej. Spokojenej jsem byl i s predchozim wtb az na material, diky kterymu se clovek v horku ehm…zaparoval :)

                  0 0
                  • TinkTink  

                    ja nic…to oni :)

                    0 0
                    • Aiax  

                      Ta cena je lakava, ale musim se prekonat. Gobi je prece jen Gobi, i kdyz treba tak dobre nevypada. Ja kvuli zazitkum (opravdu peklo) s flite jsem trochu predpojaty k SI (nic proti nim ani flite, proste nemam ten spravny zadek). Treba do toho nekdo z bike-foristu pujde, kazdopadne cekam brzkou recenzi, podle mtbr se zda, ze bud to sedne absolutne nebo je budes nenavidet.

                      0 0
    • Aiax  

      Prece jen mi to neda (nudim se a cekam az zacne ghost dog), co reknes, jako prosluly gramar, na tohle: Weaknesses: it weighs in at about 150g more that the lightest (it is about 370g).

      0 0
      • TinkTink  

        No tam urcite melo byt 300g, protoze co vim, tak nejlehci sedla maj okolo 70 az 80g…mozna i 60, ale to uz si nepamatuju… :)…optimalni hmotnost ultralajt sedla je neco pres 100g a pod 140…vic je zbytecny, to uz jsou gramy navic..

        Jak to sedlo donesu, tak to zvazim…snad to bude mit pod 300, protoze co jsem hledal fotky toho sedla a informace, tak uvadena hmotnost je od 275g do 375g…asi 10 ruznych hmotnosti :o))…uvidi se :)

        0 0
        • Aiax  

          370g – to uz do pulkila nema daleko, hele o kolik sis „polepsil“ od zimy? Moje kolo pribralo pres kilo, ale to nebude nic proti tobe:full, bomber, neodvrtany rohy, sedlo, … kde se to zastavi? U DH masiny?:)

          0 0
          • TinkTink  

            Mrkni se sem – http://www.ax-lightness.de/…tssaddle.htm – ty ruzny barvy sou dobry – normalne se tak prodavaj karbonovy tkaniny, takze si vlastne doma muzes upect jakou barvu chces :)

            No…ja ubral na vidlici asi 100g (bombr 1860…judyna naky 2 kila…)…sundal jsem rohy…nakych 126g dolu…sedlo…no tam priberu jeste nevim kolik…asi 230g…ale puvodni sedlovka vazila neco okolo 350g…tadle vazi 228,8…takze ja si to sedlo muzu v pohode dovolit :)…v zime jsem mel i kotouce…tedka mam vecka a celkove docela lehky kola…predni rafek je uz asi o pul gramu lehci po dnesnim rovnani :o)…

            Jo – ale pribral jsem kilo a pul na ramu…takze celkove mam bajka tezsiho…ale ne zase nak moc brutalne…skoda ze je tezsi nez VT2, ktery je celkove se mi zda lepsi az na tu geometrii :)

            DH masinka – casem…az bude po skole…prace naka…auto…dum…tak i DH masina…do ty doby si postavim neco na FR :)…

            Jinak…znamej ma asi 5 kilo tezky zadni kolo…teda rikal to dnes rano :o)))…nutno podotknout, ze jeho pevnak vazi asi 20 kilo :)))…takze by to tak odpovidalo…tak…ko­nec prednasky o mych hmotnostech a gramech :)…stejne budu mit radsi fulla, ktery mi pomuze, nez abych mel HTcko, ktery sice bude lehky, ale bude ve vysledku pomalejsi :)

            0 0
            • Aiax  

              Ty sedla vypadaj dobre! Pells dela jedno podobny. Svorada o podobnejch sedlech ale rekl, ze na nich ma pocit, ze sedi na sedlovce :) A 5kg tezky zadni kolo? Tomu rikam fitness bike (jenom nalozit ho na nosic musi byt dobry posilovaci cviceni :) No a samozrejme jsem ti je nechtel rozmlouvat, jsem toho nazoru, ze budu radsi jezdit na acere nez mit sedlo, ktery me nevyhovuje…a muze vazit treba kilo, to je jedno. Takze doufam, ze u tebe to bude 5 papricek :)

              0 0
              • TinkTink  

                No ja, pokud to jde, vozim uz bajky v kufru auta nez na nosici – prece jenom jet pod 4 litry je mnohem levnejsi nez jet pres 6 :)

                No uvidime jestli sedne…ja prece jenom nejsem moc zvyklej na tydle super pohodlny sedylka…ale jestli ti treba nesedi Velo Plush, tak uz ses na dobry ceste k tomu, ze ti muze sedet to, co sedi mne :))…jestli mi todle nebude sedet, tak si koupim Fizik Atlas – paradni vecicka na marathony… :)…uvidime jak to bude teda sedet :)

                0 0
                • Aiax  

                  Ja to delam taky, ale jen pokud vezu 1 kolo, protoze dve kola a dva lidi se proste nemuzou do naseho auta vejit. Atlas by na fulla mohl byt OK, kdo vi :)

                  0 0
                  • TinkTink  

                    Atlas je dobrej…to vim…ale vazi pul kila :o)

                    Fluida uz mam u sebe…jdu ho dat na bajka a projet :)

                    0 0
              • TinkTink  

                Po dnesku ma papricek 4…uz jenom z principu, ze jsem na tom jeste nedal 100km…az dam a bude to porad stejny jako ted, tak ma 5,5 papricky…ta pulka je jako bonus za ty krasny pruduchy ala formule 1 :-)))

                0 0
                • Aiax  

                  skvely, ale z vlastni zkusenosti vim, ze prvni dojmy moc nerozhoduji, skoro bych rekl, ze rozhodujici je tak 3. den po sobe. Na ziletkarsky review strance je recenzi vic, ale ty dopadly hur nez bikersky:) A uz jsem pro tebe nahodou nasel budouci alternativu od SI :) http://www.chainreactioncycles.com/viewproduct.asp?…

                  0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.