jake mate MTB XC plaste a kolikrat jste defektili?

11 nepřečtených
  • websky.cz

    ja mam maxxus ignitor a zatim jsem nepichl, jen, jak pisu jinde, mi praska podelne v behounu

    rozhoduju se totiz jaky novy XC plaste si poridim a ackoliv jsem byl presvedceny pro pythony, pri prochazeni prospevku na ne dost lidi nadava, prave kvuli defektum

    co rikate na znacku IRC?

    0 0
    • ghost  

      na XC jsou dobré Bontrager ACX

      0 0
    • wertigo  

      vozim IRC Mythos 1.95 – predek, 2.1 – zadek. posledni defekt si ani nepamatuju – urcite to nebylo letos. do terenu se mi zdaji dobre, ale nemam poradne s cim srovnavat, nemel jsem zatim duvod zkouset neco jineho.

      0 0
      • sis  

        Ty mám taky (asi 500km) a zdají se mi super! Obojí 1,95. Lepší než conti. explorer co jsem měl předtím. Defekt zatím jednou vzadu (vpředu se mi to snad nikdy nepovedlo). Defekt nebyl ani letos na Beskydtour…

        0 0
    • Pekáček  

      Předloni jsem jezdil žlutý Pythony v drátu, maximální spokojenost. Loni Goldy v kevlaru, hrozně rychle byly sjetý, ale bez defektu. Teda jeden jsem prořízl přímo v dezénu o něco hodně ostrého, to se stává. Letos mám Air Lighty v drátu, při první jízdě jsem jednoho žíznul na boku, hned pak píchnul a v zápětí píchnul při maratonu (můj první defekt při závodě). Ale pak dobrý, tak si opět získávají důvěru. Ubejvaj o něco pomajeji než Goldy. Ale myslím, že přejdu na Larseny TT nebo MiMo v kevlaru, jsou levnější a vydrží minimálně stejně, navíc jsou nepatrně větší. Do bláta WTB Motoraptor 2,1" (spokojenost), Conti Vertical 2,3" (trochu těžké). IRC bych třeba taky zkusil, vě větší šířce. Zubatější dopředu a hladší dozadu, kámoš to tak vozí celoročně a chválí si je.

      0 0
      • RomanH  

        To proriznuti se u Goldu stava az moc casto. Prave pote, co jsem na pohodovych vyjizdkach 2× po sobe prorizl novej plast, tak jsem s nima skoncil.

        0 0
    • fousac  

      maxxis calibos a kraken… za dva roky a >5kkm jeden defekt, o pripinacek..

      maxxis wormdrive za >4kkm jednou o sklenenej strep…

      wtb velociraptor za cca 3kkm bez defektu..

      0 0
    • Fido Mrlasek  

      Jezdim Schwalbe Racing Ralph 2.25 a musim uznat, ze o defekty neni nouze, ale když voni sou tak pohodlný a diobře se odvalujou. možná přejdu na Black Jacky. RR vzadu trošku klouže.

      0 0
    • jihra  

      Já jezdím polské pláště od Debicy zn. Tygrys za 150 Kč/kus a jsem s nimi spokojený. Zatím po nějakých 300 km bez jakýchkoliv potíží. Zadní pláš? jsem otočil „proti směru otáčení“ a zabírá jak drak. Jo a mají po boku zelený proužek, takže mi ladí s rámem.

      0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.