• Clodman

    Nazdárek mam menší problém s pulsmetrem Ciclosport CP 10l.Koupil jsem si ho v červnu a jezdil jsem s nim na tekingu a vše v poho, pak jsem jezdil na silničce a nastali problémi s tím, že se mi přestal ukazovat puls anebo byl moc malej, při návratu na treking vše v poho.Teď jezdim zase na silnici a nechitá mi to signál když jedu na hrbolech a někdy to ukazuje moc nizkej tep nebo žeádnj.Baterii už jsem v pásu měnil a nepomohlo to.Už nevim co s tím tak dyžtak poraďte,jinak zkoušim reklamaci

    0 0
    • HonzaV  

      Bohuzel ti neporadim, ale alespon se zeptam: ukazuje ten CP10L maximalni dosazenou tepovku? podle prospektu v anglictine ano, podle nemeckyho ne, takze nevim jak to je.Dik.

      0 0
    • RomanP  

      Nemáš na tomkole ještě jeden analogovej přístroj?

      právě jsem se vráril od Štěrby, kde jsem si prohlídl Ciclosport 8+ a nazávěr jsem dostal sprchu v podobě odpovědi, že s analogovým VDO 15+ mi to prostě nebude chodit kvůli nepřetržitému rušení se dvou analogových přístrojů.

      Chápu jakej je rozdíl mezi digitálem a analogem obecně, ale myslel jsem, že je to ošetřeno například přeskokem na jinou frekvenci a že k rušení dochází pouze minimálně.

      To vy všichni co máte počítadlo a třeba nějakou Sigmu k tomu máte počítadlo v digitálů? Volal jsem i do PELLS a prý je to asi tak. Co teď ? :-( Setkal jste se s tím někdo. Myslím s absolutní nefunkčností?

      0 0
      • Clodman  

        Computer mam normálně s kabeláží, to vím že se někdy computer bezdrát ruší s pulsákem.Hlavně mi hlava nebere proč mi to na tom trekingu šlo v poho a na silnici to blbne, s tim byxh reklamačku neuhrál.Na bou kolech mam stejnej computer(přendavám jeden)Jediný co se liší jsou ty magnety v drátech jeden je Sigma Sport a jeden nějakej noname (to mi blbne)

        0 0
        • RomanP  

          No nemyslím, že by magnet dělal až takovouhle neplechu.

          Píšeš že se přístroje někdy ruší, ale mě dneska připadalo, že je to stoprocentně nefunkční.

          0 0
          • Clodman  

            Záleží jak který, sem svůj problém řikal lidem u nás v bike shopu a mysleli že si z nich dělám srandu, že to prej nejde aby to na jednom kole šlo a na druhym ne, tak nevim zejtra zkusim prohodit ty magnety a modlim se aby to bylo tim.Protože když funguje tak je toprima věc

            0 0
            • RomanP  

              To je divný. Hele a nevozíš na tu silničku jiný hadry, nebo tak něco?

              Já jsem z toho rozhovoru docela naštvanej, pořád musím nyslet na to jestli by se to dalo nějak provozovat, kdybych měl tepák na ruce a ne na řidítkách, že by byl od VDOčka co nejdál, no ale kup to, když ti řeknou tohle.

              0 0
              • Clodman  

                Všechno vozim stejný a to je to proč mi to nejde do hlavy.Zkusim ještě napsat do pellsu.Jo ten problém s dvouma bezdrátovejma zařizeníma je docela známej problém, řeší to koupě sporttesteru.Ho­dinky+computer+pul­sák+další blbůstky v jednom

                0 0
                • BB  

                  mam HAC4 a presne k tomu mi dochzi, kdyz si vezmu urcity dres a nevezmu pod to spodni tricko. Dojde k tomu pri sjezdu, dres zacne plapolat a generuje nejake nesmyslne impulsy. Jeste me napadl posed, na silnicce jsi urcite mnohem vic polozeny a vysilac neni tak prilepeny na telo a mozna trochu visi.

