• blue

    z tiskový zprávy UPC:

    Nové TV kanály: Club a Extreme Sports přidané do základní nabídky Klasik

    Zákazníkům, kteří si předplácejí základní nabídku Klasik, nabídne společnost jako výraz poděkování za to, že setrvají u této služby dva nové TV kanály.

    .....

    Další z nich je TV kanál Extreme Sports. Jde o jediný televizní program na světě, který je kompletně věnován neobvyklým a adrenalinovým sportům a životnímu stylu těch, kteří se jim věnují. Nabídne především reportáže, pohledy do zákulisí netradičních sportů, přenosy ze světových závodů a informace o aktuálním životním stylu spjatém se sportem. Vysílá 24 hodin denně v angličtině.

    0 0
    • fousac  

      ze bych si na stary kolena koupil televizi???

      0 0
    • Kolík  

      Zatím jsem tam viděl jen snowboard. Snad se dočkám nějakých sjezdíků na mtb.

      0 0
      • ravo  

        Chtěl jsem napsat frírajdu, ne frístajlu :-)

        0 0
      • stréc od piva  

        hm a jaky nastavení satelitu ? poloha

        0 0
    • xo  

      zatial jedine co tam o bikoch davaju je freeride+BMX.. XC, alebo maratony su sem tam tusim su len 3 druhy freeridu. 1.ucia zaciatocnikov ako jazdit(furt to davaju dokola a jazdia len na Norcach) 2.zostrihy z filmov(NWD,Kran­ked) 3.zostrihy z red bull rampage

      ono to dost casto chodi zarovno sprav tak 19:00–20:00,,ale aj neskoro vecer

      0 0
      • wroum  

        doufam ze xc a maratony tam NIKDy davat nebudou (zatim sem tam nic takovyho nevidel – jak uz nazev kanalu napovida jedna se o extremni sporty (doufam ze si nemyslis ze maraton je extremni sport)

        jinak tam jde porad to samy dokola.

        0 0
    • Tomcat  

      Docela sem vůči tomu skeptickej. Většina těhlech programů je často pár let pozadu (tvz. sou to záznamy) a nebo „výplach skladu“ (věci který skoro nikdo nechce). To že to nepřekládaj je dobře, protože je to komerce takže byto byl kometář „pro debily“ aby tomu „rozuměl každej“. Vono ani tyhle věci překládat moc neumíme. Jediná televize o který vím, že je aktuální je SPORTSNET (Canada) a jejich Drop-in TV. To freeride ,DH, Street a trial , Pokud jde o Evropu tak často stačí Eurosport tam má programy YOZ action a Yoz session nebo na DFS pořad Extrem.

      0 0
      • Janči  

        Nechcem vas sklamat , ale tento program na slovensku fici uz tri mesiace :-) ,nedavaju tam len staree vykopavky , vysielaju kompletnu seriu DROP-IN , takze sa mate na co tesit , nech zije EXTREME-CHANNEL

        0 0
        • blue  

          nechci zklamat tebe, ale podivej se na datum puvodniho prispevku ;-)

          0 0
      • Janči  

        Hovoryme o tom istom kanaly ? Ma znacku EX vpravo hore ? Extreme-Channel ?

        0 0
    • Saty  

      Nechci to vsem kazit ale na Extreme chanel jsem se jednou dival a byly to spis jezdici kosticky, jako skoro vsecko na UCP a proto bych za to nedal ani korunu. Jedine kvalitne vysilane kanaly byly ty co se musely draze zaplatit, ale to je stav tak neco pres pul roku – stejne pochybuju ze by se to zlepsilo. Kvalitnejsi nez UPC jsou jedine analogove stanice na jakekoliv druzuci …

      0 0
      • Lahváč  

        tak to je spis nejakej problem u tebe, protoze kvalita obrazu je dobra, rozhodne zadny kosticky

        0 0
    • Luka  

      Nevim jak na UPC, ale byla jsem na party ke kolaudaci bytu nasi kamaradky a ta ma nejakou ceskou kabelovku. Ma tam i tyhle extrem sports, ale jsou komplet cesky a sklada se to povetshinou z bajku/free/stre­et/downhill, skejtu, inlajnu, snowboardu a motorek. A ten komentar je sice jako „Bob a Tom, a to se vyplati!“, ale lepshi nez nic :))

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce