• Jumo

    Nemate niekto skusenosti s privesnym vozikom za bicykel? Viem ze existuju minimalne 2 druhy a to pre prevoz dietata (zo sedadlom) a pre prevoz materialu (nakladny). Ten nakladny sa da v pohode pouzit na niekolko dnove putovanie, kedy clovek nemusi mat vsetku batozinu zavesenu na bicykli. Mna vsak viac zaujima ten na prevoz dietata so sedackou. Viem za sa to da aj kupit, ale je to strasne drahe (cca 15 000 Sk) co je teda fakt moc!! Neviete o nejakom navode ako si to vyrobit doma? Pripadne o nejakej stranke kde sa predavaju komercne vyrabane privesy – mozno by sa mi podarilo odtial obkukat nejaky napad.

    0 0
    • Thomas  

      My jsem ho kupovali v Německu za 129 Euro nyní ho mají za 99Euro. Není žádný super model, ale je pro dvě děti a za sedačkamy má úložný prostor. Podobnej model (mě připadá že uplně stejnej)je na www.azub.cz.

      0 0
    • Thomas  

      Teď jsem se mrkl na ty stránky. A je to typ Wave duralový vozík za 6990. Už jsme v tom skoušeli naší 9měs dceru povozita a bude to fajn. Ale raději počkáme na příští sezonu.

      0 0
    • RomanH  

      Drahe to je. Ja jsem nejdrive taky spekuloval, zda vozik nebo detskou sedacku. Dat skoro 10kkc za vozik se mi zdalo hodne. Pak jsem byl na sluzebce v Hanoveru, kde jezdilo mraky lidi s nejakymi voziky, ktere na byly mensi, takove jakesi spinave, u zeme a vubec se mi nezdaly. Navic pote sem je uvidel i v katalogu za cenu po prepoctu okolo 6,5kkc. Uz jsem si chtel koupit sedacku, kdyz jsem potkal znameho s Croozrem 737 a bylo rozhodnuto. Protoze nemam dilnu ani cas na vyrobu a testovani a na prvni pohled „horsi“ voziky (i ceske vyroby) sezenes za cenu jen o malo mensi nez u toho Croozera, vzal jsem jej a vubec nelituji. Ten Croozer jsem jeste hledal na netu po celem svete, vsude drzi stejnou cenu (jen v Anglii vychazel jeste draze), v bazaru se nevyskytuje. Doporucoval bych Ti bud kvalitni sedacku, nebo prave toho Croozera. Vem si, kolik penez utracis za svuj bajk, tak to doprej i prckovi. Navic, urcite jej bez problemu prodas a ve vysledku Te to bude stat jako ta sedacka.

      0 0
      • Jumo  

        Dakujem za reakcie. Pozrel som si tie voziky a su fakt namakane!! Moj problem je vsak v tom, ze tolko penazi za to dat nemozem :-(( Dielnu mam, sikovny som :-)))) takze by som si nieco chcel vyrobit, ale potrebujem navod. Ale fakt su tie voziky super!!!

        0 0
      • beetle  

        Naprosto souhlasim. Taky jezdíme s Croozerem a já i prcek jsme naprosto spokojeni. Jenom těch stezek by mohlo bejt víc.

        0 0
    • kochese  

      Zkus jeste www.dveplusdve.cz, mam od nich taky jeden kousek a max. spokojenost.Dceru v tom vozime od 6 mesicu, a vypada, ze se ji moc libi.A jejich nejlevnejsi stoji 7000 Kc. Taky jsem uvazoval o samodomo vyrobe, ale nechtel jsem riskovat, ze by se neco stalo prckovi a ted uz tech penez nelituju.Zdar