                  0 0
    • pavelsacha  

      CP 10L: rady z www.s-shop.cz pokud Vám vypadává signál a přístroj neměří-položte si otázku-omýváte elektrody po použití?Mýdlovou vodou? Vlhčíte elektrody před použitím? V jedné z otázek najdete možná řešení-řadu případů už to tak vyřešilo. Jinak CP10 neumí zapamatovat maximální dosaženou tepovou frekvenci. Jak to je se signálem: Analogový signál-nekódovaný je náchylný na rušení jinými přistroji pracujícími se stejnou nebo blízkou frekvencí. Kódované hrudní pásy:zde jsou děleny ještě na dva druhy – asi nejlepší je digitální, který je nejméně náchylný na rušení. Druhá metoda kódování analog: umí pouze přepnout na jiný kanál aby nerušil sousedící uživatel-rušení z okolí,vysoké napětí,magnetické pole a jiné však není vyloučeno!!Jde opravdu jen o kódování proti rušení jinými uživateli, kteří užívají ve vaší blízkosti pulsmetr (spining,aero­bic atd.)

      0 0
      • Clodman  

        Tak přiznávám se, že mýdlovou vodou ho nemyju,ale i tak mi pořád na tom trekingu chodí a na silničce ne, ale zkusím to, zatim jsem ho myl jen vodou.Obávám se že to nepomůže

        0 0
        • pavelsacha  

          Zkus to – já měl stejný problém a není to problém jen CP10, dělá to někdy i Polar – na silničce – na bajku nebo trekingu je člověk vzpřímenější na silnici skrčenej a pak to neměří – chce to opravdu vychytat nasazení.Pavel.

          0 0
          • Clodman  

            Hm hned zejtra to zkusim.Je pravda že na tý silničce jak se položenej tak je cejtit že ten pás tolik ,,nešponuje".To s tim nasazením, osvedčilo se ti spíš ho dát vejš nebo níž??

            0 0
            • pavelsacha  

              No, trochu jsem si stáhnul víc ten elastickej pás a dávám to pod prsa-chce si to vyzkoušet – při dlouhý jízdě mi stejně sjíždí dolů :-)

              0 0
              • Clodman  

                Dík za rady dneska to zkusím a uvidíme

                0 0
              • Clodman  

                Tak jsem to ozkoušel, zmizeli problémy s vypadáváním při normální jízdě,ale na těch hrbolech to vypadává pořád a to mam ten pás docela fest utáhlej, napíšu do pellsu

                0 0
      • Honzin  

        Tak ja si taky prihreju svoji pulsmetrovou polivcicku. Mam Echowell OPAL 100 a stava se mi, ze mi najednou skokem klesne tepovka treba ze 160 na 90 a pak, treba po pul minute, zase vyskoci zpatky. Uz jsem to tady probiral, a bylo mi doporuceno myti, tak jsem zkusil myt mydlem nejen hrudni pas ale misto kam si ho prikladam a trochu se to zlepsilo. Stejne ale treba vcera behem hodinovyho treninku mi to spadlo asi 5× (byl jsem behat, takze zadny ruseni nakym jinym pristrojem). Ted jsem poslal mejl do Echowellu i do e-shopu kde jsem ho koupil, tak uvidime co poradi.

        0 0
        • Petrs  

          To Honzin, ale i pro ostatní Mám stejný problém s pulzmetrem Echowell Opal 100. Dokonce jsem ho už vyreklamoval, dali mi novel, ale pulz stále šíleně skokově kolísá. Tak by mě zajímelo jak jsi dopad a jestli jsi to nějak vyřešil. Vypadá to, že to nebude náhoda, ale asi nějaký kontrukční problém.

          0 0
          • Honzin  

            Takze, ja uz jsem ho taky vyreklamoval a poslali mi dokonce novej typ – Elite 101 s tim, ze ty OPALy byly nejaky nepovedeny a tahle chyba se objevovala tak u kazdyho desatyho kusu. Jenomze po mesici jsem mel ten samej problem uz i s tim Elitem :-(. Takze uz jsem opet volal prodejci (bikezone.cz), ktery me pozadal at vydrzim po SportLifu, ze tam bude mluvit s dovozcem a domluvi co a jak. Echowell uz nikdy vice. Uvazuju o vymene za Sigmu PC 14.

