Nové pedály s ohrádkou/naklápěcí klecí.Rada!?

8 nepřečtených
  • Chci si pořídit nášlapy a zaujmuly mě Shimano PD-M647 za nějakých(je to docela dost) 2690kč na www.Bikestore.cz.chtěl bych je používat na pohodový celodenní výlety s turistickejma botama.Zaujala mě tam naklápěcí upínací klec údajně pro lepší našlápnutí,a je ta ohrádka k něčemu dobrá.Máte s tím někdo zkušenosti?Dík.Ahoj

    0 0
    • TomK  

      Používám M424, kde ta klec bude velice podobná. Nějak mi není jasné, jak by mohla pomoci k lepšímu našlápnutí, ale pořídil jsem si je pro větší jistotu v prudkých technických sjezdech a výjezdech, kdy si jednu nohu vyšlápnu a i tak má v pedálu slušnou oporu. V technických pasážích, kdy se třeba nepodaří napoprvé zacvaknout to není špatné.

      0 0
    • ddd - andy  

      Ta ohradka te podrzi kdyz budes nastupovat do pedalu (napr. po zatacce) v rozbitym terenu – proste tam tu nohu polozis a naslapnej mechanismus pak lip trefis.. (ja mam 646 ale pouzivam je jen na zavody)

      0 0
    • WSH  

      A dá sa na nich v pohode jazdi? aj bez tretier.

      0 0
      • TomK  

        Tak to moc nedá, páč to vlastní tělo SPD je vytočené a pěkně by tlačilo do podrážky.

        0 0
        • vinca  

          Ale to je vytoceny jen silou pruziny , pri slapani v normalnich keckach si zadnyho tlaku na podrazku ani nevsimnes ( alespon to tak je u myho Pointu, alias Welga ).

          0 0
    • RapMan  

      Ja kdyz jsem pokukoval po prvnich naslapech, chtel jsem aby mely ohradku, tak me zaujaly tyhle http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

      Rikal jsem si, ze preci nebudu jezdit furt v tretrach… Protoze s tim nikdo okolo me nemel zadny zkusenosti, nemohl jsem si to nikde vyzkouset a vsichni mi rikali, ze stejne budu porad jezdit v tretrach, koupil jsem klasicke M-520 a od te doby co jsem je namontoval a koupil tretry, tak opravdu jezdim jen v tretrach, jako vzdy meli zkuseni bikeri pravdu… :)

      0 0
      • blue  

        jestli oni nejezdej porad jen v tretrach proto, ze nemaj ohradky? jak vis, ze bys obcas nejel v teniskach, kdybys ty ohradky mel? :-) tim nechci ovsem nijak zpochybnovat rady zkusenych bikeru :-)))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.