• markus

Chtěl bych poradit,nějaký přední a zadní plášt na závody- maratony,lehký a rychlý

0 0
    • filipes  

Rubena Trilobit. Vadi mu moc pisku a bahna. Za 500 v kevlaru a silice je hrih ho nevyzkouset.

0 0
    • Volf  

Co maxxis wormdrive pokud to nechceš do těžkýho terénu. Tady máš test a myslím si, že je podle mých zkušeností hodně objektivní. Ty Rubeny jsem nikdy neměl a docela by mne zajímalo, jestli tady někdo má zkušenost s oběma značkama.

http:///www.baj­k.cz/web/data/cla­nek.asp?id_cla­nek=39

0 0
      • filipes  

wormdrive jsem koupil s vobutejma kolama, ale nejak mi klouzaly, tak sem je prodal. ale jsou lehky.

0 0
        • Volf  

A když je porovnáš s těma Rubenama tak to vypadá jak.

0 0
    • lubos  

Schwalbe Racing Ralph.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • bikemanx  

taky je jezdím, u známého jsem měl trošku výhodu (300 kč) :-)))

0 0
      • johny  

Jo,ty racing ralphy(2.25) jsou fakt super, několikrát jsem je teď vyzkoušel a jsem z nich nadšenej. Na svým kole mám Black Sharky SX a ty jsou taky super, jen je teď myslím přestali dělat, škoda. Každopádně nedoporučuju Schwalbe Black Arrow, ty jsme měli doma na jednom kole a byly hrozný¨.

0 0
    • fousac  

wormdrive je bozi.. ale je hladounkej, takze prioritne spis na ten asfalt…

jako poloterenni plaste se mi docela libi kenda kwick..

0 0
      • Volf  

To ta Rubena bude asi taky, ale kdo ví.

0 0
      • Pekáček  

Myslím že Kvick byl v jednom testu pláštů v jednom známém časopise obodován valivým odporem jako Ritchey Z-Max :o)

0 0
        • jecnak  

Nebyl to spis Kinetic?? to by odpovidalo spis.

0 0
          • Pekáček  

Nevím, Kvick mi utkvěl v paměti jako neschopnej semiš… ale fakt nevím. Bylo to v Pelouši nebo ve Velu. Já celkově Kendy moc nemusím.

0 0
            • Siddha  

sou na hovno, klouzou a sjizdi se jak prase…

0 0
            • lubos  

Je takovej jeden Kenda plast, moc dobre na predek. Je sice jenom 1.95" ale moc dobre stuple. Takove vetsi, podelni, makke a siroke. S nima to ma tak 53mm. Dezen podobny Michelin XL. Moc,moc dobrje plast kdyz je nahusten ne moc. Drzak. Cena tak 150–200 korun. Drat. Akurat vaha je asi 920g :) Pak je podobny na zadek, uzsi, jinej vzorek. Cena a vaha obdobna.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.