            0 0
        • McBlacky  

          to se mi taky občas stává. ale nějak to neřeším, zas tak moc to nežeru aby mě to vadilo :-)

          0 0
          • Honzin  

            „zas tak moc to nežeru“ – ja taky ne, ale kdyz jdu behat a vratim se s prumernou tepovkou 120 a pak zjistim ze z hodinovyho treninku byl tepak skoro ctvrt hodiny mimo, tak uz mi to docela vadi. to uz bych nemusel mit nic a behat podle citu – vyslo by to nastejno a bylo by to levnejsi :-)

            0 0
            • McBlacky  

              jo tak to jo… já to myslel jako že se ti stane tak 5 –10krát za 4hodinový švih, to se dá :-) já běhám bez tepáku, podle citu, protože ten hrudní pás při běhu se mi hodně posouvá dolů… ale nemám cp 10l, mám crane

              0 0
            • Petrs  

              Už jsem taky psal dovozci, uvidím jaká bude odezva, ale vypadá to, že o problému bude vědět. Snad mi u Kerdy vrátí prašule a půjdu taky do jinýho. Zrovna včera jsem měl maximálku 250!!! na trenažeru. Honzine zkus mi napsat jak jsi dopad s další reklamací. Dík

              0 0
              • Honzin  

                Tak jsem prave mluvil s majitelem kramu kde jsem ten pulsmetr koupil a ten zase mluvil s dovozcem, kterej se prej hodne divil ze mam zase problemy, ale pry bez problemu vrati penize zpet. Odpoledne jdu na postu a pak uvidime.

                0 0
              • Honzin  

                tak uz mam doma sigmu PC 14, ted jenom doplatim rozdil v cene a snad to budu mit na nejakou dobu vyresene :-) (obchod byl http://www.bikezone.cz/, timto jim dekuji za solidni jednani a Vam ostatnim ho vrele doporucuji)

                0 0
    • bikerGT  

      Podobnym syndromem trpel i ten muj. Po mesici zacal vypadavat signal, pak to zase fungovalo. (vymena baterek nepomohla) a nakonec ze me byla podle pulsmetru mrtvola. Poslal jsem to na reklamaci do Velotrade a ted jsem se dozvedel, ze byl vadnej hrudni pas. Posilaji novy.

      0 0
    • davevi  

      Já mám taky CP 10L už dva roky. Jen jednou jsem měnil baterku v pasu a žádný problémy s tím nemám.Používám ho jak na biku, silničce tak i při spinningu a nic takovýho jsem nepozoroval.Podle toho co píšeš tak to vypadá na problém s pásem. Buď je na těle moc volnej nebo jsou špatný elektrody v pásu a při jiným posedu na silničce to už pak vynechává.Jinak nevím, holt veci mezi nebem a zemí :-))

      0 0
    • Cipan  

      mám Sigmu PC14, nebo která to je a stalo se mi to párkrát taky. Ale mě se to stalo, když jsem v nízké intenzitě, když jsem to zase rozjel tak už to nedělalo, tak jsem si myslel že to bylo tím, že pás ztratil kontakt nedostatečnou vlhkostí, protože když se rozjedu tak se i víc potím. Jinak jezdím na Biku

      0 0
    • pvacek  

      Mám sice CP29, ale to nevadí. Podle mých poznatků, je problém v tom, že v jisté vzdálenosti je problém se signálem. Když zmenším, nebo zvětším vzdálenost mezi pásem a hodinakmi, tak začnou fungovatl. A ty jsi se na silničce trefil do té „špatné“ vzdálenosti. Mně se to stává na biku, když jedu z kopce a zalehnu za řidítka, čímž změním vzdálenost pás – hodinky, tak mi začne signál vypadávat. Stačí kdyč se posadím normálně, tak to zase funguje. Tyto tepmetry mají spoustu takovýchto neuvěřitelných fígl. Jsou za dobrou cenu, dobrý design, ale kvalita a spolehlivost není silnou stránkou.

      0 0
      • Clodman  

        Já ho zkusim jěště víc ztáhnout, ale to se to bude muset už zapošít.Kámoš ho vozí na silničce taky a v poho a navíc, když na silničce zalehnu tak jsem tomu blíž než na krosu.Zatim ho mam záruka je dva roky tak to budu testovat

        0 0
        • xstefi  

          Ja mam cp10l a nemam s nim problem, jezdim bike, silnici a sem tam beham. Podobne potize jsem videl, kdyz jsem ho pujcil pritelkyni. Potiz byla v jejim malem obvodu tela, tzn. mela ty eeleketroody spish na zebrach nez pod kozama, takze kazdy pokrceni znamenalo, ze to prestalo merit nebo to ukazalo nejakou „nahodnou“ hodnotu. Jinak zecatku jsem mel taky pocit, ze mi to furt pada a utahoval jsem a utahoval, ale je to zbytecny, staci fakt jen aby to trochu tahalo a nehne se to.

          0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.