• sepp

    Můžete mi prosím někdo sdělit názor na MTB Sprinter Pro RS ve výbavě: hliníkový rám, vidlice Suntour XCP 75 LO, náby, středy, kliky, přesmykač, přehazovačka, brzdy vše v Shimanu aliviu, řidítka, představec, sedlovka Zoom, sedlo Velo, ráfky Remerx, pláště Ritchey Speedmax. Cena vychází na cca 12500,– Kč

    0 0
    • Orbis  

      No nevím jak MTB ale crossy dělá sprinter úplně suprový za 12000 Kč komplet Alivio to je prostě super. Jo a kamarád mechanik říká, že jsou sper i po stránce sestavení po doručení otočí se řídítka dá se tam sedlo se sedlovkou a pedály dofouknouse plášě a samo¨zřejmě se vše zkontroluje, ale většínou se nemusí ani centrovat. Můj názor je , že za ty prachy je to fakt super kolo!!!:)

      0 0
      • sepp  

        Dá se objednat přímo u výrobce nebo na netu? Já mám tuto nabídku z kamenného obchodu. Díky

        0 0
        • Belin  

          Mám stejný rám jen s vyšší sadou Shimana. Jsem s ním spokojen, i když si občas říkám, že by mohl být o něco lehčí. Za ty prachy je to ale solidní stroj. Dneska bych asi uvažoval spíše o jejich odlehčeném rámu (myslím, že se jmenuje Raptor). Kupoval jsem ho manželce a je naprosto nadšená. A příplatek byl okolo 400,– Kč. Pokud vím, tak prodávají jen v kamenných obchodech. Když jsem kupoval svoje kolo (přibližně před rokem, tak to určitě platilo.

          0 0
    • evilzone  

      Já mám cross Sprinter Genesis a nemůžu si na něj vubec stěžovat. Jedině když se dýl nepromaže řetěz začne trochu hůř řadit ale namažu a zase ok. Jinak dal sem za něj 11500,– Mám ho rok a zatim s nim nic nebylo (až na to že se mi povolily šrouby v čepech u brzd:-) jo a z krámu byly osy trochu víc utažený tak sem je povolil…

      0 0
    • Tominec  

      No jak chceš, ale za stejnou cenu si necháš na zakázku postavit kolo u Spyderu: http://www.spyder.cz/postavit.php?… Vybereš si libovolný vzhled a navíc můžeš ještě pozměnit stupeň výbavy. A pro dobrý pocit máš originál. Vyber dobře.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.