      0 0
      • MartinXC  

        Máme Cruiser 737 a vzhledem k „stylu jízdy a povaze vozovky“ si říkám, jestli jsem neměl přece jen dát víc za Chariot (cca +6000), který je perfektně odpružený, je lehčí a celkově víc uveze, má víc místa pro nožičky, … Zkoušel jsem jej krátce v Praze, proti Cruiseru je to silný rozdíl, když s ním dáš přejezd obrubníků, kořenů, apod. Naštěstí, když děláme „drndy drndy“ se náš malý Martínek v Cruiseru drží statečně… V takovém sjezdu mi plakal jenom jednou (Z Churáňova po červené) a to za chvíli utichl (když jsem pustil brzdu a rozjel to rychleji :-) Na ježdění po silnicích existuje český výrobce, co dělá vozíčky pro invalidy – na lehké projížďky by to mohla být alternativa (nemá úložný prostor, ale víc pohodlí pro nohy) – k vidění taky u DvePlusDve v Praze.

        0 0
        • Jumo  

          Ja som si tie Cruisery nastudoval, ale zial nemam na to :-(((( No nic obeham este nejake bazary, snad sa tam nieco najde…

          0 0
    • Jumo  

      Tak som ho konecne pred par dnami kupil za 5000,– Sk na inzerat. Uz mame spolu s mojou 2 rocnou dcerou na nom nabehanych cca 26 km (zatial si na to zvyka) a musim povedat ze je to fakt namakana vec ten vozik. Budem to robit tak, ze sa niekam vyberieme, tam dieta necham pobehat a potom sa inou trasou vratime domov. Akurat som kupil pneu s jemnejsim dezenom, pretoze tie drapaky co su na fotke strasne hucia a vibruje od toho vozik. Ved pozrite foto.

      0 0
    • MartinS  

      Stejný problém doma řešíme taky. Váháme mezi Croozerem a Chariotem(Cougar 1)Prodejce nás přesvedčuje koupit Chariota protože je odpružený a pohodlnější.Na druhou stranu dost drahý, ale co by člověk pro svého potomka neudělal. Nemáte někdo zkušenosti s Chariotem? Nedávno tady byl stejný dotaz, ale bez odpovědi.

      0 0
    • MartinS  

      Stejný problém doma řešíme taky. Váháme mezi Croozerem a Chariotem(Cougar 1)Prodejce nás přesvedčuje koupit Chariota protože je odpružený a pohodlnější.Na druhou stranu dost drahý, ale co by člověk pro svého potomka neudělal. Nemáte někdo zkušenosti s Chariotem? Nedávno tady byl stejný dotaz, ale bez odpovědi.

      0 0
      • MartinXC  

        Jestli chcete trávit víc času na necestách a na horách, tak Chariot je opradu líp vyřešený – i na procházky v terénu. O jeho váze ani nemluvě. Na druhou stranu, dáš za něj vpodstatě dvojnásobek, když budeš chtít třeba i na inlajny … U nás vozík byla investice na 2 roky, Martínek teď už jezdí na svém kolečku, takže brzy dostane Gatora. Do vozíku přesedne dcerka :-)

        0 0
    • dav33  

      Přesně jak tady MartinXC , koupili jsme Croozra a přemýšlím zda by nebyl lepší Chariot :-) . Mám dotaz , jak máte vyřešeno zastínění , včera svítilo a měl jsem pocit , že se mladý upekl . O drobných kamíncích uvnitř nemluvě.....

      0 0
      • Standa  

        Dopředu přez síťku jsem dal černé hedvábí,pronikne minimum prachu a ochrání proti sluníčku,z boku dovnitř síťku-tu co se dává do auta.Drží v pohodě stojí pár korun.Miminku jsou dva měsíce,takže uvnitř mám sedátko,které k tomu prodávají,ale musel jsem ho vypodložit,aby byla poloha víc vleže a okolo hlavičky jsem dal límec z autosedačky.Malá je spokojená,ale mimo asfalt to zatím nejde.

        0 0
      • MartinXC  

        Na kamínky a prach ještě jednu síťku s větší hustotou (třeba šifón), když bue tmavá, něco odstíní. Jinak jsme stínění neřešili, malej se tam zakroutil sám, aby mu bylo dobře.

        0 0
    • bulit  

      pěknej vo zík vypadá takhle nkoukně te na foto

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.